Vecika , nije bilo intervjua, samo komunikacija za dodatnu evidenciju. Moj verenik je u Srbiji, ceka na vizu, ja sam se nedavno vratila u AU, nakon godinu dana provedenih s njim. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vecika , nije bilo intervjua, samo komunikacija za dodatnu evidenciju. Moj verenik je u Srbiji, ceka na vizu, ja sam se nedavno vratila u AU, nakon godinu dana provedenih s njim.![]()
Drugari!Vatromet.Odobrena vizaaaaa!!8 mjeseci i 12 dana
Znate sta ovo znaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
- - - - - - - - - -
Drugari!Vatromet.Odobrena vizaaaaa!!8 mjeseci i 12 dana
Nakon 8 mjeseci i 17 dana pustena partner viza upravo smo stigli u singapur i viza odmah po izlasku iz Au pustena , umorni pravo ali presretni pa sutra napisem sve detaljno , pozzzz veliki i sto prije da vam padne ova stijena sa srca![]()
Cekanje ubijeovog puta he 4 put kako dolazi Ali sada sa negovim otac I majci. A I moja sestra Je muzena Australia zaminala Je 2012 so turistickoj Ali na partner vizu I bila Je trudna 5 meseca, Ali Moj Zet Je makedonac I roden tu , Moj verenik Je austalac tamo rodjen Ava vreme pricamo engleskoj, naucila Sam ga da govori makedonskoj hehe Ali negovi baba I deda sum of egejskoj makedoniji tako da zaboravio, I Ja Neman problems da angliskoj. Ma nema na cemo sve prolazimo Kon isto I svi znamo kako Je biti razdvojen sa volenog, uspecemo!
da ce odluka biti donesena do kraja maja ili pocetkom juna...
Bibi 28 hvalaaaaaaaaa
- - - - - - - - - -
Veccika, ako si sa svojim CO vec komunicirala mailom, skeniraj potvrde i posalji
Jos 2-3 nedelje!!!!
Bice sve ok, ne brini![]()
hehe naravno, uvijek to kasnije tek dodje sta smo trebali reciali vjerujem da i oni shvataju da imamo tremu, nije mala stvar
![]()
Hvala ti puno na podrsci...to je super i moj je savet da se ide turisticku ko moze da biste bili zajedno ..ja ne mogu da kazem da mi je zamereno sto smo bili odvojeni od vencanja i nismo isli u posetu jedno drugom ali bi bilo bolje da jesmo.
Ziziba kako da skeniram ..bas to i pitam..znam da zakacim fotku na pr.jel to slicno?
Skeniras bas kao fotografiju u JPG formatu i prikaci kao prilog