Verenička i Partner viza - Australija

Izgleda da su nas zaboravili

- - - - - - - - - -

Pitanje jel moze neko da malo pomogne,,,moja supruga je u australiji i nema posao sad, jel to moze da koci proces?upitanju je bracna viza,,,

Ne znam sta bih ti rekla, iskreno znas i sam da je ona tvoj sponzor i da je na sebe preuzela odgvornost za tebe naredne dvije godine, kako u ambasadi to mogu tumaciti nemam pojma....zarovi se malo na http://www.australiaforum.com/, tu mozes naci sve info....zelim ti sve najbolje

Pozdrav svima! Danas smo predali za partner vizu. Zena koja je preuzela dokumentaciju nam je rekla da cemo cekati od 12 do 18 meseci na odobrenje. Dok nam je mailom stigla potvrda u kojoj sto ji da se ceka od 9 do 12 meseci. Da li imate neke informacije u vezi ovih neslaganja ocekivanog vremena za odobrenje? Hvala unapred!

Moj savet:pripremite se za to 12-18 meseci cekanja. Nama su od pocetka rekli 9-12 meseci pa produzavaju svaki put. Vec skoro 11 meseci. Ali srecno,zelim vam sto brze odobrenje.

Ta informacija da se čeka od 9-12 mjeseci je bajata.Samo rijetki u tom vremenskom okviru je dobiju.Ako je u pitanju bračna viza onda je potrebno mnogo više dokaza i mislimda se duze i čeka na odobrenje od vjereničke.

Slazem se, rekose mi u ambasadi da se produzilo vreme na 14 meseci (a ja sam verenicka) tako da to verovatno za sve vazi, iako je i nama prvobitna informacija pre godinu dana kad smo predali bila od 9-12... sve u svemu naoruzajte se strpljenjem...

Moj savet:pripremite se za to 12-18 meseci cekanja. Nama su od pocetka rekli 9-12 meseci pa produzavaju svaki put. Vec skoro 11 meseci. Ali srecno,zelim vam sto brze odobrenje.

Hvala puno! Takodje Vam zelim uskoro odobrenje. :-)
Takodje sam hteo da pitam da li je proces brzi ako supruga i ja vec godinu dana zivimo zajedno u Srbiji a u decembru smo dobili i predivnu cerkicu.
Hvala unapred!

Hvala puno! Takodje Vam zelim uskoro odobrenje. :-)
Takodje sam hteo da pitam da li je proces brzi ako supruga i ja vec godinu dana zivimo zajedno u Srbiji a u decembru smo dobili i predivnu cerkicu.
Hvala unapred!

Znam slucaj gde su supruznici ziveli u Srbiji dve godine i imali jedno dete od 2 godine i supruga bila trudna sa drugim detetom, cekali su 9 meseci. Naravno tada se i cekalo od 9 do 12 meseci, sto znaci da su dobili najranije moguce.......Moj slucaj je slican, imam dete od godinu dana i nama je deveti mesec cekanja vize poceo ali jos se nista ne desava a mi se nadamoooooo i nadamoooooo pa mozda dobijemoo za godinu dana hahahaha..... :)

Moj slucaj je malo drugaciji , zena mi otisla u Australiju u petom mesecu trudnoce,i nakon par dana ode u bolnicu zbog bolova i izgubimo bebu, podneli smo tesko rastanak na aerodromu , sve je to delovalo da se desi najgore,,,u soku smo,,, nadam se da ce ubrzati proces ali jos niko nista ne javlja,,, dva meseca proslo,,,

Moj slucaj je malo drugaciji , zena mi otisla u Australiju u petom mesecu trudnoce,i nakon par dana ode u bolnicu zbog bolova i izgubimo bebu, podneli smo tesko rastanak na aerodromu , sve je to delovalo da se desi najgore,,,u soku smo,,, nadam se da ce ubrzati proces ali jos niko nista ne javlja,,, dva meseca proslo,,,

Mnogo mi je zao sto je tako......a jos niste sa njom bili u tim trenucima. Znam koliko je tezak rastanak....zato sto je i meni bilo tesko kada je moj suprug otisao.....plakala sam kao kisa....Nas sin tatu gleda preko skajpa skoro pa celu godinu.....ali ko ce njih znati kako rade. Zelim vam da odete sto pre kod svoje supruge i bice sve u redu! Svaka bol vremenom oslabi i uskoro ce tu biti jos bebica! Cuvajte zivce jer cekanje ume da izludi coveka!

Tuzno, tuzno, tuzno......oboma vam zelim puno snage, da svu bol koju ste pretrpjeli jedno bez drugoga pretvorite u neopsivu srecu kad konacno budete zajedno.....znam kako boli svaki rastanak.......svaki put se pravim "hrabra", a slomim se......uzasno se slomim........uzivam u svakom trenutku u kojem mozemo biti zajedno, ali mi uvijek iznad glave lebdi datum rastanka.....uzasno boli.....kako mene, tako sve nas ovdje zajedno.....ali moramo biti jaki i sanjati bolje sutra.....koliko god cekali na to

ovo je stvarno tuznooo i strasno ja sam vec odbivena od partner vize verovatno se neko od vas i seca ali sad kad citam sve ovo i komentarisem sa suprugom preko skype ne mozemo da verujemo kakvi su to ljudi kad mogu tako da se igraju sa svima nama a naj zalosnije je sto nama roditeljima onaj dan koji treba da bude najjjj srecniji nazalost bude najveca tuga samo se pitam ti koji rade u ambasadi dali su to ljudi od krvi i mesa ili monstrumi ali pre bi rekla ovo drugo iskreno mislim da za ovo maltretiranje ljudi treba da cuje ceo svet na svakom kanali novinama treba da pise jer izgubiti bebu zbog jedne vize i zato sto svi zelimo da budemo sa nasim voljenima mislim da je ovo kranje bezobrazno i bezdusno oni su idioti kreteni da ih nema na svetu

Back