Pozdrav svima na forumu,cestitke svima koji su dobilli vize.Vec duze vrijeme pratim desavanja na par foruma,a nikako da podellim sa vama svoju pricu.Ja sam se vjencalla 28.12.2012 godine u C.Gori,moj muz inace zivi i radi u Canadi njihov je drzavlljanin vec 14 godina.Posllije toga smo sakupillii sva dokumenta i predalli apllikaciju u maju 2013 godine.Nijedan moguci poziv maill posllije toga sve do decembra 2013 godine,kad su javilli da uradim llekarski,odradilla sam llekarski 31 januara 2014 godine a sponzor odobren maja takodje 2014 godine.Papiri su u Becu od kraja juna sve dosad sam dobilla par maillova od njih sve skoro iste sadrzine,te javice ako sta bude treballo te bicu obavestena sve bas sve skoro isto.Septembra su trazilli novo uvjerenje o nekaznjavanju sto sam im i dostavilla,ponovo dobilla meill da je sve u redu da cu biti obavestenaDanas u 2 i 30 dobijem maill da je moja apllikacija u uredu visa oficira sto me kao mallo utjesillo da moze biti nesto.Znaci cekanja 17 meseci neznam sta se desava i da lli je moguce da ce nas obradovati vizom makar pred ove Bozicne i novogodisnje praznike.Da lli je neko od vas dobio isti illi sllican meill kao sto sam i ja danas imallo iko sllicno iskustvo.Hvalla unapred na odgovoru.Srecno svima koji cekaju.
pa ja mislim da je ipak razlicito za Kanadu i Australiju....meni su posle 15 mjeseci trazili novo uvjerenje o nekaznjavanju, i u pismu pise ako im to ne dostavim za 28 dana da ce posle 28 dana donijeti odluku bez trazenog dokumenta, a sad cemo vidjei dal ce mi se javiti narednih dana i dal ce donijeti odluku...