Verenička i Partner viza - Australija

At least 2 statutory declarations from individuals who are Australian citizens or permanent residents and have personal knowledge of your relationship and support your claim that the relationship is genuine and continuing (see form 888 Statutory declaration by a supporting witness relating to a partner visa application)

Kad ste aplicirali, jeste li imali ove dvije izjave......mislim da li je potrebno???????
Ovo me sad zbuni totalno, jer nemam ove izjave, a u obrascu kaze da In all circumstances, you should also provide the following documents with your application[/QUOTE

To su izjave koje je potrebno popuniti tj te form 888
To popunjavaju dve osobe koje vas dvoje poznaju a koje su Aust drzavljani. Potrebno je da tu napisu nesto o vama odnosno vasoj vezi. Najopstije moze da se napise ali mora da se preda i to
Zatim, oni to overacaju u nekoj od policijskih stanica, posta... Ili gde se vec overava nesto kada dokazuju i da su Aust drzavljani

]

Tek sam vidjela ovo.....mislila sam da se odnosi samo na prospective marriage, kad ono......sad moram cekati da se to tamo zavrsi i da ljudi posalju :besna:

Pozdrav svima:) ..Uskoro( to pocinjem da ubedjujem sebe da vreme brzo prolazi) cu Vam se i ja pridruziti( maj,jun) ,ali sam predhodno zelela da pitam (proverim) iskusne da li smo ja i verenik odabrali pravu vizu.Naime,nas dvoje smo se upoznali preko neta i veoma brzo pozeleli da se upoznamo i uzivo.Upoznali se u Novembru2013...on je posle 10 dana kupio kartu za Mart 2014.On je bio 3 nedelje ..sve je bilo super..kao da se znamo ceo zivot.Verili smo se odmah po njegovom dolasku i poceli da razmisljamo sta i kako dalje.Oboje smo u 50-tim i nismo zeleli da se razvlacimo ,kada se dogodila ljubav..Odmah bismo se i vencali ,ali on nije imao potrebne papire a i vreme nam nije islo u prilog.Ali to nameravamo na jesen da uradimo.Zvali smo ambasadu i po opisu nase situacije oni su nam dali link (poslat mejlom) za 47SP(moja) i 40SP(njegova)vizu.
Moje pitanje je :Da li je ovo dobro odabrana aplikacija (negde procitah da nije) jer mi nismo vencani u trenutku predaje te aplikacije.Neko rece da je je bolje prvo se vencati pa tek onda aplicirati.Ako i jeste zasto? U aplikaciji ima pitanje kada mislite da se vencate(ne strogo datum).Hvala svima koji mogu da pomognu i zelim Vam da izdrzite ..uvek imam na umu Stpljen-Spasen :)

Pozdrav svima:) ..Uskoro( to pocinjem da ubedjujem sebe da vreme brzo prolazi) cu Vam se i ja pridruziti( maj,jun) ,ali sam predhodno zelela da pitam (proverim) iskusne da li smo ja i verenik odabrali pravu vizu.Naime,nas dvoje smo se upoznali preko neta i veoma brzo pozeleli da se upoznamo i uzivo.Upoznali se u Novembru2013...on je posle 10 dana kupio kartu za Mart 2014.On je bio 3 nedelje ..sve je bilo super..kao da se znamo ceo zivot.Verili smo se odmah po njegovom dolasku i poceli da razmisljamo sta i kako dalje.Oboje smo u 50-tim i nismo zeleli da se razvlacimo ,kada se dogodila ljubav..Odmah bismo se i vencali ,ali on nije imao potrebne papire a i vreme nam nije islo u prilog.Ali to nameravamo na jesen da uradimo.Zvali smo ambasadu i po opisu nase situacije oni su nam dali link (poslat mejlom) za 47SP(moja) i 40SP(njegova)vizu.
Moje pitanje je :Da li je ovo dobro odabrana aplikacija (negde procitah da nije) jer mi nismo vencani u trenutku predaje te aplikacije.Neko rece da je je bolje prvo se vencati pa tek onda aplicirati.Ako i jeste zasto? U aplikaciji ima pitanje kada mislite da se vencate(ne strogo datum).Hvala svima koji mogu da pomognu i zelim Vam da izdrzite ..uvek imam na umu Stpljen-Spasen :)

Ovde se nalazi vrsta vize za koju je potrebno da apliciras http://www.immi.gov.au/Visas/Pages/300.aspx tu sve pise kako i sta da pripremite od papira.
To je verenicka viza koja se kasnije prebacuje na partner. Od dana kada se udje u Australiju oni daju rok, mislim 8 meseci da morate da se vencate i nakon toga se prebacujes na partner vizu.

Back