Verenička i Partner viza - Australija

crveno crno,mozete li mi tacno reci sta jesve potrebno za turisticku vizu...poz..:D

Trebas ispuniti Form 1419, uplatiti 100 eura, ispuniti Obrazac Visa Questionnaire (meni su to dali poslije intervjua, ali trebalo bi to da ima na njihovom website-u),jedna slika ne starija od 6 mjeseci, ovjerena fotokopija pasosa, dokaz da si aplicirala za Partner vizu (to je onaj dokument koji si dobila iz ambasade da ti je aplikacija prihvacena), rodni list (ja sam izvadila medjunarodni), poslala sam im i uvjerenje o drzavljanstvu (nisam sigurna da li je ovo na checklisti, ali ja sam to vec imala prevedeno na engleski pa poslala), ako imas para na racunu trebas poslati izvjestaj/izvod iz banke.
Tvoj partner treba poslati ovjerenu fotokopiju pasosa, garantno pismo, izvjestaj iz banke, platne liste (meni je vjerenik poslao 3), dokaz da posjeduje ili iznajmljuje stan/kucu.
Eto mislim da je to sve, valjda nisam nesto zaboravila :), ali ti ipak provjeri checklistu.Pozdrav :D

Poslednja izmena:
Dragi moji, paaaaaaaaa kako ste mi svi? Niko ne pise od vas samo neki nazvacu ih MORA DA IM JE DOSADNO U SVOM ZIVOTU svrljaju ovde gluposti...
Zenedeli gde si mi?
Bubamaro sta je bilo kod tebe?
I svi ostaliiiiiiiiiiiii pisite sta ima? Ja bih trebala u avgustu tamo turistcki a sto se tice partner vize veliko zatisje.
Etoooo, lep pozdrav za sve :per:
Heyyy KKengurice :D upravo čitam ove komentare i razmišljam da li si sam pogriješila stranicu LOL
Šta je ovo cirkus KOLORADO LOL
Kod mene od sad sve ide na bolje napokon,znaš da sam čekala na vjernicku 1god.i 2 mj. Rekli su nam da se vjenčamo i samo dostavimo vjenčani list,netrebamo ispunjavati nikakve nove aplikacije samo da im to posaljemo.Vjencali smo se prije 3 nedjelje,poslala sam im vjenčani list.Traze da im posaljem kopiju pasosa sa novim prezimenom i za 3-4 nedjelje da će se riješiti :)
Tako da ubrzo se nadam da ću otputovati. :D
Ima li šta novo kod tebe? :*

Back