Verenička i Partner viza - Australija

Slazem se Milenaja. Sve sto je potrebno pise na sajtu,s druge strane bolje i vise poslati.

Slazem se i ja skroz, sto vise dokaza to bolje, pogotovo ako nije duga veza a predaje se za bracnu vizu...

Od mene su dobili bar 20 - 30 slika cak i neke snimke sa nasih rodjendana i veridbe, po pet svedoka sa svake strane je pisalo izjave (znaci ukupno 10 ljudi koje nas je upoznalo kao par) i mi smo pisali izjave.. (za verenicku vizu)

takodje komentar za onaj formular 80.. tacno je to da popunjava samo kome traze, ali isto tako ga vrlo vrednuju kada se radi o zamljama visokog rizika sto je na zalost i ova nasa...

Jos jedna korisna informacija!

od 1.01.2015 sve partnerske vize poskupljuju za 50%

Privremene vize i stalnim partnerom (Provisional and permanent partner visas) - trenutno $ 3085 povećan na $ 4627,50

* Verenicka viza ( Prospective marriage visa) - trenutno $ 3085 povećan na $ 4627,50

* Privremene i stalne partner vize (Temporary and permanent partner visas) - trenutno $ 4575 $ povećan 6865,50

Cak ce i aplikanti koji su vec u procesu PMV - verenicke vize morati da plate novu-punu cenu kada kasnije predaju za bracnu vizu...

tako da znate...

Privremene vize i stalnim partnerom (Provisional and permanent partner visas) - trenutno $ 3085 povećan na $ 4627,50

* Verenicka viza ( Prospective marriage visa) - trenutno $ 3085 povećan na $ 4627,50

* Privremene i stalne partner vize (Temporary and permanent partner visas) - trenutno $ 4575 $ povećan 6865,50

Cak ce i aplikanti koji su vec u procesu PMV - verenicke vize morati da plate novu-punu cenu kada kasnije predaju za bracnu vizu...

tako da znate...

Bas su poskupeli!!!!:eek: To je bas drasticno poskupljenje!!!

Slazem se i ja skroz, sto vise dokaza to bolje, pogotovo ako nije duga veza a predaje se za bracnu vizu...

Od mene su dobili bar 20 - 30 slika cak i neke snimke sa nasih rodjendana i veridbe, po pet svedoka sa svake strane je pisalo izjave (znaci ukupno 10 ljudi koje nas je upoznalo kao par) i mi smo pisali izjave.. (za verenicku vizu)

takodje komentar za onaj formular 80.. tacno je to da popunjava samo kome traze, ali isto tako ga vrlo vrednuju kada se radi o zamljama visokog rizika sto je na zalost i ova nasa...[/QUO
Sunday morning,gdje si pronasla ovu informaciju?

tako da znate...

Mislim za poskupljenje viza? :)

Mislim za poskupljenje viza? :)

Evo ga link:

http://www.sbs.com.au/news/article/2014/12/15/govt-cash-visas-foreign-love

- - - - - - - - - -

Zar ti nisu poslali instrukcije sa tim mejlom?

Meni su poslali ovako, ali imaj na umu da je to bilo jos Janoara, nisam sigurna da li je idalje isto:

Street address
Skenderbegova street no. 3
11000 Belgrade

Counter hours
Monday to Friday 9.00 am to 5.00 pm, by appointment only

Telephone
+381 (11) 3282-072
+381 112 - 3282-073

Fax
+381 (11) 2412 739

Pozdrav. Imao sam intervju proslu sedmicu u Zagrebu.Aplicirao 29-og avgusta za vjerenicku.Na intervju su me zadrzali 10 min,e sad sta mislite jeli to dobro ili lose?

Verovatno je dobro. Da oni sumnjaju u nesto ispitivali bi te mnogo duze i bilo bi dosta neprikladnih i neprijatnih pitanja. Verovatno je vas slucaj cist kao suza. To je moje misljenje! :) Ja na primer nisam imala intervju uopste a cekam skoro punih 7 meseci.

- - - - - - - - - -

Na ovom forumu sigurno ima neko ko ti moze i bolje odgovoriti, ko je vec prosao kroz to, ja sam u cekaonici za vizu i samo prepricavam tudja iskustva i ono sto sam cula ili procitala. Veliki pozzzz :)

Back