Verenička i Partner viza - Australija

Obecala sam da cu postaviti screen printove online aplikacije za sve one koji tek trebaju da apliciraju.
Evo, nadam se da ce vam bar malo pomoci da znate sta vas ocekuje.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.JPG
5.JPG

U sklopu aplikacije imacete pitanje sa 4 ili 5, ne secam se vise, delova, gde cete pisati o Development of the relationship, Financial aspects of the relationship, Nature of the commitment i Nature of the household i za sve to sto pisete bi trebalo da imate odgovarajuce dokaze. Evo screen printova sa immi accounta gde jasno stoji sta bi trebalo gde da pisete i u koje kategorije odredjene dokaze da stavljate. Nadam se da ce ovo novim clanovima pomoci.
Toliko od mene za sada, pozdrav svima!

Capture.jpg
Capture.jpg
Capture.jpg
Capture.jpg

Poslednja izmena:
Drugari, samo da javim da smo dobili vizu!!!! :) :) :) :) :) :).

Inace, za one koji ne znaju, nasa situacija je nesto drugacija. Oboje smo u Srbiji, imamo cerkicu 10 meseci, a ja sam trenutno u cetvrtom mesecu trudnoce. Kontatirala nas je CO pre dve nedelje, zatrazila dokaz o trudnoci, i rekla da ce ubrzati proces kako bih mogla da letim.

Svima zelim sve najbolje i drzim palceve!
Pozz.

- - - - - - - - - -

Saljem i tabelu, barem koliko sam uspela da ispratim.

Svakako mozete nastaviti sa vodjenjem statistike.

Aus.png

Drugari, samo da javim da smo dobili vizu!!!! :) :) :) :) :) :).

Inace, za one koji ne znaju, nasa situacija je nesto drugacija. Oboje smo u Srbiji, imamo cerkicu 10 meseci, a ja sam trenutno u cetvrtom mesecu trudnoce. Kontatirala nas je CO pre dve nedelje, zatrazila dokaz o trudnoci, i rekla da ce ubrzati proces kako bih mogla da letim.

Svima zelim sve najbolje i drzim palceve!
Pozz.

- - - - - - - - - -

Saljem i tabelu, barem koliko sam uspela da ispratim.

Svakako mozete nastaviti sa vodjenjem statistike.

Pogledajte prilog 377598

Cestitam Stefan&Maja

Pozdrav ! Imam pitanje za vas. Ja sam nova ovdje. E ovako ja i zarucnik smo predali za zarucnicku vizu krajem juna, bila sam na ljekarskom ali za razgovor nisu jos javili nista. On je bio ovdje 5mj ja sam ostala u drugom stanju, pa nas zanima da li bi to trebali reci ambasadi ili ne ? zanima nas da li jos neko ima nekog iskustva sa tim ? Hvala unaprijed

ako imas svog co obavezno je kontaktiraj i obavijesti o tome da si trudna, ako imas broj telefona njen ili njegov nazovi ih odmah, najbolje je tako, jer kao sti si vidjela ubrzavaju proces u nekim slucajevima kada je neko u drugom stanju, tako da ih moras obavijestiti :)

- - - - - - - - - -

a ne treba se slati nista u ambasadu kao sto su rekli sad, osim ako ne traze... a na ljekarskom uzimaju krv, mjere pritisak, nakon toga pregleda doktorica generalno sve ispitava zlijezde i tako to, i posle toga se snimaju pluca i to je to...koliko se ja sjecam... a za intervju ne znam jer nisam ga imala isto..

Poslednja izmena:
Da vas pitam jos nesto, citala sam na ovom forumu ali nisam bas skontala tacno o cemu se radi, procitala sam da neki od vas znaju kada se odobravaju vize tokom godine to kao CO kaze kada ga upitate, ja jos nikako nisam kontaktirala sa svojim CO samo sam zvala direkt ambasadu koja mi naravno nikada nista ne kaze osim da budem strpljiva, pa vi koji kontaktirate svoje CO mozete li mi reci na koji nacin ste nabavili tel. br. ? Hvala vam !

Klinika obavjestava za ljekarsku.Meni je bila Marija CO , jako je prijatna.Ja bih rekla da niko od njih ne odgovara bas na mail ukoliko ih pitas kad ces dobiti vizu i sta ti je s aplikacijom.Ja sam uvijek slala i njioj i svima koji su bili u mailu , ali napr. napisem propratno pismo i zakacim dokumente koje su mi trazili , i dodje mi automatski odgovor da su primili mail i to je to.Marija me je zvala za razgovor i pitala me samo osnovno , gdje smo se upoznali, koliko cesto se uspijemo vidjeti, i kakvi su nam planovi za zajednicki zivot.Vise je pricala ona nego ja , cjelih 12 minuta mi je razgovor trajao.

Back