Verenička i Partner viza - Australija

Pozdrav svima , dolazim iz Sarajeva i da vas utjesim ulazim u 17. mjesec cekanja... U pitanju je partner viza , sve je na mjestu i uredno predano sve ok od zdravlja,sponzora itd itd... ali eto cekam ovoliko dugo...
Na svako pitanje dobijes isti odgovor "Procedura je u normalnom vremenskom roku bla bla nemamo detaljnije informacije" Eto registrovao sam se da bi podjelio ovo cekanje sa vama.

Kako utešan post :-(

Pozdrav svima , dolazim iz Sarajeva i da vas utjesim ulazim u 17. mjesec cekanja... U pitanju je partner viza , sve je na mjestu i uredno predano sve ok od zdravlja,sponzora itd itd... ali eto cekam ovoliko dugo...
Na svako pitanje dobijes isti odgovor "Procedura je u normalnom vremenskom roku bla bla nemamo detaljnije informacije" Eto registrovao sam se da bi podjelio ovo cekanje sa vama.

ja cekam skoro 15 mjeseci, da li su ti trazili da ponovis ljekarski? poz

Zizi.ba šta je na kraju bilo sa Zendeli? Jesu li joj dali vizu?

Ne znam vjeruj mi, zadnji put kad sam je zvala bila je ocajna jer ce je navodno odbiti za partner pa je vrtila da ide turisticki. Zvala sam je prosli mjesec iskljucen joj je mobitel, tako da nista ne znam.
Reci mi samo kad si obavila ljekarski jesu li te ista obavjestili.
Ja sam radila ljekarski u avgustu i od tada nikakve obavjesti.

- - - - - - - - - -

Popunjavala sam danas aplikaciju za turističku vizu. Pitaju da li sam zaposlena, a ja sam dala otkaz i trenutno odrađujem otkazni rok. Šta navesti? Da li je neko išao na turističku dok je čekao partner? Da li ste radili ili ne?

Ja sam isla turisticki, ali sam u radnom odnosu, kao dokaz predala sam rjesenje za GO

- - - - - - - - - -

ja cekam skoro 15 mjeseci, da li su ti trazili da ponovis ljekarski? poz

Ljekarski vazi 12 mjeseci, ne racunaj kad si predao aplikaciju vec kad si obavio ljekarski

Pa ne predaje muz za vizu nego ti... Odakle oni znaju da neces ilegalno da ostanes, padnes na njihov twret i "krades" australijancima poslove... U tome je i poenta, upravo to treba da im dokazes da neces da uradis... Neka ti posalje on neki novac na racun i onda izvuci izvestaj od banke da vide da mozes da si priustis da odes vidis koga hoces i vratis se da cekas partnersku vizu... Kao opusteno ;) izvini na izrazu ali boli njih uvo kakvi su uslovi ovde, njihov je posao da zastite svoju zemlju i svoje interese... Iostalom na formularu za turisticku vizu mozes da navedes da imas sponzora tamo... Ima pitanje...
mom muzu su rekli u imigracionom da je dovoljan dokaz da ces da se vratis sama aplikacija za partner...jer da bi preuzeo partner v moras biti van Australije...

Poslednja izmena:
obavila sam ljekarski 08.10.2013. znam da je istekao al jos uvijek nisu trazili da ga ponovim, pa ne znam dal ostali koji duze cekaju ponavljaju ljekarski..:)

Bah, pa ti si do sada trebala proci, trzni ti njih nekim e-mailom i napomeni za to

- - - - - - - - - -

Zizi nisam još imala ljekarski. Čekam tek 2 i po mjeseca. Izgleda da ovi što imaju nekog na aplikaciji teško dobijaju vizu.

hmmm ja mislila da jesi, sorry........ko zna sta je u pitanju

Ja isto cekam partner vizu, muz mi je u Australiji, sin je samnom, dobio drzavljanstvo i pasos smo uradili, lekarski sam uradila posle 2 i po meseca od apliciranja, trazili dodatno neka dokumenta, originale da posaljem i nista do sada....Nisu mi nista jos javili za intervju, mozda je jos rano, nemam pojma....:) Cekam tek 6 meseci, predala u maju mesecu.....Nadam se da ce uskoro poceti da rade, jos nisam videla vatromet a ovde ima ljudi koji bas dugo cekaju. A uskoro im pocinju i praznici :dash: ;):) Pozzzz svima!

Ja isto cekam partner vizu, muz mi je u Australiji, sin je samnom, dobio drzavljanstvo i pasos smo uradili, lekarski sam uradila posle 2 i po meseca od apliciranja, trazili dodatno neka dokumenta, originale da posaljem i nista do sada....Nisu mi nista jos javili za intervju, mozda je jos rano, nemam pojma....:) Cekam tek 6 meseci, predala u maju mesecu.....Nadam se da ce uskoro poceti da rade, jos nisam videla vatromet a ovde ima ljudi koji bas dugo cekaju. A uskoro im pocinju i praznici :dash: ;):) Pozzzz svima!

Ne mora da znaci,ako je neko s tobom ,pa da ide sporije. Treba se strpiti malo :) I biti optimistican . :)

e stvarno je strasno koliko dugo se ceka...nije mi jasno sta to toliko provjeravaju...a najgore od svega je sto ne mozemo da kontaktiramo nikoga ko ce da nam pruzi konkretne informacije...oni sto se javljaju imaju 5 odgovora koje vrte u krug... najgore mi je kada mi kazu "sve sto mozete uciniti je da se strpite i pricekate da vas nas sluzbenik pozove"..pa da covjek izludi... :besna: ja cekam 14 mjeseci i 20 dana...:dash:

e stvarno je strasno koliko dugo se ceka...nije mi jasno sta to toliko provjeravaju...a najgore od svega je sto ne mozemo da kontaktiramo nikoga ko ce da nam pruzi konkretne informacije...oni sto se javljaju imaju 5 odgovora koje vrte u krug... najgore mi je kada mi kazu "sve sto mozete uciniti je da se strpite i pricekate da vas nas sluzbenik pozove"..pa da covjek izludi... :besna: ja cekam 14 mjeseci i 20 dana...:dash:

Bas dugo cekas....to je bas preterano mnogo :( Nadam se da ces brzo!!! :)

Danas sam posle 25 dana od apliciranja za Partner vizu dobila Request Checklist and Deail attachment i Health Examinations List..tj poziv za lekarski,.moram da im priloziv ponovo novi izvod iz maticne knjige rodjenih i dokaze o bracnom drugu i nasoj bracnoj zajednici...zna li neko na koji nacin se zakazuje za kliniku ..telefonom ili na neki drugi nacin?

Da se samo ispravim da ne bude zabune i da drugi ne pomisle da sam dobila da radim lekarski samo posle 25 dana od apliciranja za Parter..ja sam vec od Jula prvo bila na Verenickoj Prospektive Mariage..vencanje je bilo 25. Sep 2014...15.10 prebacena na Parter i 25 dana od tada dobila da radim lekarski

Danas sam posle 25 dana od apliciranja za Partner vizu dobila Request Checklist and Deail attachment i Health Examinations List..tj poziv za lekarski,.moram da im priloziv ponovo novi izvod iz maticne knjige rodjenih i dokaze o bracnom drugu i nasoj bracnoj zajednici...zna li neko na koji nacin se zakazuje za kliniku ..telefonom ili na neki drugi nacin?

Telefonom zakazes termin, ide se u Skenderbegovoj 3

Back