mukimaja1
Zainteresovan član
- Poruka
- 144
da rekli su mi to jer i moj je bio ovde samo tri meseca jer je morao da se vrati nazad zbog dece ali ne brini se ti nista svaki slucaj je drugaciji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se Milenaja. Sve sto je potrebno pise na sajtu,s druge strane bolje i vise poslati.
Jos jedna korisna informacija!
od 1.01.2015 sve partnerske vize poskupljuju za 50%
Privremene vize i stalnim partnerom (Provisional and permanent partner visas) - trenutno $ 3085 povećan na $ 4627,50
* Verenicka viza ( Prospective marriage visa) - trenutno $ 3085 povećan na $ 4627,50
* Privremene i stalne partner vize (Temporary and permanent partner visas) - trenutno $ 4575 $ povećan 6865,50
Cak ce i aplikanti koji su vec u procesu PMV - verenicke vize morati da plate novu-punu cenu kada kasnije predaju za bracnu vizu...
tako da znate...
Nijednoj Vladi nikad nije dosta para...pa sto bi ovi uzimali od svojih drzavljana, kad mogu od stranaca.
Bas su poskupeli!!!!To je bas drasticno poskupljenje!!!
Slazem se i ja skroz, sto vise dokaza to bolje, pogotovo ako nije duga veza a predaje se za bracnu vizu...
Od mene su dobili bar 20 - 30 slika cak i neke snimke sa nasih rodjendana i veridbe, po pet svedoka sa svake strane je pisalo izjave (znaci ukupno 10 ljudi koje nas je upoznalo kao par) i mi smo pisali izjave.. (za verenicku vizu)
takodje komentar za onaj formular 80.. tacno je to da popunjava samo kome traze, ali isto tako ga vrlo vrednuju kada se radi o zamljama visokog rizika sto je na zalost i ova nasa...[/QUO
Sunday morning,gdje si pronasla ovu informaciju?
Jos jedna korisna informacija!
od 1.01.2015 sve partnerske vize poskupljuju za 50%
Privremene vize i stalnim partnerom (Provisional and permanent partner visas) - trenutno $ 3085 povećan na $ 4627,50
* Verenicka viza ( Prospective marriage visa) - trenutno $ 3085 povećan na $ 4627,50
* Privremene i stalne partner vize (Temporary and permanent partner visas) - trenutno $ 4575 $ povećan 6865,50
Cak ce i aplikanti koji su vec u procesu PMV - verenicke vize morati da plate novu-punu cenu kada kasnije predaju za bracnu vizu...
tako da znate...
Mislim za poskupljenje viza?![]()
Jeste, to je ta adresa za lekarski.
Nazovi neki od ovih brojeva i zakazi pregled; oni ce ti sve reci sta i kako.
Evo za poskupljenje i na njihovom sajtu
http://www.immi.gov.au/News/Pages/increase-in-partner-vac.aspx
Aha,znaci to je od 1.1 ,sve prije toga je stara cijena. Ja trebam da posaljem dokumente u januaru,ali ovih dana uplatice dragi .
Pa pozuri Medonjice![]()
Hocu hocu,da ne placamo tu cijenu od 4600 . Valjda i meni traziti turisticku na god kao i tiUglavnom bitno je da se uplati prije 1. og.
Pa kad vec ima ponudjeno da biras, hoces 3, 6 ili 12 meseci, sto da ne trazis 12
A ne znam da li treba da se uplati pre 1.1. ili i da se aplicira.[/QUOTm
Moram jos to provjeriti,mada trebalo bi da moze.![]()
Pa kad vec ima ponudjeno da biras, hoces 3, 6 ili 12 meseci, sto da ne trazis 12
A ne znam da li treba da se uplati pre 1.1. ili i da se aplicira.[/QUOTm
Moram jos to provjeriti,mada trebalo bi da moze.![]()
Koliko ja znam mora i da se uplati i aplicira da bi aplikacija usla u sistem i da bi se otpoceo proces...
Koliko ja znam mora i da se uplati i aplicira da bi aplikacija usla u sistem i da bi se otpoceo proces...
Da, i ne zaboravite vremensku razlikunisam sigurna kome leze novac...
Tacno tako, aplikaciju ne primaju bez uplate.
Bojim se da ako Medo uplatis sad a apliciras iza 01.01. da ce ti traziti uplatu razlike, jer ce cijena tada biti puno veca
Jeste jako drasticno, bas mislim sve i da sutra dobijem verenicku, nema sanse da izbegnem poskupljenje... Dakle smanjujemo listu gostiju za svadbu![]()
Pozdrav. Imao sam intervju proslu sedmicu u Zagrebu.Aplicirao 29-og avgusta za vjerenicku.Na intervju su me zadrzali 10 min,e sad sta mislite jeli to dobro ili lose?