crveno crno,mozete li mi tacno reci sta jesve potrebno za turisticku vizu...poz..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
crveno crno,mozete li mi tacno reci sta jesve potrebno za turisticku vizu...poz..![]()
Heyyy KKenguriceDragi moji, paaaaaaaaa kako ste mi svi? Niko ne pise od vas samo neki nazvacu ih MORA DA IM JE DOSADNO U SVOM ZIVOTU svrljaju ovde gluposti...
Zenedeli gde si mi?
Bubamaro sta je bilo kod tebe?
I svi ostaliiiiiiiiiiiii pisite sta ima? Ja bih trebala u avgustu tamo turistcki a sto se tice partner vize veliko zatisje.
Etoooo, lep pozdrav za sve![]()
Cestitam !! Srecan puut .. Pre nego sto odes da te pitam jos nestokoji rok za useljenje si dobio? Hvala unapred na odgovoru. Sve najbolje..
Mislio sam da ovo nikada neću napisati....ali....Drugari , VISA GRANTED!Posle ravno 9 meseci čekanja!
![]()
![]()
![]()
Želim svima da dobijete što pre!![]()
Mislio sam da ovo nikada neću napisati....ali....Drugari , VISA GRANTED!Posle ravno 9 meseci čekanja!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cestitam))
Je li vjerenicka ili partner![]()
Bubamara86, dekimare...hvala vam puno! Želim da i v što pre osetite ovo psihičko olakšanje posle dobijene vize! Neprocenjivo...![]()
![]()
- - - - - - - - - -
Hvala!Partner viza!
Uh i meni je vec proslo 9 mjesvjerovatno cekaju da izadjem iz Aus,pa da mi daju hihi.. Drago mi je zbog tebe i zbog svih ostalih...
Hvala...
Uskoro i ti dobijaš...nemoj da brineš.
Cestitam saint !!!
jesi li ti predavao cuveni 80 form? pozz i sve naj
![]()
![]()
![]()
Čestitam!Mislio sam da ovo nikada neću napisati....ali....Drugari , VISA GRANTED!Posle ravno 9 meseci čekanja!
![]()
![]()
![]()
Pozdrav drustvo, odlicna tema, korisna i zanimljiva. Ja takodje čekam partner vizu, ali želim da je čekam u AU. Zanima me gde ljudi najčešće izlaze po vizu kada je dobiju? Da li je to Novi Zeland?
Hvala, moraću da se raspitam u ambasadi. Inače, idem na sever Qld. Ima li neko od forumaša da je u tom delu?
Sent from my GT-I9300 using Forum Krstarice mobile app