Verenička i Partner viza - Australija

Draganche...pa ti si neki opasan frkadzija.
A?

Nisam ukapirao jel sam ja "ciko" ili "cika".
Malo je cudno da "ovaj ciko nastupa.." a imas BGD u nick-u?

Molim te nemoj da mi saljes poruke.
Otvorio sam te ko pijan kapiju...uzivaj.

I oprosti...
... "ciku" sto te malo zeza. :rotf::rotf::rotf:

ne kaze se "jel sam ja" ,nego "jesam li ja". kurcis se da znas engleski a ne znas ni srpski kako treba.

I da, ako je ikako moguće, ja bih se uskoro ženio sa finom osobom suprotnog pola, a imam i još jednog pacijenta koji doduše ne želi još da se ženi, ali mislim da mu je vreme, a i jeste mu vreme. Sad nisam siguran, da li da njega ženimo prvo, da vidim kako će mu biti, i kako bi bilo najbolje to rešiti, preko kojih interneta? Ili je bolje da se ide na odmor u Srbiju za to?

I da, ako je ikako moguće, ja bih se uskoro ženio sa finom osobom suprotnog pola, a imam i još jednog pacijenta koji doduše ne želi još da se ženi, ali mislim da mu je vreme, a i jeste mu vreme. Sad nisam siguran, da li da njega ženimo prvo, da vidim kako će mu biti, i kako bi bilo najbolje to rešiti, preko kojih interneta? Ili je bolje da se ide na odmor u Srbiju za to?

U Srbiju brale ....samo mahnes plavim pasosem sa kengurcicima i eto guzve ko nekad za hleb i mleko :hahaha: ustvari krenes od srbije ..pa se spustis na prostore cele bivse juge..ali zajebi hrvatsku to ce skuplje da te izadje ipak je sad eu.:zcepanje:

izvini malo sam sarkasticna ali ako se zaljjubis zajebano je brate ..papiri..troskovi ..cekanje ove vize..uzas bre!!! razmisli dobro

Kumeeeeeee, ehe-heeee !!!!!!!!
:super::super::super:

Hhahahhahaha, ljubila se na Tulamarine ispred T1 oko 2....
Hahahahahahaha:rotf: hahahahahhaha:rotf:

Sizenje-ludenje...
Do jaja !!!

Izvali ga Draganche-ta...Kralj bluda i razvrata.
Izraziti favorit.

Kad pozovem teta Branku pa pitam....
Jel ima neki Dragan, tu...u Prospective Marriage?

Tica79, sad ce da vidite kakvo ovde zezanje ume da bude !!!
Old school style kad se skupi....

Voli vas cika Thul...
...ne dajte se !!!:brus:

p.s. Malo mu bluziraj da je on tvoja sudbina...
...znas vec, nisi mala.

Tree je dao oglas :D
disgusting!!!

Kumeeeeeee, ehe-heeee !!!!!!!!
:super::super::super:

Hhahahhahaha, ljubila se na Tulamarine ispred T1 oko 2....
Hahahahahahaha:rotf: hahahahahhaha:rotf:
Sizenje-ludenje...
Do jaja !!!

Izvali ga Draganche-ta...Kralj bluda i razvrata.
Izraziti favorit.

Kad pozovem teta Branku pa pitam....
Jel ima neki Dragan, tu...u Prospective Marriage?

Tica79, sad ce da vidite kakvo ovde zezanje ume da bude !!!
Old school style kad se skupi....

Voli vas cika Thul...
...ne dajte se !!!:brus:

p.s. Malo mu bluziraj da je on tvoja sudbina...
...znas vec, nisi mala.

