PinkCupcake
Obećava
- Poruka
- 73
cekajuci i JASMIN 11 hvala Vam puno na odgovorima
,kao i zizi.ba
Mislim da mi je sada jasnije sta nam je ciniti sa papirima. Sad polako priprema ,pa da se i ja prijavim za spisak

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izvadis internacionalni rodni list i ne moras ga prevoditi :-)cekajuci i JASMIN 11 hvala Vam puno na odgovorima,kao i zizi.ba
Mislim da mi je sada jasnije sta nam je ciniti sa papirima. Sad polako priprema ,pa da se i ja prijavim za spisak
![]()
![]()
Bibi valjda će ti se posrećiti , meni je sutra tačno 3 meseca da sam predala , i fino su rekli da me prva 3 meseca sigurno niko neće kontaktirati , i nije
Pozdrav svima, evo i mene u cekaonici. Jel ima neko da je skoro bio pozvan za lekarski, pitam jer smo usli u 4.mesec a jos nema kontakta iz ambasade za lekarski.
Evo i mala tabela sa nekim nickovima i datumima apliciranja i odobrenja vize, sam sam izvlacio podatke pa ne zamerite na eventualnim greskama, najvaznija je ona desno, po cemu se i dalje ceka oko 9 meseci za uspesnu vizu, osim za bosnu gde je 12+.
[TABLE="width: 407"]
[TR]
[TD]bt69[/TD]
[TD="align: right"]10.2012[/TD]
[TD="align: right"]11.2013[/TD]
[TD]bih[/TD]
[TD="align: right"]13[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]time out[/TD]
[TD="align: right"]12.2012[/TD]
[TD="align: right"]1.2014[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: right"]13[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tica79[/TD]
[TD="align: right"]2.2013[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: right"]9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]crvenocrno[/TD]
[TD="align: right"]2.2013[/TD]
[TD="align: right"]2.2014[/TD]
[TD]srb, ver[/TD]
[TD="align: right"]12[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]messale[/TD]
[TD="align: right"]3.2013[/TD]
[TD]partner[/TD]
[TD="align: right"]8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]robertb[/TD]
[TD="align: right"]4.2013[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mecce8646[/TD]
[TD="align: right"]5.2013[/TD]
[TD]mcd[/TD]
[TD="align: right"]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]os89[/TD]
[TD="align: right"]8.2013[/TD]
[TD="align: right"]12.2014[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: right"]16[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mlada1[/TD]
[TD="align: right"]9.2013[/TD]
[TD]partner[/TD]
[TD="align: right"]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]roxeta[/TD]
[TD="align: right"]7.2014[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: right"]8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ganni[/TD]
[TD="align: right"]11.2014[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: right"]10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]milenaja[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]taraberos[/TD]
[TD]partner[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]majohn[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hoshi[/TD]
[TD="align: right"]3.2014[/TD]
[TD="align: right"]1.2015[/TD]
[TD]bul[/TD]
[TD="align: right"]10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]katerina[/TD]
[TD="align: right"]4.2014[/TD]
[TD="align: right"]1.2015[/TD]
[TD]mcd[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bibi28[/TD]
[TD="align: right"]6.2014[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceca85[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]ver[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tanja85[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vecika[/TD]
[TD="align: right"]7.2014[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]destiny86[/TD]
[TD="align: right"]9.2014[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]partner[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Pozdrav svima! Danas smo predali za partner vizu. Zena koja je preuzela dokumentaciju nam je rekla da cemo cekati od 12 do 18 meseci na odobrenje. Dok nam je mailom stigla potvrda u kojoj sto ji da se ceka od 9 do 12 meseci. Da li imate neke informacije u vezi ovih neslaganja ocekivanog vremena za odobrenje? Hvala unapred!
Sto bi rekao moj dragi na sve sto si naucio/la kod nas ovde mozes da zaboravis. Nista nema ni da te podseti na nase a ipak toliko ti fali. Sve je obrnuto od onog na sta si navikao/la...![]()
Cao Svima,
Trebala mi je mala pomoc a vidim da vi ovdje imate prilicno iskustva. Naime, nedavno sam dobio PR za AU i planiram da idem u Septembar. Zivim u CG a cura mi zivi u HR, pa me je interesovalo za sugestiju koja viza ( izuzev turisticka) dozvoljava njoj da dodje i zivi samnom a da ne mora na nju da ceka pola godine i duze, tipa neka tranziciona viza. Takodje, obzirom da smo u vezi 2 godine, ali se gledamo mjesecno po par dana zbog daljine, interesuje me vase misljenje da li je moguce dokazati da je veza genuine za partnersku ili vjerenicku vizu.
Hvala na svoj pomoci!
Ivan
Postovanje svima.
Pratim Vase postove povremeno, vec 4 meseca tj. otkako sam predala za PMV. Nekako mi teze pada kada citam i Vase muke, pa svoju mucim sama.
Nikakav feedback jos nisam dobila, cak ni da mi je viza u procesu za razliku kada sam predavala za turisticku vizu. Mene zanima da li je moguce otici na turisticku vizu, pa tamo cekati odobrenje PMV? Sta ako me pozovu na intervju i sl? Takodje sam procitala da odlazak na turisticku odlaze i stopira sam PMV proces? Vidim da je neko pitao za lekarski, nisu ni mene jos pozvali. A i uhvatili su nas svi ovi praznici, i nasi i njihovi, malo malo neki drzavni praznik :/
Pozdrav svima
Ja sam predao pre par dana za turisticku, ne mogu da cekam vishe !!!al jos niko nista ne javlja, kad god zovnem sve isto , sve je ok , niko nista ne trazi, nikom nista ne treba,valjda ce odobriti turisticku!!!
Tratincica75 hvala ti punoZnaci inrwenacionalni izvodi se samo overe u sudu ili opstini, bez prevodjenja? I reci mi dokaze veze tj.vasu prepisku i racune si prevodila ili samo predala?
Milenaja predao sam online, nista nisam to oko tog papira za nekaznjavanje predavao jer to oni imaju dao sam im kad sam predao za bracnu vizu, ja sam samo predao papir iz firme , i stanje na racunu i zenino garantno pismo, i to je to!!!ne znam koliko se ceka na odgovor ali vec par dana nema nista !!!
Ja sam trazila turisticku vizu na 6meseci,toliko sam i dobila i dobila sam je za dva sata online smo aplicirali! Kada apliciras online sve tamo pise sta sve treba od dokumentacije,tako nema da pogresis,a potvrda o nekaznjavanju netreba !