Ja nisam imala intervju, a u Australiji sam.
Da li oni mogu i ovde da zovu?
Da li oni mogu i ovde da zovu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na australskom forumu sam citala da su ih zvali i u Australiju zbog intervjua...
super Veccika ne brini bice to sve u redu samo im posalji to sto su trazili verujem da si imala veliku tremu jer i ja sam je imala a tek sad imam kako mi se priblizava intervju na tribunalua tii se ne brini nista izbacices ti sad uskoro vatromet sve najbolje
Ima li neko da je odbijen za partner vizu,i ako ima,da li je odustao od svega ili je predao opet,ili mozda preduzeo neke druge korake ?
Pa pise da si napisala poruku u 12:57 a prepravila u 12:56, putujes kroz vreme
ps jesi'l rezervisala kartu? cim su te pitali da li mozes da otputujes do avgusta to je vec reseno![]()
Vecika ce uskoro da putujeNego,da li je neko online aplicirao za turisticku vizu,a da je iz Bosne?
Pa pise da si napisala poruku u 12:57 a prepravila u 12:56, putujes kroz vreme
ps jesi'l rezervisala kartu? cim su te pitali da li mozes da otputujes do avgusta to je vec reseno![]()
Vlado,ti si nam ovdje strucnjak glavni,pa mi reci da li imas informaciju da li mi iz Bosne mozemo takodje online aplicirati?
kad sa isla preko ambasade nisu mi zakazali samo su me iznenada zvali i pocelo je ispitivanje a sto se tice ovg sad preko tribunala sad ove nedelje nas advokat nam dovodi drugog tribunalskog advokata koji ce da nas ispituje kao da smo na tribunalu to ce trajati oko 4 sata tako da ja moram da ustanem na nase vreme u 4 ujutru ja cu biti na skype sa njima pa onda posle toga jos jednog advokata isto tako ispitivanja isto toliko vremenski pa ovo glavno sudjenje koje ce trajati ok 7 sati u tribunalu a mozda i vise nama je reko advokat da bi trebalo do sredine juna da bude to sudjenje a odgovr od tribunala dal ce da mi odobre vizu nadam se da ce biti do kraja jula da se sve to zavrsi i da vidim na cemu sam vise jer kako mi se cini jos malo pa skoro 2 godine kako cekam vizu sve ukupno sa ambasadom i sad ovo mislim samo da covek poludi
Ja nisam 100% sigurna, zavisi sve koji pasos imas... evo imas na ovom linku spisak drzava dole za sve te vrste viza
http://www.immi.gov.au/Services/Pages/visitor-visa-online-applications.aspx?heading=evisitor-visa
...pola sata pisem odgovor, da bih tek na kraju skontao da medo4 pita za turisticku a ne partner vizu....
ps moze, opusteno...