Verenička i Partner viza - Australija

Vecika , nije bilo intervjua, samo komunikacija za dodatnu evidenciju. Moj verenik je u Srbiji, ceka na vizu, ja sam se nedavno vratila u AU, nakon godinu dana provedenih s njim. :)

Hvala radbje:)..i ja nisam imala sem te komunikacije o daodatnim papirima inetrvju ..super sto je neko od vas dvoje mogao da izdvoji toliko vremena:)..trebalo bi da ste vi sledeci za vatromet..skoro se Beograd nije oglasio

Cestitam Zahee, bice da si bio dobar na intervju-u :)

trenutna lista:
list.png

Inace, potvrdjeno je da od 01.07 cena pmv i partner vize skace na $6865...

:vatromet::vatromet::vatromet:

Znate sta ovo znaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

- - - - - - - - - -

Zizzzziiiiiiii, cestitam od srca! Bas mi je drago! :) Srecan put!:klap::bye::tambalamba:

- - - - - - - - - -

Drugari!Vatromet.Odobrena vizaaaaa!!8 mjeseci i 12 dana

Cestitam zahee! :)

- - - - - - - - - -

Nakon 8 mjeseci i 17 dana pustena partner viza upravo smo stigli u singapur i viza odmah po izlasku iz Au pustena , umorni pravo ali presretni pa sutra napisem sve detaljno , pozzzz veliki i sto prije da vam padne ova stijena sa srca :)

Cestitam Jasmine, sve najbolje! :)

Drugari imala sam danas intervju sa mojim CO..to je osoba sa kojom sa najcesce komunicirala...intervju je trajao 45 min..pitali su me o istoriji naseg poznanstva i trebalo je da opisem svog dragog na engleskom jer je on Holandjanin i posto pricamo na englrskom..Iako sam imala malu tremu CO me je pohvalio da dobro napredujem..huh..nije bilo lako..zvali su me upravo kada sam bila van kuce i neka guzva oko mene..pa je nisam najbolje cula itd..pitala me je da li mogu da otputujem u AU do kraja avgusta i da ce odluka biti donesena do kraja maja ili pocetkom juna...poslednje pitanje je bilo zasto moj muz ili ja se nismo videli od oktobra 2014 posle nase svadbe i bas je onako bilo naglaseno pitanje ..ali ja sam objasnila da je glavni razlog to sto sam radila i da sam cuvala svoj posao posto ambasada naglasava ne treba napustati svoj posao dok se viza ne dobije i to da smo mislili da turisticka produzava partner vizu.. rekla mi je i to da ona neodlucuje o vizi ..nadam se da ce sve biti ok :)

Poslednja izmena:
Daj Boze Mojamie :) a ja se bas plasim nesto..da samo dodam da je isto bilo pitanje oko finansija..da li sam ja upucena u njegove finansije i zasto me do sada nije finansijski pomagao..ja sam rekla da sam upoznata i da do sada nije bilo potrebe za tim..i da sada kada ne radim da mi pomaze..rekla mi je da posaljem preko mejla tu njegovu potvrdu da mi je poslao novac ..gde se vidi posiljalac i primalac..nisam odmah na Partner..prvo u julu verenicka prospective marriage a u septembru se vencali i presli automacki na Partner..cekamo 10 mes i 5 dana

Moj verenik izvadio tog lista sta mi slao novac preku njenog karticu se zove travel money I vidi da Ja izvucem od tuk,Ma bice sve u redu nemoj Se plasiti samo imaj pozotivnog mislu jer tu Si :) I mi cemo da prebacimo na partner Ali hocemo da apliciramo nakon to za turistickoj on dolazi sada za 2 nedelja i po :) , eto tako nemoj Se briniti uspeces!

Cekanje ubije :( ovog puta he 4 put kako dolazi Ali sada sa negovim otac I majci. A I moja sestra Je muzena Australia zaminala Je 2012 so turistickoj Ali na partner vizu I bila Je trudna 5 meseca, Ali Moj Zet Je makedonac I roden tu , Moj verenik Je austalac tamo rodjen Ava vreme pricamo engleskoj, naucila Sam ga da govori makedonskoj hehe Ali negovi baba I deda sum of egejskoj makedoniji tako da zaboravio, I Ja Neman problems da angliskoj. Ma nema na cemo sve prolazimo Kon isto I svi znamo kako Je biti razdvojen sa volenog, uspecemo!

Da bas tako . naknadna pamet :).ja sam to cak i rekla mojoj CO da se izvinjavam zbog male treme:)

- - - - - - - - - -

Cekanje ubije :( ovog puta he 4 put kako dolazi Ali sada sa negovim otac I majci. A I moja sestra Je muzena Australia zaminala Je 2012 so turistickoj Ali na partner vizu I bila Je trudna 5 meseca, Ali Moj Zet Je makedonac I roden tu , Moj verenik Je austalac tamo rodjen Ava vreme pricamo engleskoj, naucila Sam ga da govori makedonskoj hehe Ali negovi baba I deda sum of egejskoj makedoniji tako da zaboravio, I Ja Neman problems da angliskoj. Ma nema na cemo sve prolazimo Kon isto I svi znamo kako Je biti razdvojen sa volenog, uspecemo!

Ma da je samo cekanje ne bi bilo problem ..nego ta neizvestost i pitanje da li smo sve dobro odradili...bice to sve dobro i jezik nikada nije prepreka za iskrenu ljubav..ja sam zivi primer i dokaz

- - - - - - - - - -

Interesuje me, posto treba da posaljem mom CO potvrdu iz banke preko mejla ,kako to da uradim.outem mejla .nisam njima do sada nista slala od dokumenata osim obicnog mejla ..thanks:)

Poslednja izmena:

Back