Drugari imam pitanje. Da li posle lekarskog ja mogu videti svoje rezultate i
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drugari imam pitanje. Da li posle lekarskog ja mogu videti svoje rezultate i
Beba mozes da vidis rezultate , ako su ti oni poslali obavjestenje da radis ljeksrski i Hap broj , na tim papirima imas adresu gdje mozes provjeriti , samo ukucah Hap broj
Da li moze neko da mi napise kako bi trebalo da izgleda pozivno pismo mog supruga posto planiram da se prijavim za Visitor visa - Sponored Family Stream i da li treba overiti to pozivno pismo. Hvala vam unapred.
Pozdrav. Moja situacija je sljedeca.
Moj decko i ja zajeno smo 19 mjeseci, on je Australac,rodjen je tamo i zivi tamo. No trenutno je samnom vec skoro godinu dana, u HR. Neki dan smo aplicirali za turisticku vizu e651 i odbijena mi je, jer ne vjeruju da cu se vratiti,mada nisam spominjala nas odnos, jer smo se bojali da nas odbiju zbog toga.njegova mama i sestra garantirale su smjestaj i sve sto je potrebno,na osnovu naseg prijateljstva, mada sam i ja na racunu imala oko 5000 AUD. Nezaposlena sam. Sad dmo mislili da predam za e600 vizu, takodjer turisticku, da odem malo tamo da jednostavno upoznam njegovu sredinu, gdje je odrastao i sl. Zbilja nam je namjera samo 3 mjeseca, nakon 3 mjeseca on se takodjer vraca samnom. Pa smo tad mislili da predamo za partner vizu.
Da li je netko imao slican slucaj, da su ga odbili pa na kraju da je ipak dobio vizu.
Hvala
RamonaAstone, Olivera je jedna veoma fina i veoma profesionalna zena.
Drustvo imam jedno pitanje.
Da li ste ikada culi da su nekome za turisticku vizu trazili Security bond sponzora?![]()
Da li ste slale Police check svog muza same ili ste cekale da vam CO potrazi? Posto mi moramo pored police check iz Australije da im posaljemo i police check iz Srbije posto je ziveo ovde 10 godina.
pozdrav drustvo!!! danas me zvao moj CO i zakazao razgovor za 27.1. Toliko za sad. A cekam od 17.2.2015.
I da dodam, CO me zvao na viberRazgovor cemo obaviti telefonski.
danas obavljen razgovorsve proteklo dobro bez teskih pitana. Jos samo da posaljem potvrdu o nekaznjavanju iz suda i policije,jer onu koju sam slala je istekla i VIZA GOTOVA....
![]()
![]()
![]()