Verenička i Partner viza - Australija

Zamolio bih ako neko ima iskustvo sa ovim sto cu napisati da mi odgovori.
Aplicirao sam u avgustu,obavio intervju u novembru.Aplicirao za turusticku 27 aprila kad mi je CO nazvala i savjetovala da ne idem na turusticku jer je vjerenicka pri kraju finaliziranja.E danas su me ponovo nazvali iz Beca i peglali o nekim sitnicama koje je moja vjerenica napisala u pozivnom pismu.Kao zasto nam racuni nisu zahednicki.I dali stoim iza svih papira da nisu falsifikovani,dali znam da me mogu vratit iz Australije ako im nesto bude sumnjivo i ponovo me pitala kako smo se upoznali i datume razne .zanima me dali iko ima slicnih iskustava da su tako zvali tel i ispitivali i mimo intervjua.Jos da napimenem da me nije zvala moj CO nego druga osoba a u prisustvi CO

Zahee ja sam aplicirala pre tebe u julu 2014. .imala sam lekarski u novembru i do sada nisam imala nikakav intervju niti su me zvali..i ne znam tacno ko je moj CO ..a sada bih i ja na tutisticku pa mogu da ocekujem isti tretman kao ti..i mi nemamo zajednicki racun .ja se ne bih uzbudjivala da se to meni desilo..neka pitaju sta god hoce..iskreni smo i nekrijemo nista ..nije prijatno sigurno ali ne uzbudjuj se oko toga...sta si im rekao kada su ti rekli to za zajednicki racun..da li su prihvatili tvoj odgovor? Reci mi kako znas da je tu bila tvoj CO?Opisi nam ovde jos neke detalje..koje zelis naravno.

Poslednja izmena:
Ja nemam iskustva sa tom situacijom, ali i sam znas da su te 'peglali' jer im je nesto sumnjivo. Prodji ponovo kroz "immi.gov.au/Visas/Pages/checklists/300.aspx" i zatrpaj ih novim dokazima, ako je intervju uglavnom bio oko finansija onda znas vec, kopije svih racuna, transfera novca, slicno. Posalji nove slike, novu komunikaciju viber, mail, skajp. Ne znam dal si popunjavao formu 888, ako nisi onda i to, sve je vec u onom checklistu gore. Ako ne moze ona da te ubaci na svoj bankovni racun, mozda mozes ti nju da dodas na svoj. Pokusaj se setiti svega sta su te ispitivali i posalji dokaze. Srecno

mozes ti njoj da das punomoc na svom racunu ali morace ona ovde da dodje jer i meni je trazio advokat to pa je moj muz morao da dodje ovde i da mu dam punomoc na svom racunu to se priznaje a sto se tice tih ispitivanja i ja sam imala intervju ali kad god su me zvali za neke papire sta treba uvek su me po nesto pitali oko tog upoznavanja i datume i to sve unakrsna pitanja moj vam je savet samo sto vise dokaza im saljite

Zahee ja sam aplicirala pre tebe u julu 2014. .imala sam lekarski u novembru i do sada nisam imala nikakav intervju niti su me zvali..i ne znam tacno ko je moj CO ..a sada bih i ja na tutisticku pa mogu da ocekujem isti tretman kao ti..i mi nemamo zajednicki racun .ja se ne bih uzbudjivala da se to meni desilo..neka pitaju sta god hoce..iskreni smo i nekrijemo nista ..nije prijatno sigurno ali ne uzbudjuj se oko toga...sta si im rekao kada su ti rekli to za zajednicki racun..da li su prihvatili tvoj odgovor? Reci mi kako znas da je tu bila tvoj CO?Opisi nam ovde jos neke detalje..koje zelis naravno.

