Jaaaaaa Brisabane![]()
hej bubamaro pa mi cemo se tamo verovatno sresti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaaaaaa Brisabane![]()
pa zasto ti putovnicu ...? predaj australijski pasos kopiju i drzavljanstvo ...msm da ne moras nista da menjas ako ste se u australiji vencali i ti nisi promenila prezime .pozzPozdrav svima,
Meni na putovnici pise moje staro prezime, moram li mijenjati passport? Pitam zbog predaje partner vize?
A on ima nasu putovnicu sa starom adresom. Ima li netko iskustva s time kada ste predavali formu za partner vizu?
Inace zivim ovdje, ali sam drzavljanka i imam putovnicu?
Puno hvala na odgovoru
Pozdrav svima! Tica 79, izvini sto ti nisam odgovorila na privatnu poruku, evo sad sam videla. Kod mene jos nista od vize,,, 7.avusta ce biti 9 meseci od predaje zahteva. Nisam popunjava form80. Ima li neko da ide u South Au.? Pozdrav svima i srecno!![]()
Pozdrav svima,
Meni na putovnici pise moje staro prezime, moram li mijenjati passport? Pitam zbog predaje partner vize?
A on ima nasu putovnicu sa starom adresom. Ima li netko iskustva s time kada ste predavali formu za partner vizu?
Inace zivim ovdje, ali sam drzavljanka i imam putovnicu?
Puno hvala na odgovoru
Ja idem Sydney, ako Bog da. :*Ko ide u Sydney??![]()
Znači pravimo žurku kad se okupimo? Jel može BT69 i saint53? Pripremi nam crveni tepihIdem i ja za Sydney! Karta rezervisana za 29.8.2013.![]()
Dogovoreno! Pripremićemo iZnači pravimo žurku kad se okupimo? Jel može BT69 i saint53? Pripremi nam crveni tepih![]()
Bitno je da je vazeci pasos i izdaju ti na njega vizu.. Meni su rekli ako promijenim prezime da dostavim kopiju novog pasosa,ako ne dostavim izdace mi vizu na stari-sa djevojackim prezimenom.. Koliko znam nije im bitno prezime u pasosu pored vjencanog lista...
Hvala na odgovoru,
Predat cu ja Aus putovnicu ali tamo je moje djevojacko prezime pa zato pitam jel moram mjenjati putovnicu.
A na njegovoj(nasoj putovnici) pise adresa, a on nije vise na toj adresi, pa se nadam da nece biti zbrke jer na njegovoj pise stara adresa.
- - - - - - - - - -
Hvala na odgovoru,
VAljda ih nece zbunit to sto je mojoj putovnici staro djevojacko prezime. Jel ste vi morali prevoditi vjencani list ili ste vadili medjunarodni vjencani list?
super.cestitam -samo mi napisi koliko si cekala da se ne vracam na sve napisano.sretan ti put,nadam se da cu i ja uskoroViza odobrena
![]()
Zelim svima mnogo srece I da se sto prije osjecaju kao ja![]()
super.cestitam -samo mi napisi koliko si cekala da se ne vracam na sve napisano.sretan ti put,nadam se da cu i ja uskoro.![]()
Viza odobrena
![]()
Zelim svima mnogo srece I da se sto prije osjecaju kao ja![]()
‚kuku meni tek sad vidim kakav sam smajlic stavila,ne znam ni od kud mi to1god. I 2mj
Hvala puno na lijepim zeljama
Zelim ti da ju sto prije dobijes![]()