Verenička i Partner viza - Australija

Hitno mi treba savet :D Nakon sto sam poslala online Izvod iz maticne knjige rodjenih primetila sam gresku na njemu, pogresno su napisali godinu rodjenja moje majke, umesto 1966 pise 1996. Da li treba da se obratim nekome i da li uopste da se obratim nekome jer ce oni valjda odmah videti da nije logicno da sam starija od majke. :confused:

Hvala! Juce je odobrena jos jedna viza, pmv je u pitanju, iz makedonije nakon skoro 10 meseci ( aplicirali sredinom februara) isto bez intervjua, videh na onom drugom forumu australiaforum.com
ako nekoga interesuje tamo je pod temom processing time Belgrade ali je tema mnogo manje aktivna nego ova

Poslednja izmena:
Hitno mi treba savet :D Nakon sto sam poslala online Izvod iz maticne knjige rodjenih primetila sam gresku na njemu, pogresno su napisali godinu rodjenja moje majke, umesto 1966 pise 1996. Da li treba da se obratim nekome i da li uopste da se obratim nekome jer ce oni valjda odmah videti da nije logicno da sam starija od majke. :confused:

Mislim da bi bilo pametno ispraviti izvod. Znaci izvaditi novi sa tacnim datumom rodjenja i uploadovati novi a u description polje napisati zbog cega stavljate novi. Posto su sad smanjili broj karaktera za to polje, ukoliko vam ne stane sve sto zelite reci a najverovatnije nece, uvek mozes da napises posebnu izjavu o tome, napises da su pogresno upisali datum rodjenja, da si morala da radis ispravku istog itd, stavis datum i potpises, skeniras i uploadujes, izjavu nazoves nesto slicno "statement made my the applicant about birth certificate" da bi im bilo lakse da se snadju u dokazima. Posto si skoro aplicirala imas jos dosta vremena da ispravis i dostavis sve pre nego sto tvoj slucaj uopste dodje do CO. Srecno!

Nakon 10 meseci i 12 dana sam danas dobila vizu ( 309/100) wheeeee nisam uopše očekivala da će je sada odobriti uzimajući u obzir da su poslednjih nekolko aplikacija odobrili nakon godinu dana :) Aplicirali smo 03.02.2015. online nakon 4 meseca su poslali zahtev za police check i medical i do danas ništa, nisu me ni zvali za intervju. Aplicirali smo kao vereni i venčali se u aprilu u Beogradu.
Imam jedno pitanje za ljude koji su dobili vizu da li je nekome stajalo u grantu: visa condition 8502 no entry before specified person, to me malo buni.

Cestitam! :) Visa condition 5802 samo znaci da ne mozes da udjes u Australiju ukoliko tvoj suprug vec nije tamo ili ne ulazi sa tobom zajedno. Cestitke jos jednom na vizi, uzivajte!

Mislim da bi bilo pametno ispraviti izvod. Znaci izvaditi novi sa tacnim datumom rodjenja i uploadovati novi a u description polje napisati zbog cega stavljate novi. Posto su sad smanjili broj karaktera za to polje, ukoliko vam ne stane sve sto zelite reci a najverovatnije nece, uvek mozes da napises posebnu izjavu o tome, napises da su pogresno upisali datum rodjenja, da si morala da radis ispravku istog itd, stavis datum i potpises, skeniras i uploadujes, izjavu nazoves nesto slicno "statement made my the applicant about birth certificate" da bi im bilo lakse da se snadju u dokazima. Posto si skoro aplicirala imas jos dosta vremena da ispravis i dostavis sve pre nego sto tvoj slucaj uopste dodje do CO. Srecno!

Hvala vam punoo ramonaAstone, to je obavljeno :klap:

Cestitamo :brus:
Sada uzivajte!

Stefan&Maja je pravila tabelu, Seka ima isto Ingrid za CO, mozda ona moze da ti kaze nesto vise o njenim iskustvima sa njom, ljudi nisu ovde svaki dan na forumu pa nekada je potrebno i par dana da vide poruke ovde, naravno svi cemo ti uvek pomoci koliko mozemo, ako imas jos nekih pitanja, slobodno pitaj. :)

Aus.png

Back