Verenička i Partner viza - Australija

Mala pomoć ,da li je neko slao naknadno form 80. Predala sam papire u ambasadi 27.11 a već 05.12. su mi tražili da im dostavim form 80 . Jel trebam opet sve dokumente da dostavljam( izvod , državljanstvo kopiju pasoša isl .) pošto sam sve već predala , i više nego što im treba pa su mi vratili višak .

Izvini tratincica75..na sta se odnosi form 80? Nisam imala priliku do sada da cujem:think:

Od dana kad ti odobre partner vizu.
Ne,mislim da to nije ispravna informacija. Koliko sam ja razumeo,trebalo bi da odobre nakon 2 godine od dana predaje aplikacije,a ne nakon dve godine od odobravanja. To bi onda bilo sve ukupno (u mom slucaju) od dana predaje aplikacije za partner vizu do odobravanja je proslo 18 meseci i 20 dana i sad jos 2 godine do odobravanja permanent resident,to bi onda sve ukupno bilo 3 godine,6 meseci i 20 dana??? Ne,ipak mislim da to nije dobra informacija.

Ipak ste u pravu, pitala sam supruga, on zivi tamo dugo i rece mi da mora u zemlji da se provede 2 godine, svaki izlazak iz zemlje produzava dobijanje vize....i da oni pozovu kad dodje vreme za podnosenje zahteva za vizu o kojoj pisemo.

- - - - - - - - - -

Da li je sa deljenjem viza za ovu godinu gotovo? Jos nekih desetak dana i oni odose na odmor! :(

Samo kome traze

Hvala Milenaja:)..nadam se da mi nece traziti jer sam se smorila vise sa ovom papirologijom..prvo sa verenickom pa sada sa partner..

- - - - - - - - - -

Ja sam negdje procitala na forumu da ne traze svima i zato nisam odmah predala

A zasto to uopste traze ako smo sve lepo popunili sa Partner i dali sve odgovore koje su trazili??

Poslednja izmena:

Back