Veccika
Zainteresovan član
- Poruka
- 451
Pozdrav iz Perta!!! Srecno drugari!!![]()
Supeeer Bibi28 uzivaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav iz Perta!!! Srecno drugari!!![]()
Drugari sta mislite i imate li iskustva ..Na pr u momentu predaje aplikacije napisali ste da radite ili imate firmu u kojoj radite a kasnije vam se desi da vss otpiste sa posla ili zbog objektivnih razloga zatvorite firmu, da li mora da se obavesti ambasada i kakav efekat to ima na ceo proces oko vize?
Nisam ih obavjestila o tome, i mislim da nije od vaznosti.
U momentu predaje radila sam, nakon par mj dala sam otkaz.
Ako zelis da umiris misli, posalji tu informaciju o promjeni statusa o radu, na njihov mejl.
Hvala puno cekajuci
Nama ne moze stati zivot sa predajom aplikacije za partner vizu.
Normalno je i moguce da dodje do promjena, pa i naseg statusa o radu.
Nisam isla turisticki al npr. , da sad predajem za turisticku vizu a u medjuvremenu sam prestala raditi, napisala bih da sam nezaposlena. Nema veze sto u momentu apliciranja za partner vizu sam radila.
Ne brini puno oko toga, ali opet kazem, ako zelis, napisi im mejl (kao obavjest ) da si prestala radit.
Da, i mislim da ne utice na proces i na odluku, da li radimo ili ne.
U svakom slucaju kad dobijemo vizu moramo prestati raditi, a ti svakako bi to trebala prije uraditi jer kao vlasnik vjerovatno prolazis kroz duzi proces zatvaranja i odjave firme il radnje.
![]()
Da cekajuci i ja mislim apsolutno tako i ,potpuno se slazem sa tobom od reci do reci i uradicu tako prvom prilikom...8.4 ja i moj muz ulazimo u 9. mesec pa sam zato malo konfuzna sta i kako da uradim sa firmom najbolje..odavno mi je neko rekao da oni savetuju da se posao ne napusta pre nego se dobije odgovor o vizi..jer sa njima se nikada ne zna kako ce reagovati..imamo skorasnji primer kako jednoj formurasici nisu dali partner vizu..ali da ne budem pesimisticna nadamo se najboljem odgovoru...ja bih bila beskrajno zadovoljna kada bih znal u kojoj fazi je nasa viza kao sto je tu srecu imao JASMIN1..blago njemu
- - - - - - - - - -
Evo od jutros pokusavam da ih dobijem na 444 2880 ali kazu servis je nedostupan![]()
Drugari, mozete li nam razjasniti vezano za placanje bracne vize - kako je najbolje platiti ako aplikaciju predajete licno? Posto sam procitala mnogo razlicitih informacija o tome, ako neko moze da nam napise koja je opcija placanja najjednostavnija i najbolja (da li iz AUS da se uplati ili ovde - zbog popunjavanja formulara o uplati i donosenja potvrde)?
Hvala puno unapred.
Joj izvinite na taj tvoj sam tratincica75 mislila..greska 011 411 2800
PinkCupcake da bih otklonila sve dileme najbolje i najsigurnije je da ih pozoves..100% dobijas pravi odgovor
PinkCupcake da bih otklonila sve dileme najbolje i najsigurnije je da ih pozoves..100% dobijas pravi odgovor
Pozvacu ih svakakoHvala puno na informacijama, barem si nam malkice razjasnila, srce si
![]()
Vecikka i Tratincice , Hvala Vam puno na odgovorima. Samo me zanima , da li kad odnesemo da predamo aplikaciju (a ne znam ni za to da li je potrebno zakazivanje i kako funkcionise) da li moj suprug moze da plati na licu mesta karticom ili kesom?
Znači sad sam ja na redu za ljekarski