Viza odobrena
![]()
Zelim svima mnogo srece I da se sto prije osjecaju kao ja![]()
Ceeestiiiitaaam.. Neka je sa srecom... Fino je ovako nesto procitati

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Viza odobrena
![]()
Viza odobrena
![]()
Viza odobrena
![]()
saint53 i bubamara86 zelim vam srecan put i srecan pocetak!
Pozdrav iz Sydneya
Bebo ti si na redu!! ajde jedan vatromet od tebe .....stvarno je dosta cekanja!!![]()
Je li ovo sada zatisje pred buru?![]()
Jel to imaš informaciju da su na kolektivnom odmoru, ili nas samo tešiš? Ušla sam u 11 mesec čekanja.Otisli su na kolektivni odmor![]()
Ja sam intervju imala novembra, a sledeći kontakt tek maja, šest meseci ćutnje, a zima je duga...izleda,meni je ovih dana 2 mjeseca od razgovora a nekakomi informacije daju bas tako,poslije 2 mjeseca,pa cekam ..mozda je i njima mnogo vruce pa nemogu sad o nama da misle![]()
zelim ti da se brzo vratisMeni je prije par dana bilo tacno 10 mjeseci od predaje dokumenata... Za koji dan letim iz AUS,istice turisticka :/
Kapi Kise ma salim senemam dojavu hehe vidim niko se ne oglasava sa novostima,nikog jos ne zovu.. Zatisje pred buru,pa mozda su otisli na odmor..Da se odmore od nas
mene ne zovu 4 meseca.. A BT69 cim napravis ulaz a oni ce ti javiti izlaz
nece stici stvari da se osuse
![]()
izleda,meni je ovih dana 2 mjeseca od razgovora a nekakomi informacije daju bas tako,poslije 2 mjeseca,pa cekam ..mozda je i njima mnogo vruce pa nemogu sad o nama da misle![]()
Pa nema kakve informacije da ti daju. Obavljen je intervju i sad cekas da ti jave odluku. Nema sta vise da ti jave u medjuvremenu...![]()
Gutacice, bre, polako...
Aman.