Verenička i Partner viza - Australija

http://www.immi.gov.au/about/charters/client-services-charter/visas/5.0.htm

Ovo je na zvanicnom sajtu.
Ja sam pre 10ak dana zvala i nisam dobila vest o duzem cekanju vec i dalje je bilo da mi je receno na pocetku da moze biti i do 12 meseci ali da sve zavisi od slucaja do slucaja, bla bla bla sve uvek isto i nista novo nisam cula ali eto cisto da vam kazem svoje iskustvo. Inace ja cekam skoro 10 meseci

http://www.immi.gov.au/about/charters/client-services-charter/visas/5.0.htm

Ovo je na zvanicnom sajtu.
Ja sam pre 10ak dana zvala i nisam dobila vest o duzem cekanju vec i dalje je bilo da mi je receno na pocetku da moze biti i do 12 meseci ali da sve zavisi od slucaja do slucaja, bla bla bla sve uvek isto i nista novo nisam cula ali eto cisto da vam kazem svoje iskustvo. Inace ja cekam skoro 10 meseci

Stvarno mi nista nije jasno ..kako mogu da da se jave tako razlicite price ..jedna zena mi je rekla da je njoj licno receno da se po novom zakonu ceka od 10-14 mes i isto tako kako to negde ne objave ..mislim da zasluzujemo da nam se to kaze

Molila bih naseg dojucerasnjeg sapatnika Qicha da nam kaze ,mora li se on sada vracati u SR posle dobijene vize i preuzeti je u SR.Misli da li je to pod obavezno?
Ne mora se vracati u Srbiju,dobices je na mail kada bude odobrena. Samo pre odobravanja moras da budes izvan AU,nije bitno u kojoj zemlji. Ja sam naprimer bio na Tajlandu kada mi je viza odobrena.

Da li neko zna, da li postoji nacin da se nase aplikacije prate kako napreduju ,u nakom delu ambasadinog sajta ili na nekom drugom mestu?.Znam sigurno da postoji ta mogucnost u nekim zemljama.

Postoji ako ste aplicirali onlajn i pod uslovom da niste isli preko advokata... Ako ste aplicirali onlajn, trebalo bi da mozes da vidis informacije o svojoj aplikaciji preko svog IMMI naloga..

Mislim da to nije bas zakon koliko guzva... veliki broj aplikanata a postoji samo odredjeni broj partner vita koje godisnje primaju u zemlju (finansiska godina od 1. jula do 1. jula)
Pritom Ambasada u Beogradu obradjuje vize za ceo region koliko vidim, pa cak i Rumuniju, tako da smo na zalost u ogromnom redu i cekamo i cekamo i cekamo...

Back