Tebi je bas zabavno boli te uvo!!! Msm druge da zajebavas....ne znam gde si tamo ili ovde? Ali ako si ovde msm u Srbiji onda znas da cela ta procedura jebandisanja oko te vize nije laka. A ako si tamo ..mora da si mnogo breee razocaran pa pokusavas da nam svima otvoris oci na neki svoj izrazito grub nacin. Ali odande je vrlo lako zajebavati nas odavde. Ja ti predlazem da pljunes jedno 2 soma dolara dodjes brate malo oladis jajca na Adi mozda progledas ... vidi ja sam bila malo tamo malo vamo...pre tri godine sam se zaklela nikad vise u prelepu Vam Australiju i ******* rekla pa porekla.
Msm zajebo me matori sta ces ....ali kad bi znao koliko mi je muka od celokupne seljane sa prostora cele nase bivse juge CAST IZUZECIMA koja je malo dosla do love i bato ..imaju asfalt i tarabe izmedju kuca WOW . veruj da odluka nije laka i zato te molim da prestanes da zajebavas sve redom ..jer neznas koga je kakva muka naterala da podnese kod teta Branke kako ti kazes. I veruj da je veca muka sto ovde svi cekamo tu neku njihovu procenu dal je veza prava ili nije i samo nam jos Thul fali da nas zajebava. Pozdrav Thul ..pesmice su na mestu:gace:

Moram da priznam da sam vec merkao ovu temu sa strane, vidim ljubav cveta, vuklo me nesto... I da se Thul ne pojavi, nikad ne bih stis'o petlju da se oglasim.

Nego, vec 24 sata kako je udica bacena, a nista u PP sanducetu, bolje sam prolazio dok sam radio assessmente ovim Skilledasima :mrgreen:.

Bata Thule, jelda sam ja faca samo zato sto mi pise da sam lokaciran u Melburnu ovde levo.

Poslednja izmena:
"Mali konj", da sam na njegovom mestu i da sam malo mladji, ovo ti ne bih oprostio :mrgreen: priznajem.

Tico bre vreme u Melburnu je prelepo, mada su i meni govorili da je lose, i dalje pojma nemam sta im to smeta. Okean ima svuda, ali to je vec geografija :lol:.

I izgleda da drugara mora da povucem iz opticaja, napala ga jedna mlada energicna iz rodnog kraja kad je bio poslednji put i izgleda mi da je blizu pecen mada se jos drzi da nije :lol:. E, sta ti je ljubav...

"Mali konj", da sam na njegovom mestu i da sam malo mladji, ovo ti ne bih oprostio :mrgreen: priznajem.

Tico bre vreme u Melburnu je prelepo, mada su i meni govorili da je lose, i dalje pojma nemam sta im to smeta. Okean ima svuda, ali to je vec geografija :lol:.

I izgleda da drugara mora da povucem iz opticaja, napala ga jedna mlada energicna iz rodnog kraja kad je bio poslednji put i izgleda mi da je blizu pecen mada se jos drzi da nije :lol:. E, sta ti je ljubav...
AAAA zna se gde je Zlatna obala :D
Salim se ja malo za Melburn ....kazu najslicniji Evropi!
A ljubav je slepa , Tree.....:think:

Dragi moji, paaaaaaaaa kako ste mi svi? Niko ne pise od vas samo neki nazvacu ih MORA DA IM JE DOSADNO U SVOM ZIVOTU svrljaju ovde gluposti...
Zenedeli gde si mi?
Bubamaro sta je bilo kod tebe?
I svi ostaliiiiiiiiiiiii pisite sta ima? Ja bih trebala u avgustu tamo turistcki a sto se tice partner vize veliko zatisje.
Etoooo, lep pozdrav za sve :per:

Dragi moji, paaaaaaaaa kako ste mi svi? Niko ne pise od vas samo neki nazvacu ih MORA DA IM JE DOSADNO U SVOM ZIVOTU svrljaju ovde gluposti...
Zenedeli gde si mi?
I svi ostaliiiiiiiiiiiii pisite sta ima? Ja bih trebala u avgustu tamo turistcki a sto se tice partner vize veliko zatisje.

Pozdrav Kengurice! Jos uvek nista, sto ti kazes zatisje,
Srecan put na turisticku! :)

Zenedeli gde si mi?
Moja turisticka polako istice,pripremam se psihicki za put nazad.. Ne mogu ni da ocekujem nista dok sam ovamo,ali nadam se da necu dugo morati cekati kad izadjem.. :(
Tebi srecan put,naravno...i da znas da je bas hladno,brrr...

Zenedeli gde si mi?
Na odmoru sam pa se odmaram i od foruma:)NIsta novo,cekam i zavrsavam ovde neke stvari.

Back