- Poruka
- 17.475
e bas mi je dosadilo za druge da se radujem,neka je svima sretno ,ali ne mogu vise nikom da cestitam,postajem pakosna 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e bas mi je dosadilo za druge da se radujem,neka je svima sretno ,ali ne mogu vise nikom da cestitam,postajem pakosna![]()
ja vise ne pisem ovde do vatrometaZatisje tesko))))
niko nista ne govori
čestitam , u koje mesto odlaziš..Ljudi moji,
Odobrena viza mom muzu i to nakon 5 mjeseci!
Ne mogu vjerovati! A neki dan na forumu napisem kako sam pozitivna u vezi vize. A Qicha napisala da se cuda dogadjaja.
Ovo je svjetsko cudo za nas!
Poslali smo 3.9.2013.
Odobrena 24.2.2014
Ulazak 7.10.2014.
Jos k tome su nas naknadno trazili form 80.
Eto ljudi moji. . . sta da kazem vec super super super!
Ljudi moji,
Odobrena viza mom muzu i to nakon 5 mjeseci!
Ne mogu vjerovati! A neki dan na forumu napisem kako sam pozitivna u vezi vize. A Qicha napisala da se cuda dogadjaja.
Ovo je svjetsko cudo za nas!
Poslali smo 3.9.2013.
Odobrena 24.2.2014
Ulazak 7.10.2014.
Jos k tome su nas naknadno trazili form 80.
Eto ljudi moji. . . sta da kazem vec super super super!
čestitam, u koje mesto putuješ..
Odobrena vizaaaa i meniii![]()
Hvala,čestitam..
jel se moze online aplicirati za partner 309 vizu
I mene ovo isto interesuje...ako neko zna da nam kaze
Ja bih aplicirala iz BIH
Za partner vizu ne moze online!
Za partner vizu ne moze online!
jel se moze online aplicirati za partner 309 vizu
Ja sam poslala postom tako da je to opcija umesto da ides licno i da zakazujes termin.
Odgovore ti oni kad prime sve sto posaljes.
Koje sam ja srece zalutat ce pošiljka![]()
Nece :-)
Imas opciju u posti da te obaveste povratnicom ili sms-om. Ja sam poslala post expresom i stiglo je redovno kada su rekli, dobila sam sms iz post expresa o isporucenoj posiljci a iz ambasade sutra dan da su dobili dokumentaciju
Nadam se da nece, samo koliko znam do sadasnju svoju srecu hahahahahaha
![]()
a moraju li dokumanti biti ovjereni apostille pecatom ??
Naravno da mora da ima zvanicno odobrenje licenciranog prevodioca... Tako moze neko da ti uzme to i da napise sta hoce i eto dokumenat...Mora valjda neko da bude odgovoran za ono sto radi.
Naravno da da, postoje ljudi koji su ovlasteni sudski tumaci za strane jezike i koji imaju svoje licence, ali bez obzira na licencu, sud sa apostile pecatom potvrdjuje validnost/ispravnost tog dokumenta koji je preveden na engleski.
Ali nije obaveza aplikanta da nosi to na apostille zar ne? Dovoljno je samo prevesti nesto kod sudskog tumaca licenciranog i to je to....