Vecika.Pretpostsvljam da mi je ta zena CO jer mi ona uvjek salje mailove i ona mi je bila na intervju.Rekao sam im da su ti nasi racuni od prije nego smo se mi upoznali.Sta oni navode kao problem je to,sto je moja vjerenica u pismu za turisticku napisala da cu ja platit avio kartu i imati nesto djeparca a da ce mi ona obezbediti smjestaj kod sebe kao i pomoci sa didatnim troskovima dok boravim u Au.Kao otkud to da ce onaj platit ovo onaj ono a planiramo zajednicki zivot.Moja vjerenica je samo htjela time da kaze da cu finansijski biti okey dok boravim tamo

Ja nemam iskustva sa tom situacijom, ali i sam znas da su te 'peglali' jer im je nesto sumnjivo. Prodji ponovo kroz "immi.gov.au/Visas/Pages/checklists/300.aspx" i zatrpaj ih novim dokazima, ako je intervju uglavnom bio oko finansija onda znas vec, kopije svih racuna, transfera novca, slicno. Posalji nove slike, novu komunikaciju viber, mail, skajp. Ne znam dal si popunjavao formu 888, ako nisi onda i to, sve je vec u onom checklistu gore. Ako ne moze ona da te ubaci na svoj bankovni racun, mozda mozes ti nju da dodas na svoj. Pokusaj se setiti svega sta su te ispitivali i posalji dokaze. Srecno

Vlado.Kako da im saljem nove dokaze ako netraze i kao sto znate prije 10 dsna su mi rekli da je viza pri kraju finaliziranja.Nikakvih zajednicih racuna nemamo a ni puno treansfer jer sam ja zaposlen i nije bilo potrebe da mi salje novac

Vecika.Pretpostsvljam da mi je ta zena CO jer mi ona uvjek salje mailove i ona mi je bila na intervju.Rekao sam im da su ti nasi racuni od prije nego smo se mi upoznali.Sta oni navode kao problem je to,sto je moja vjerenica u pismu za turisticku napisala da cu ja platit avio kartu i imati nesto djeparca a da ce mi ona obezbediti smjestaj kod sebe kao i pomoci sa didatnim troskovima dok boravim u Au.Kao otkud to da ce onaj platit ovo onaj ono a planiramo zajednicki zivot.Moja vjerenica je samo htjela time da kaze da cu finansijski biti okey dok boravim tamo

Mislim isto kao i ti zahee jer i meni se u poslednjih 10 meseci javlja jedna te ista osoba ,tako da i ja nju smatram za CO.Ne bi trebalo da ti vasi racuni od ranije budu problem i mislim da su oni samo veliko plus(kada je u pitanju to sto se dugo znate),ali treba da ih razumes da je njima najvazniji KONTINUITET U SVEMU pa i u novcanoj podrsci i da ako nemaju nove dokaze i nove" sveze "racune '' kazu imamo problem.Ja to na ovaj nacin razumem.Posto i ja i moj muz isto nemamo zajednicki racun ja sam ovde otvorila jedan i on mi salje novac preko njega .Ovo zadnje sto si rekao je isto kao sto sam ja mislila da je dobro (a mozda ce se ispostaviti ili vec jeste, da nije dobro) sto sam navela tamo u pismu za Partner da ja radim i zaradjujem i da moj muz nema potrebe da mi salje novac,jer sam ujedno i zelela da im dokazem da nisam sa mojim muzem iz materijalnih razloga.Ali vidis oni potpuno drugacije razmisljaju i mozda bas i nije nesto to sto si nezavistan i mozes da brines o sebi.Ako mislis da mozes da im dostavis nove dokaze ,dostavi im.

Poslednja izmena:
Hvala vam svima.Zelim da uskoro svi dobijete vize.I reci cu vam da ni sam ne znam dta je kod njih presudno i odlucujuce.Ja i dvoje djece smo eto dobili vize i da napomenem,vjerenicka je

I ja se slazem sa tobom i mislim da nekada mozda previse "panicimo"ovde a i to je razumljivo kada vec nemamo mogucnost da pricamo sa onima koji odlucuju ..ali u svakom slucaju treba da komuniciramo i razmenjujemo iskustva:)

- - - - - - - - - -

Nadam se da ce nas uskoro obradovati i Beograd:D

- - - - - - - - - -

Drugari da li neko zna sta je sa nasom Milenajom?..nema je da se javi:think:

Back