Uglavnom za ljekarski javljaju posle 4 meseca ,a pre je bilo 2-3 ... Trebalo bi sada da ti se jave
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uglavnom za ljekarski javljaju posle 4 meseca ,a pre je bilo 2-3 ... Trebalo bi sada da ti se jave
Cestitam od srca!!!! Konacno lepa vest!![]()
Poslije duzeg zatišja konačno gdja ljubisavljević da probije led,Sretno bilo.
Hvala libreto, bice prepravljeno u sledecoj listi.
Luciano, koliko sam shvatio ceka se poziv putem mejla na lekarski, tamo pise broj telefona i adresa, onda ti nazoves i zakazes (za nekih 7 dana), odradis to, oni ti daju neki hap broj i direktno salju ambasadi il kome vec.
U mailu ti pise sve ...dobijes taj HAP broj I sa tim zakazujes pregled...I pise ti u kom periodu sve to moras obaviti
Evo mene opet drugariBio mi je draaagi moooj
(sreca sreca radost
![]()
![]()
) Vencanje nam je bilo prelepo
,kao iz bajke
Sad smo u fazi pripreme aplikacije, pa bih molila nekoga od vas ko je raspolozen da mi prosledi svoju listu ili spisak svih predatih papira ,cisto da nesto bitno ne preskocimo
I ako moze informacija koji papiri se overavaju u opstini ili u sudu ,a koji se prevode kod sudskog tumaca
Jos sam pod utiskom naseg vencanja i vremena koje smo proveli zajedno , pa mi nisu sve kozice na broju jos
,a ne zelimo da nesto omasimo od papira za predaju aplikacije. Unapred vam hvala na pomoci
![]()
Hajde da ponovim pitanje od pre par dana koje sam postavila ,jer smo u pripremi dokumenata pa bi nam svaka pomoc znacila. Hvala ZIZI.BA na nekim odgovorima,ali molim i vas ostale da mi pomognete oko pitanja za overu dokumenata >