Verenička i Partner viza - Australija

Destany86 i ja imam istu situaciju kao ti i moj ce meni finansirati odlazak i dr....jesam uradila sam lekarski jos krajem novembra 2014...evo vec par dana smo u 9.mes...i ja mislim da nece biti problema samo jos da odaberem tip vize..da trebalo bi da to bude dovoljan dokaz. A da li tu family-sponsored si samo ti popunjavala ili je morao i tvoj muz/verenik ?hvala ti na iscrpnim odgovorima.. srce si ☺

Poslednja izmena:
Mislim da smo oboje popunjavali, on svoj, ja svoj formular. Ja sam aplicirala online, pa mi je on poslao skeniranu njegovu aplikaciju kako bih mogla da im dostavim. Ja bih na tvom mjestu odabrala ovaj tip vize svakako, jer će ti muž biti sponzor. Nema na čemu. Tu smo da pomognemo jedni drugima :-) Pozdrav!

Hvala drugari na Vasoj pomoci i sugestijama :D:heart:

- - - - - - - - - -

Shatten isto tako je i kod mene bilo za turisticku, samo sto sam ja u radnom odnosu, i zena je ispisala pismo garantno,,,,,da ce ona snositi sve troskove i bla bla bla,,,,,,, i odobrili su je bez problema u roku tri radna dana!

Schatten na koliko si trazila turisticku vizu i na koliko si dobila? Interesuje me da li daju zaposlenima na 6 mes

Trazila 12 i dobila 12

Hvala ti Schatten na odgovoru:D ..a moje pitanje je bilo upuceno korisnik75 ali sam pogresila pa napisala tvoje ime..korisnik75 je bila zaposlena kada je trazila turisticku pa me zato interesuje na koliko je ona trazila i dobila

- - - - - - - - - -

Shatten isto tako je i kod mene bilo za turisticku, samo sto sam ja u radnom odnosu, i zena je ispisala pismo garantno,,,,,da ce ona snositi sve troskove i bla bla bla,,,,,,, i odobrili su je bez problema u roku tri radna dana!

Korisnik75,na koliko si trazio turisticku vizu i na koliko si je dobio? Interesuje me da li daju zaposlenima na 6 mes i 12

Poslednja izmena:
Hvala Schatten puno :)

- - - - - - - - - -

Hvala Tratincice75 :) Pogledacu odmah :)

- - - - - - - - - -

AKo neko moze da nam da savet - U kojoj formi i na kom jeziku prijatelji i rodjaci u Srbiji pisu svoju Supporting Witness Declaration ,u slobodnoj formi ili na formularu (posto u Aus popunjavaju Form 888 - i gde se ta izjava u Srbiji overava?

Meni su pisali na obican A4 papir, na srpskom, pa sam ja prevela na engleski i onda su oni to fotokopirali i sve overili u opstini.
888 je samo za australijske gradjane.
Neka napisu svoje podatke, ime i prezime, adresu, br. telefona i ostalo (gledala sam sta ovi na 888 treba da stave, pa se samo prati taj formular).

Hvala Schatten puno :)

- - - - - - - - - -

Hvala Tratincice75 :) Pogledacu odmah :)

- - - - - - - - - -

AKo neko moze da nam da savet - U kojoj formi i na kom jeziku prijatelji i rodjaci u Srbiji pisu svoju Supporting Witness Declaration ,u slobodnoj formi ili na formularu (posto u Aus popunjavaju Form 888 - i gde se ta izjava u Srbiji overava?

PinCupcake ja sam imala dva svedoka nase veze i oni su napisali isto na A4 formatu na srpskom, onda su na drugom papiru stavili fotokopiju njihovih licni karata ,predali mi sve to i onda sam ja to prevela kod sudskog tumaca na engleski ,posle overila u sudu i tako predala . moj muz je isto imao svoje svedoke koji su pisali na istom formatu i on nije popunjavao taj.888 formular....ja sam tek po predaji primetila da je to mozda bio propust ..kada sam im predala sve papire jedan njihov sluzbenik me je pozvao i rekao mi da je sve stiglo i da je sve ok..samo je trebala da se dostavi autorizacija potpisa moga muza zbog skidanja para sa racuna..

