brisi
Obećava
- Poruka
- 68
Dodajte i mene na tabelu. Datum apliciranja 02.12 Partner viza, Srbija, online 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala na odgovorima RamonaAstone i svima ostalima.. Da li je dozvoljeno slanje linka One Drive na kojem je cela Whatsapp message history? Ili ipak moram screenshot.
Pa da, popunjava se i Sponsorship for a partner to migrate to Australia-form online, on se popunjava nakon sto ste popunili Stage 1 - Partner or Prospective Marriage Visa (300,309/100,820/801) online i platili, za Sponsorship form vam treba TRN od Stage 1 - Partner or Prospective Marriage Visa jer vam ne dozvoljava da predjete na "next"step" ukoliko ga ne ukucate. E sad, kada sam ja ranije zvala da pitam da li ja mogu online da popunim sa istog immi naloga i za supruga Sponsorship form, receno mi je da mogu ali i da mogu samo da skeniram i dodam. Oni preferiraju online da se popuni (pretpostavljam zbog preglednosti i prakticnosti) ali zakonski i skeniranje i dodavanje popunjenog papirnog formulara je validno.
Da ne bi vi moju rec vrednovali kao sveto slovo, najbolje je da pozovete 0114112800 prvog radnog dana i proverite fino da li sad naknadno morate online da popunjavate Sponsorship formular.![]()
Evo izgledace ovako, ovo 0 Received znaci da nije nista stavljeno sa tog naloga ali ispod stoji stiklirano Received (sa druge aplikacije), pa sad ako ste stavili dva ili vise dokaza za tu kategoriju bice vise puta stiklirano received
Pogledajte prilog 369699
A sta najvise pitaju za vreme na intervju, kakvi su njihovi pitanja? ... Neko ko zna od licno iskustvo Pozz Ljudi
Zdravo svima,
Hteo bi da Vas pitam koja je razlika izmedju partner i verenicke vize.
I ako ja nekim slucajem angazujem advokata-agenta koji se time bavi da li on meni skracuje postupak i da li cu ja morati isto tako tamo da idem u ambasadu i da predajem dokumenta i na te razgovore.
Vidim i devojka je u AU bas neupucena u to a ja jos manje.
Ja se izvinjavam sto pitam ovo ali listao sam dosta postova i nisam nasao konkretan odgovor.
Hvala unapred svima
Draga Ramone, molim te samo ovaj detalj da pitam - prilikom popunjavanja ove sponzorship forme, imaju one iste rubrike ko u aplikaciji Stage 1 (financial aspect, household itddd) mi smo samo kopirali isti tekst kao i u aplikaciji jel to ok sta mislis ili je sad kod sponsorship forme nesto tu trebalo mjenjati? Hvalla svakako ako odgovoris!!!
Drugari, hitno nam je potrebno objasnjenje vezano za lekarski pregled. Nisam dobila mail sa HAP brojem o pregledu od C.O., ali mi se na online ImmiAccount pojavio upitnik sa opcijom Organize Health Examination u kome ima 15 opstih pitanja o zdravlju i Client Declaration. Kada otvorim View Client Declaration tu je Izjava o pristajanju na pregled i u dnu se nalazi HAP broj. Negde sam procitala da ne treba popunjavati izjavu jer ona obavezuje na dodatni pregled nakon odobrenja viza, a po stizanju u AUS. Da li treba da popunim Declaration i samostalno kontaktiram Panel doktora za zakazivanje pregleda ili cekam kontakt od C.O.?
E vidis, ovo sve sto si napisala sam ja radila pre apliciranja. Ono sto sam cula od ostalih koji su radili lekarski nakon apliciranja je bilo da su dobijali mail od CO sa detaljima. Moguce je da se menjalo nesto. Proveri u "view correspondence" na svom immi account-u da ti nije mail zavrsio u spamovima ili slicno. Najsigurnije je ipak da ih pozoves sutra telefonom, sto da cekas kontakt od CO kad mozes da resis nedoumicu za minut![]()