Verenička i Partner viza - Australija

super Veccika ne brini bice to sve u redu samo im posalji to sto su trazili verujem da si imala veliku tremu jer i ja sam je imala a tek sad imam kako mi se priblizava intervju na tribunalu :dash: a tii se ne brini nista izbacices ti sad uskoro vatromet sve najbolje

Hvala draga mukimaja1 nadamo se najboljem :D..i ja razumem tebe apsolutno ..ne brini sve ce biti dobro ..samo reci i sto traze i sto ne traze..ja sam u momentu poziva bila na sred ulice u Bgd-u i pricala 40 min ..jednom rukom sam drzala telefon a drugu sam naslonila na uvo ne bili cula CO sto bolje..ne znam zasto ne zakazu intervju dan ranije..pa toliko vremena su do sada imali i da normalno u miru pricamo.To mi nije jasno.Kada su tebe prvi put zvali jesu li ti zakazali ili ne?

- - - - - - - - - -

Kog datuma ce biti tvoj intervju?

Poslednja izmena:
Vecika obrnula krug :)

vecika.jpg

Poslednja izmena:
Pa pise da si napisala poruku u 12:57 a prepravila u 12:56, putujes kroz vreme :)

ps jesi'l rezervisala kartu? cim su te pitali da li mozes da otputujes do avgusta to je vec reseno :)

A da vidi stvarno..imas dobru moc zapazanja vlado80:)..ti bi bio dobar da radis u nekoj ambasadi;)...nisam jos ..to sto me je pitala da li mogu da otputujem udo kraja avgusta mislim da je to samo informativno i da CO mora da me to pita bez obzira na odluku..ja bih volela da je sve 100% ok ali imam i dalje rezervu...ne znam kako ti to objasnjavas

- - - - - - - - - -

ne secam se da li je rekla AKO..jos nisam dosla k'sebi od prekjuce:p

kad sa isla preko ambasade nisu mi zakazali samo su me iznenada zvali i pocelo je ispitivanje a sto se tice ovg sad preko tribunala sad ove nedelje nas advokat nam dovodi drugog tribunalskog advokata koji ce da nas ispituje kao da smo na tribunalu to ce trajati oko 4 sata tako da ja moram da ustanem na nase vreme u 4 ujutru ja cu biti na skype sa njima pa onda posle toga jos jednog advokata isto tako ispitivanja isto toliko vremenski pa ovo glavno sudjenje koje ce trajati ok 7 sati u tribunalu a mozda i vise nama je reko advokat da bi trebalo do sredine juna da bude to sudjenje a odgovr od tribunala dal ce da mi odobre vizu nadam se da ce biti do kraja jula da se sve to zavrsi i da vidim na cemu sam vise jer kako mi se cini jos malo pa skoro 2 godine kako cekam vizu sve ukupno sa ambasadom i sad ovo mislim samo da covek poludi

kad sa isla preko ambasade nisu mi zakazali samo su me iznenada zvali i pocelo je ispitivanje a sto se tice ovg sad preko tribunala sad ove nedelje nas advokat nam dovodi drugog tribunalskog advokata koji ce da nas ispituje kao da smo na tribunalu to ce trajati oko 4 sata tako da ja moram da ustanem na nase vreme u 4 ujutru ja cu biti na skype sa njima pa onda posle toga jos jednog advokata isto tako ispitivanja isto toliko vremenski pa ovo glavno sudjenje koje ce trajati ok 7 sati u tribunalu a mozda i vise nama je reko advokat da bi trebalo do sredine juna da bude to sudjenje a odgovr od tribunala dal ce da mi odobre vizu nadam se da ce biti do kraja jula da se sve to zavrsi i da vidim na cemu sam vise jer kako mi se cini jos malo pa skoro 2 godine kako cekam vizu sve ukupno sa ambasadom i sad ovo mislim samo da covek poludi

Mukimaja1 bas se zakomlikovalo, ali izguracete sve to i biti zajedno.:).mislim da cin prikupljanja dokumenata,lekarskog,intervijua i cin odbijenice koliko to izgledalo tesko, ne moze da se meri sa duzinom procesa i neizvesnoscu..to najvise ubija..najlakse je kada se stvari brze odvijaju kakve god bile..zelim vam svu srecu !!!:)

Back