Veccika
Zainteresovan član
- Poruka
- 451
Hvala Vlado80 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zahee ja sam aplicirala pre tebe u julu 2014. .imala sam lekarski u novembru i do sada nisam imala nikakav intervju niti su me zvali..i ne znam tacno ko je moj CO ..a sada bih i ja na tutisticku pa mogu da ocekujem isti tretman kao ti..i mi nemamo zajednicki racun .ja se ne bih uzbudjivala da se to meni desilo..neka pitaju sta god hoce..iskreni smo i nekrijemo nista ..nije prijatno sigurno ali ne uzbudjuj se oko toga...sta si im rekao kada su ti rekli to za zajednicki racun..da li su prihvatili tvoj odgovor? Reci mi kako znas da je tu bila tvoj CO?Opisi nam ovde jos neke detalje..koje zelis naravno.
Ja nemam iskustva sa tom situacijom, ali i sam znas da su te 'peglali' jer im je nesto sumnjivo. Prodji ponovo kroz "immi.gov.au/Visas/Pages/checklists/300.aspx" i zatrpaj ih novim dokazima, ako je intervju uglavnom bio oko finansija onda znas vec, kopije svih racuna, transfera novca, slicno. Posalji nove slike, novu komunikaciju viber, mail, skajp. Ne znam dal si popunjavao formu 888, ako nisi onda i to, sve je vec u onom checklistu gore. Ako ne moze ona da te ubaci na svoj bankovni racun, mozda mozes ti nju da dodas na svoj. Pokusaj se setiti svega sta su te ispitivali i posalji dokaze. Srecno
Vecika.Pretpostsvljam da mi je ta zena CO jer mi ona uvjek salje mailove i ona mi je bila na intervju.Rekao sam im da su ti nasi racuni od prije nego smo se mi upoznali.Sta oni navode kao problem je to,sto je moja vjerenica u pismu za turisticku napisala da cu ja platit avio kartu i imati nesto djeparca a da ce mi ona obezbediti smjestaj kod sebe kao i pomoci sa didatnim troskovima dok boravim u Au.Kao otkud to da ce onaj platit ovo onaj ono a planiramo zajednicki zivot.Moja vjerenica je samo htjela time da kaze da cu finansijski biti okey dok boravim tamo
Drugari!Vatromet.Odobrena vizaaaaa!!8 mjeseci i 12 dana
Meni Se jos ni javili, sad je 5 meseca kad Cekam Ali je verenickoj vizu.
Hvala vam svima.Zelim da uskoro svi dobijete vize.I reci cu vam da ni sam ne znam dta je kod njih presudno i odlucujuce.Ja i dvoje djece smo eto dobili vize i da napomenem,vjerenicka je
Bravo Zahee! Bas su te isprepadali pa obradovali... Cestitam i zelim vam lijep zajednicki zivot u Australiji! Valjda ce i u BG uskoro poceti donositi odluke clanovima ovog foruma...![]()