malenaaa1234
Početnik
- Poruka
 - 24

PinkCupcake cao, ja nemam iskustva sa online aplikacijama ja sam svoje papire slala postom u Bec 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a isto ne znam sta to znaci. Vidim da ne moze on da uplouduje nijedan dokument vise  
 sta kod tebe pise?Zdravo decki.evo meni cekam 6 meseca sad ulazim u 7 mesec.Jedno pitanje za one koji su vec u australii ili mozda i neko drugi zna.znaci hocu da pitam dali kod dobijemo permenent visa dali imamo pravo na socijalno(socijalna novcana pomos)koji su nasi prava so taa permenent visa a koji su prava so privremena visa.pozdrav svima
 .@PinkCupcake Meni u aplikaciji za sponzora vec 6 meseci pise samo "application submitted"... a imam CO, nije mi se nista promenilo u approved. Sta tebi stoji?

Meni ne stoji approved... Jel treba da se zabrinem?![]()
Inace....pozdrav iz Beograda, danas se vratih

13. Oktobar, proslo je 6 meseci, moguce da sponsor-approved stoji tek pri kraju kad planiraju da odobre? to je dobar znak za vas
Da, da, evo tek sam 1 dan ovde i vec mi sve od tamo faliDoduse jogurtu se radujem jer ga tamo nikako nisam mogla naci, bar ne ovakav kao sto je nas.
Planiram danas da posaljem mail CO kao da je obavestim da sam se vratila ("naivno" se pretvaram da oni nemaju uvid u to hahahaha) i da zakacim jos novih dokaza na immi, slike, otvoren zajednicki bankovni racun, neke racune za poklone itd.

Upravo nam je divna Marija iz ambasade u Beogradu javila da smo dobile verenicku vizu!!!!✈✈✈✈✈✈

Cestitam Bibili !!! Koliko vreme ste cekali?

Odobrena nam je viza
Predali za bracnu u junu 2015.
Drugari, jedno veeeliko HVALA od nas svima i na pojasnjenjima i na podrsci.
Zelimo vam da se i vi uskoro radujete kao mi![]()
 Cestitam od srca