Naravno da je obaveza aplikanta, sudski tumac zavrsi prevod, ovjeri i preda aplikantu, a aplikant nosi na sud i ovjerava apostile
a apostile na maternjem jeziku onda moras opet i njeg nositi prevoditi !?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da je obaveza aplikanta, sudski tumac zavrsi prevod, ovjeri i preda aplikantu, a aplikant nosi na sud i ovjerava apostile
Ćao svima, nova sam na forumu. Udata sam nepunih mjesec dana za AUS državljanina, iz Bosne sam, pa me zanima gdje predajem za Partner vizu, Beograd ili Beč, poštom ili on line aplikacijom (
immi account) (? Hvala unaprijed!
Koliko košta partner viza I kada se vrši plaćanje.
Placas odmah..prije nego sto predas dokumente,i predas dokaz o uplati sa ostalim dokumentima,to prvo traze pa onda ostalo. Ja kad sam predavala bila je 1700eur,a davno je to bilo,cula sam da je poskupilo,pa neka se javi neko friskiji![]()
Samo da napomenem da placate aplikaciju, a ne vizu. Viza se odobrava nakon razmatranja slucaja... Vrlo bitna razlika.
Hajde mi molim te objasni onda sta placam sad kad predajem za aplikaciju
Pa onda je vjerovatno taj iznos. Opet ako se cujes s njima potvrdi.
A to mi svi govorimo viza kosta toliko,dobro aplikacija,al isti djavo na kraju,aplikacija za vizu..
Sada placas tu taksu koja je ako se ne varam, i dalje 3085 $
Proveri to na sajtu da slucajno nisu promenili za dva meseca od kada sam ja predala
Nakon toga placas lekarski kada te obaveste da uradis i to je to sto se placanja tice
Partner iz Bosne u Bg. Mozes da ih nazoves,dogovoris se s njima i posaljes postom. Ja sam slala brzom Euro-express. Bolje predaj sto prije jer mi iz Bosne duze cekamo u odnosu na ostale zemlje.
Hvala. Zvala sam na njihov broj sa sajta, samo automat se uključuje.Partner iz Bosne u Bg. Mozes da ih nazoves,dogovoris se s njima i posaljes postom. Ja sam slala brzom Euro-express. Bolje predaj sto prije jer mi iz Bosne duze cekamo u odnosu na ostale zemlje.
Hvala. Zvala sam na njihov broj sa sajta, samo automat se uključuje.
Predajes aplikaciju za vizu, a ne za aplikaciju. Placas sve usluge u tom procesu. Sav rad oko toga i sve potencijalne entitlements u slucaju odobrenja vize.
At least 2 statutory declarations from individuals who are Australian citizens or permanent residents and have personal knowledge of your relationship and support your claim that the relationship is genuine and continuing (see form 888 Statutory declaration by a supporting witness relating to a partner visa application)
Kad ste aplicirali, jeste li imali ove dvije izjave......mislim da li je potrebno???????
Ovo me sad zbuni totalno, jer nemam ove izjave, a u obrascu kaze da In all circumstances, you should also provide the following documents with your application[/QUOTE
To su izjave koje je potrebno popuniti tj te form 888
To popunjavaju dve osobe koje vas dvoje poznaju a koje su Aust drzavljani. Potrebno je da tu napisu nesto o vama odnosno vasoj vezi. Najopstije moze da se napise ali mora da se preda i to
Zatim, oni to overacaju u nekoj od policijskih stanica, posta... Ili gde se vec overava nesto kada dokazuju i da su Aust drzavljani
]