P.s. Hvala vam :*
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljuuudiii,je li dovoljno samo da kazem VATROMET!!!))
Opis za ovaj osjecaj nemam...sve mislim da sam se sad probudila i da sam sve to sanjala..i nesto ne razmisljam o tome,kao da nisam dobila pa et![]()
Uh valjda cemo i mi ostali ubrzo doci na red....zendeli ti si sljedeca
...pa onda nadam se ja
![]()
imam i ja prije zendali.. ja sam vec uveliko usla u 13i mjesec cekanja![]()
imam i ja prije zendali.. ja sam vec uveliko usla u 13i mjesec cekanja![]()
Sorry Koalice zaboravila sam da i ti dugo cekas .... drzim ti fige da budes sljedeca u avionu za Aus![]()
Ja sam nakon 13 i po mjeseci tacno, znaci 13 mjes i 14 dana
Zelim puno srece svima stvarno.. I necu vas jos napustati na forumu,dok vas ispratim sve,praticu vas
Eto jutros sam poslala mail da pitam za ljekarski,oni mene zovu kaze bas jutros smo dobili zeleno svjetlo za vas slucaj...da li je to slucajnost ili sta vec,ne znam![]()
mislim da nam je BT69 ulila nadu svima) ma samo da dobijemo pa da ostavimo ovo cekanje iza sebe i pocnemo da zivimo normalno. hvala i srecno i tebi pa da dobijemo do nove godine tu vizu
![]()
ma divno, bilo je vrijeme da se vise upali zeleno svijetlosaljem jak jak zagrljaj
![]()
I za tebe jedan veliki hug
Nama je slicna situacija,budi spremna ovih dana![]()
Pa nazvali me pitali mogu li do 30.1. Da udjem u aus reko mogu i et,to je rok...
A muz mi platio kartu pa cemo mozda nazad zajedno pred kraj jan. ako on ne ponisti kartu ili cu ja pocetkom dec onda![]()
Pa poslala sam mail da pitam sta s ljekarskim,posto isteklo... I oni zovu..kazu bas jutros smo dobili zeleno svjetlo za vas slucaj a eto i vi ste pisali mail,pa da vas obavijestimo,pitaju mogu li uci do 30.1.u aus,reko mogu..kao dogovorite se s muzem pa nam potvrdite mailom,ja potvrdim i posalju mi vizu,tj onaj papir s detaljima..
Bilo je tu ispada s moje strane i toku razgovora,al sokirana sam bila jer kad se predstavila mislila sam zove da objasni za ljekarski sta i kako..kad ono..trššš)
***Čestitam***Hvala vam svima... Evo danas i karta placena.. Muz dolazi pa cemo za praznike ovde biti i zajedno nazad![]()