Verenička i Partner viza - Australija

Drugari ja sam juce posla jedan mejl ambasadi sa pitanjem : Molim Vas da nam kazete u koj fazi je nasa Partner viza jer danas ulazimo u 9. mes. i posto zelim da idem kod muza u posetu koji je Vas savet za tip vize itd...dobila sam odgovor:

As we are no longer able to respond to requests for general information or update on an application in progres grateful.If you can please email Europe Servise Centre at for any queries you may have .I hope the above is of assistance.

Nije mi engleski najbolji..mada znam sta mi je rekla ali ipak moze da se podkrade neka nejasnoca.. ko ga zna dobro ako moze da mi prevede ..Ako je neko imao slican ili isti odgovor na isto ili slicno pitanje nek napise .. i da li ste kontaktirali taj Eu centar za bilo sta u vezi vize ..thanks:)

Poslednja izmena:
Pit'o ja, ima mesec dva, reko 'Moretel' mi rec trebal vam jos slika i ka'ce medicinski, materevam'? Dobio generisan odgovor 'currently your application is still in progress, at the moment we dont need any more information, we will instruct you when and if its needed...bla bla bla... 10-14 months waiting time...bla bla truc truc.
Jesi li uspela dozvati ih na telefon? Mozda tamo budu 'ljubezniji'

Hvala Vlado80 :)... haha pa da to se i moglo ocekivati..znaci da i ne pokusavam da im saljem taj mejl procicu isto...jesam juce sam zvala ali nisu bili dostupni pa cu probati sutra..a bas me je odusevila ona zena sto je Jasminu1 rekla oko vize .oni ipak mogu da kazu nesto nije to zakonom zabranjeno ali prosto nec zele...stvarno nije ljudski da ne znamo okvirno u kojoj fazi nam je aplikacija.a cifra kojom placamo nije mala .nema ni respekta...jel ti Vlado80 znas ko ti je CO?

Zna li neko kako otvoriti joint account u Australiji ili ovde bez prisustva nas oboje? Moj muzic je pitao u svojoj banci u AUS ali su mu rekli da nemaju joint account opciju, a u bankama ovde nemaju racune koji su Joint account-jedino ovlascenje sto smo odavno vec uradili. A videla sam negde ovde na Forumu da su otvarali joint account iako nisu fizicki oboje bili prisutni?

Zna li neko kako otvoriti joint account u Australiji ili ovde bez prisustva nas oboje? Moj muzic je pitao u svojoj banci u AUS ali su mu rekli da nemaju joint account opciju, a u bankama ovde nemaju racune koji su Joint account-jedino ovlascenje sto smo odavno vec uradili. A videla sam negde ovde na Forumu da su otvarali joint account iako nisu fizicki oboje bili prisutni?

PinkCupcake reci mi vise o tom Joint account..prvi put cujem..

Nema na čemu. Tebi je cilj da dokažeš da tvoj muž/verenik ima para da finansira tvoj put i boravak u AUS. Ja kada sam išla bila sam zaposlena, ali to nisam dokazivala jer sam tražila family-sponsored vizu. Kad taj tip vize tražiš onda ne moraš svoje finansijsko stanje da prikazuješ. Ja sam tako uradila i dobila sam vizu.

Ja sam tražila family sponsored jer je stvarno moj muž finansirao sve. Njegova finansijska situacija je bolja od moje u svakom slučaju. :-) Ako si uradila lekarski pregled, mislim da neće biti problema oko dobijanja vize. Ja im nisam dala nikakav dokaz da ću se vratiti, valjda je sama aplikacija za partner vizu dokaz da ću se vratiti.

Back