Ali mislim da posto si predala za partner vizu,ne moras im dostavljati neka dokumenta,mozda samo formulare I uplatnicu. Zato ih nazovi i pitaj. Kad ides prvi put traze svasta,nazalost tako je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.immi.gov.au/about/charters/client-services-charter/visas/5.0.htm
Ovo je na zvanicnom sajtu.
Ja sam pre 10ak dana zvala i nisam dobila vest o duzem cekanju vec i dalje je bilo da mi je receno na pocetku da moze biti i do 12 meseci ali da sve zavisi od slucaja do slucaja, bla bla bla sve uvek isto i nista novo nisam cula ali eto cisto da vam kazem svoje iskustvo. Inace ja cekam skoro 10 meseci
Sada sam videla na sajtu da pise po starom ..kakva je razlika izmedju Partner Permanent i Partner Temporary? Vidim da jedna ima prednost.
Prvo svi mi dobijamo Temporary, i nakon dvije godine apliciramo za Permanent
Prva je privremena a druga stalna. Svi mi podnosimo za privremenu ili Temporary dok nakon dve god od apliciranja predajemo za stalnu ili Permanent.
Jako lepo je objasnjeno sve na linku iznad u prethodnom postu koji je postavljen
Ne mora se vracati u Srbiju,dobices je na mail kada bude odobrena. Samo pre odobravanja moras da budes izvan AU,nije bitno u kojoj zemlji. Ja sam naprimer bio na Tajlandu kada mi je viza odobrena.Molila bih naseg dojucerasnjeg sapatnika Qicha da nam kaze ,mora li se on sada vracati u SR posle dobijene vize i preuzeti je u SR.Misli da li je to pod obavezno?
Ne mora se vracati u Srbiju,dobices je na mail kada bude odobrena. Samo pre odobravanja moras da budes izvan AU,nije bitno u kojoj zemlji. Ja sam naprimer bio na Tajlandu kada mi je viza odobrena.
Ti trazi turisticku vizu na godinu dana i nemas sta da izgubis,bitno je da si sa svojim dragim
Ambasada je korektna oni 99% svima daju turisticku vizu![]()
Ne mora se vracati u Srbiju,dobices je na mail kada bude odobrena. Samo pre odobravanja moras da budes izvan AU,nije bitno u kojoj zemlji. Ja sam naprimer bio na Tajlandu kada mi je viza odobrena.
UvekHvala Qicha na odgovoru![]()
Da li neko zna, da li postoji nacin da se nase aplikacije prate kako napreduju ,u nakom delu ambasadinog sajta ili na nekom drugom mestu?.Znam sigurno da postoji ta mogucnost u nekim zemljama.
milenaja čekam da ti odobre vizu kao ozeblo sunceMi smo predali nekih desetak dana posle tebe...
Inace pratim vase diskusije iz senke vec neko vreme pa je red bio i da se javim![]()