Verenička i Partner viza - Australija

Zdravo decki.evo meni cekam 6 meseca sad ulazim u 7 mesec.Jedno pitanje za one koji su vec u australii ili mozda i neko drugi zna.znaci hocu da pitam dali kod dobijemo permenent visa dali imamo pravo na socijalno(socijalna novcana pomos)koji su nasi prava so taa permenent visa a koji su prava so privremena visa.pozdrav svima

Molim vas neko neka mi odgovori

13. Oktobar, proslo je 6 meseci, moguce da sponsor-approved stoji tek pri kraju kad planiraju da odobre? to je dobar znak za vas :)
Da, da, evo tek sam 1 dan ovde i vec mi sve od tamo fali :D Doduse jogurtu se radujem jer ga tamo nikako nisam mogla naci, bar ne ovakav kao sto je nas.

Planiram danas da posaljem mail CO kao da je obavestim da sam se vratila ("naivno" se pretvaram da oni nemaju uvid u to hahahaha) i da zakacim jos novih dokaza na immi, slike, otvoren zajednicki bankovni racun, neke racune za poklone itd.

13. Oktobar, proslo je 6 meseci, moguce da sponsor-approved stoji tek pri kraju kad planiraju da odobre? to je dobar znak za vas :)
Da, da, evo tek sam 1 dan ovde i vec mi sve od tamo fali :D Doduse jogurtu se radujem jer ga tamo nikako nisam mogla naci, bar ne ovakav kao sto je nas.

Planiram danas da posaljem mail CO kao da je obavestim da sam se vratila ("naivno" se pretvaram da oni nemaju uvid u to hahahaha) i da zakacim jos novih dokaza na immi, slike, otvoren zajednicki bankovni racun, neke racune za poklone itd.

Pa meni to stoji, barem da sam primijetila, vec dva mjeseca sigurno :D tako da ne znam jel to znaci da je pri kraju :D
Hahahaha mogu mislit...ja sam evo tacno mjesec dana ovdje i isto mi sve fali tamo...ali sta da se radi... moj CO me savjetovala da ne idem tamo dok mi ne odobre...
Posalji mail obavezno, i ja sam isto kada sam dosla... i dokaze nove isto tako prilagala... :)

Back