Verenička i Partner viza - Australija

Ljudi moji,

Odobrena viza mom muzu i to nakon 5 mjeseci! :D:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Ne mogu vjerovati! A neki dan na forumu napisem kako sam pozitivna u vezi vize. A Qicha napisala da se cuda dogadjaja.
Ovo je svjetsko cudo za nas!

Poslali smo 3.9.2013.
Odobrena 24.2.2014
Ulazak 7.10.2014.

Jos k tome su nas naknadno trazili form 80.

Eto ljudi moji. . . sta da kazem vec super super super!
čestitam , u koje mesto odlaziš..

Ljudi moji,

Odobrena viza mom muzu i to nakon 5 mjeseci! :D:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Ne mogu vjerovati! A neki dan na forumu napisem kako sam pozitivna u vezi vize. A Qicha napisala da se cuda dogadjaja.
Ovo je svjetsko cudo za nas!

Poslali smo 3.9.2013.
Odobrena 24.2.2014
Ulazak 7.10.2014.

Jos k tome su nas naknadno trazili form 80.

Eto ljudi moji. . . sta da kazem vec super super super!

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Odobrena vizaaaa i meniii :)
čestitam, u koje mesto putuješ..

Naravno da mora da ima zvanicno odobrenje licenciranog prevodioca... Tako moze neko da ti uzme to i da napise sta hoce i eto dokumenat... :D Mora valjda neko da bude odgovoran za ono sto radi.

Naravno da da, postoje ljudi koji su ovlasteni sudski tumaci za strane jezike i koji imaju svoje licence, ali bez obzira na licencu, sud sa apostile pecatom potvrdjuje validnost/ispravnost tog dokumenta koji je preveden na engleski.

Naravno da da, postoje ljudi koji su ovlasteni sudski tumaci za strane jezike i koji imaju svoje licence, ali bez obzira na licencu, sud sa apostile pecatom potvrdjuje validnost/ispravnost tog dokumenta koji je preveden na engleski.

Ali nije obaveza aplikanta da nosi to na apostille zar ne? Dovoljno je samo prevesti nesto kod sudskog tumaca licenciranog i to je to....

Back