Verenička i Partner viza - Australija

Pozdrav svima,

Meni na putovnici pise moje staro prezime, moram li mijenjati passport? Pitam zbog predaje partner vize?
A on ima nasu putovnicu sa starom adresom. Ima li netko iskustva s time kada ste predavali formu za partner vizu?

Inace zivim ovdje, ali sam drzavljanka i imam putovnicu?

Puno hvala na odgovoru

Pozdrav svima,

Meni na putovnici pise moje staro prezime, moram li mijenjati passport? Pitam zbog predaje partner vize?
A on ima nasu putovnicu sa starom adresom. Ima li netko iskustva s time kada ste predavali formu za partner vizu?

Puno hvala na odgovoru
pa zasto ti putovnicu ...? predaj australijski pasos kopiju i drzavljanstvo ...msm da ne moras nista da menjas ako ste se u australiji vencali i ti nisi promenila prezime .pozz

Poslednja izmena:
Pozdrav svima! Tica 79, izvini sto ti nisam odgovorila na privatnu poruku, evo sad sam videla. Kod mene jos nista od vize,,, 7.avusta ce biti 9 meseci od predaje zahteva. Nisam popunjava form80. Ima li neko da ide u South Au.? Pozdrav svima i srecno! :)

pa ti onda letis jos malo !!! sad ce oni da otvore kapije ..bio bi red :worth: da isprasimo vas iz 2012 da dodjemo i mi na red iz 2013g

Pozdrav svima,

Puno hvala na odgovoru

Bitno je da je vazeci pasos i izdaju ti na njega vizu.. Meni su rekli ako promijenim prezime da dostavim kopiju novog pasosa,ako ne dostavim izdace mi vizu na stari-sa djevojackim prezimenom.. Koliko znam nije im bitno prezime u pasosu pored vjencanog lista...

Cao svima,
ja sam potpuno nova na ovom forumu tj. na temi.
Prikupljam polako informacije o svemu jer me uskoro ceka sve ono kroz sta vi prolazite mesecima.

Imam par pitanja za pocetak. Koliko sada kosta partner viza i da li nju moze da uplati mama mog muza koja zivi u Aus?
Da li neko moze da mi posalje sadrzaj pisma koje pisu prijatelji, roditelji... zapravo oni koji potvrdjuju nasu vezu? Ne znam sta bi tu trebalo tacno da se napise pa ako moze mala pomoc.
Takodje, da li odmah u startu da predajem i to da ce njegova mama da mi bude sponsor i za posao i za to sto cemo ziveti kod nje tj u jednoj od njenih kuca ili da cekam da to traze dodatno?
Sve sugestije su mi dobrodosle a nadam se da cemo se druziti ovde naredih par meseci a i kasnije u Aus :)

Hvala na odgovoru,

Predat cu ja Aus putovnicu ali tamo je moje djevojacko prezime pa zato pitam jel moram mjenjati putovnicu.
A na njegovoj(nasoj putovnici) pise adresa, a on nije vise na toj adresi, pa se nadam da nece biti zbrke jer na njegovoj pise stara adresa.

- - - - - - - - - -

Bitno je da je vazeci pasos i izdaju ti na njega vizu.. Meni su rekli ako promijenim prezime da dostavim kopiju novog pasosa,ako ne dostavim izdace mi vizu na stari-sa djevojackim prezimenom.. Koliko znam nije im bitno prezime u pasosu pored vjencanog lista...

Hvala na odgovoru,

VAljda ih nece zbunit to sto je mojoj putovnici staro djevojacko prezime. Jel ste vi morali prevoditi vjencani list ili ste vadili medjunarodni vjencani list?

Hvala na odgovoru,

Predat cu ja Aus putovnicu ali tamo je moje djevojacko prezime pa zato pitam jel moram mjenjati putovnicu.
A na njegovoj(nasoj putovnici) pise adresa, a on nije vise na toj adresi, pa se nadam da nece biti zbrke jer na njegovoj pise stara adresa.

- - - - - - - - - -

Hvala na odgovoru,

VAljda ih nece zbunit to sto je mojoj putovnici staro djevojacko prezime. Jel ste vi morali prevoditi vjencani list ili ste vadili medjunarodni vjencani list?

Mi smo se u Aus vjencali i samo taj predali sto smo dobili.. Mislim da vjencani list mora biti preveden na engleski jezik,kao i svi ostali dokumenti.

Back