Verenička i Partner viza - Australija

Opis za ovaj osjecaj nemam...sve mislim da sam se sad probudila i da sam sve to sanjala..i nesto ne razmisljam o tome,kao da nisam dobila pa et :)

nakon toliko vremena nije ni cudo:)) ne brini javice se osjecaj kada sledisu u Aus. kad se slegnu utisci pisi nam kako su te obradovali, jesu li i oni stavili vatromet u mejl :D
e bas mi je drago, odavno je tvoj red bio da ides :)

imam i ja prije zendali.. ja sam vec uveliko usla u 13i mjesec cekanja :worth:

Ja sam nakon 13 i po mjeseci tacno, znaci 13 mjes i 14 dana :)
Zelim puno srece svima stvarno.. I necu vas jos napustati na forumu,dok vas ispratim sve,praticu vas ;)
Eto jutros sam poslala mail da pitam za ljekarski,oni mene zovu kaze bas jutros smo dobili zeleno svjetlo za vas slucaj...da li je to slucajnost ili sta vec,ne znam :)

Ja sam nakon 13 i po mjeseci tacno, znaci 13 mjes i 14 dana :)
Zelim puno srece svima stvarno.. I necu vas jos napustati na forumu,dok vas ispratim sve,praticu vas ;)
Eto jutros sam poslala mail da pitam za ljekarski,oni mene zovu kaze bas jutros smo dobili zeleno svjetlo za vas slucaj...da li je to slucajnost ili sta vec,ne znam :)

ma divno, bilo je vrijeme da se vise upali zeleno svijetlo:) saljem jak jak zagrljaj :D

Pa poslala sam mail da pitam sta s ljekarskim,posto isteklo... I oni zovu..kazu bas jutros smo dobili zeleno svjetlo za vas slucaj a eto i vi ste pisali mail,pa da vas obavijestimo,pitaju mogu li uci do 30.1.u aus,reko mogu..kao dogovorite se s muzem pa nam potvrdite mailom,ja potvrdim i posalju mi vizu,tj onaj papir s detaljima.. :)
Bilo je tu ispada s moje strane i toku razgovora,al sokirana sam bila jer kad se predstavila mislila sam zove da objasni za ljekarski sta i kako..kad ono..trššš :))

Pa poslala sam mail da pitam sta s ljekarskim,posto isteklo... I oni zovu..kazu bas jutros smo dobili zeleno svjetlo za vas slucaj a eto i vi ste pisali mail,pa da vas obavijestimo,pitaju mogu li uci do 30.1.u aus,reko mogu..kao dogovorite se s muzem pa nam potvrdite mailom,ja potvrdim i posalju mi vizu,tj onaj papir s detaljima.. :)
Bilo je tu ispada s moje strane i toku razgovora,al sokirana sam bila jer kad se predstavila mislila sam zove da objasni za ljekarski sta i kako..kad ono..trššš :))

ma neka si ti zavrsila,nekako sei ja sad osjecam blize :)meni 11 mjeseci i 7 dana danas .

Back