Pozdrav svima

..Uskoro( to pocinjem da ubedjujem sebe da vreme brzo prolazi) cu Vam se i ja pridruziti( maj,jun) ,ali sam predhodno zelela da pitam (proverim) iskusne da li smo ja i verenik odabrali pravu vizu.Naime,nas dvoje smo se upoznali preko neta i veoma brzo pozeleli da se upoznamo i uzivo.Upoznali se u Novembru2013...on je posle 10 dana kupio kartu za Mart 2014.On je bio 3 nedelje ..sve je bilo super..kao da se znamo ceo zivot.Verili smo se odmah po njegovom dolasku i poceli da razmisljamo sta i kako dalje.Oboje smo u 50-tim i nismo zeleli da se razvlacimo ,kada se dogodila ljubav..Odmah bismo se i vencali ,ali on nije imao potrebne papire a i vreme nam nije islo u prilog.Ali to nameravamo na jesen da uradimo.Zvali smo ambasadu i po opisu nase situacije oni su nam dali link (poslat mejlom) za 47SP(moja) i 40SP(njegova)vizu.
Moje pitanje je

a li je ovo dobro odabrana aplikacija (negde procitah da nije) jer mi nismo vencani u trenutku predaje te aplikacije.Neko rece da je je bolje prvo se vencati pa tek onda aplicirati.Ako i jeste zasto? U aplikaciji ima pitanje kada mislite da se vencate(ne strogo datum).Hvala svima koji mogu da pomognu i zelim Vam da izdrzite ..uvek imam na umu Stpljen-Spasen