- - - - - - - - - -

Schatten da li treba garantno pismo za turisticku da se napise u nekoj vec postojecoj formi ili moze u slobodnoj na A4?

Poslednja izmena:
Qicha. Ranije je bio više aktivan na ovom forumu. Bio na turističkoj vizi 12 mjeseci. Pogledaj njegovo pisanje na ovom forumu prije par mjeseci. Čini mi se da je baš o tome i pisao,

- - - - - - - - - -

Valjda su mu javili da napusti Australiju da bi mu odobrili vizu, što je i učinio, i odmah se vratio.Dje je izašao,ne znam.

- - - - - - - - - -

Ako ti sada odeš na turističku moglo bi se i tebi to desiti.

Hvala gdjo ljubisavljevic☺..ovo je veoma vazna informacija za sve nas koji bismo isli na turisticku a negde smo na pola puta do Partner vize.Postojala je bojazan da oni to nece reci dok si na turistickoj i da dok se ne vratimo nam nece dati vizu i da se Partner produzava zbog nje.Interesujeme jos kako ste produzavali na jos po 3 mes.Ovo je novina bar za mene.I recite mi molim Vas da li ste bili zaposleni kada ste aplicirali a i kasnije kada ste otisli na turisticku u to vreme.?

Poslednja izmena:
Upravo to, ali iskreno da kazem ovde su nasa samo nagadjanja, jer kad sam ja aplicirao za bracnu, pa onda za turisticku , mnogo je drugačije , tj da ne ispadnem vulgaran ovde su svi pisali da treba ono treba ovo,ok razna su iskustva , al mnogo je iskreno jednostavnije nego sto se ovde pise,,,znam da svi citamo ovo u minuti ,,,,ali Moje je kao i vaše mišljenje pomažemo se , al' stvarnost je mnogo drugacija tj jednostavnije, bar meni je tako ne znam za vas,,,,,nemoj pogresno da me shvatite al ja mislim da Vladina tabela MNOGO pomaže ali realnost u predmetima je sasvim u velikoj razmeri!!!!prosto mislim da niko od nas ne postavlja konkretno pitanje dal postoji razlog taj i taj zasto nebi,,, ili mozda me koci to i to pa se bojim,,,, svi smo na istom, voleo bi da se otvaramo konkretno malo vishe!!!!pozz svima!!!!

Upravo to, ali iskreno da kazem ovde su nasa samo nagadjanja, jer kad sam ja aplicirao za bracnu, pa onda za turisticku , mnogo je drugačije , tj da ne ispadnem vulgaran ovde su svi pisali da treba ono treba ovo,ok razna su iskustva , al mnogo je iskreno jednostavnije nego sto se ovde pise,,,znam da svi citamo ovo u minuti ,,,,ali Moje je kao i vaše mišljenje pomažemo se , al' stvarnost je mnogo drugacija tj jednostavnije, bar meni je tako ne znam za vas,,,,,nemoj pogresno da me shvatite al ja mislim da Vladina tabela MNOGO pomaže ali realnost u predmetima je sasvim u velikoj razmeri!!!!prosto mislim da niko od nas ne postavlja konkretno pitanje dal postoji razlog taj i taj zasto nebi,,, ili mozda me koci to i to pa se bojim,,,, svi smo na istom, voleo bi da se otvaramo konkretno malo vishe!!!!pozz svima!!!!

Slazem se sa tobom da na forumu imas osecaj da je komplikovanije..svi smo po malo skloni da i dobre i lose stvari uvelicavamo ..znam emocije su to ..ambasada nema komunikaciju sa nama kakvu bi trebala ..i zato ovde pricamo i prepericavamo i moguce i nemoguce stvari..i to je potpuno normalno u nasoj situaciji..da slazem se da Vladina tabela pomaze ali u stvarnosti ima mnooogo onih koji su aplicirali a nisu na forumu..da treba da budemo konkretniji i otvaramo se..

Back