Verenička i Partner viza - Australija

Zar ne treba ako se vencate da dodate neke pare,jer se prelazi na bracnu vizu? Aaaw vencate se cim on dodje i krenete KUCI zajedno aaw :) :heart: ovo kuci bas zvuci slatko..Jedino sta ne zvuci je da je Bec kao sto je vecina pisala brza varijanta ..Sta ce biti sa nama koji smo aplicirali u Bg..Cekacemo 2 godine :D

Kod mene je slicna situacija,samo sto sam ja dosla na turisticku u Aus,vjencali smo se,i trazili mi vjencani list,potpisanu molbu za promjenu vize (u oktobru smo predali za vjerenicku) i traZili par slika sa vjencanja,sve to mailom da posaljem i to je to..proces se racuna otkad sam predala za onu vizu..

- - - - - - - - - -

Eeeee dragi moji nakon dugog ocekiva danas dobijem poziv od Ambasade i kazu da je viza gotova samo trebam dostaviti ponove potvrde o nekaznjavanju i poslati pa ce mi onda poslati mailom sve sta i kako jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii imali jos neko da je dobio vizuuuuuu sretno svima koji cekaju ljubimmmmmmmmmm vasssss

Konacno :)
Sve cestitke i ugodan let ;)

Evo mene sa informacijom,zvala sam ih rekla mi je da bi najbolje bilo da se vjenčamo ovdje kada dodje.Godina dana mi ističe za tri dana a ona ne vjeruje da ce se do tad riješiti.Pitala sam ju da li treba da predamo aplikacije za bracnu vizu i koliko da uplatimo.Rekla mi je nista se nece promjeniti samo kada se vjenčamo da joj posaljemo potvrdu da smo sevvjencali.Proces nece kretati iz početka kada se vjenčamo već se sve isto nastavlja.Pitala me koliko ce on biti tu rekla sam 4 nedelje.Ona kaze vjencajte se čim on dodje i mozda krenete kuci zajedno.
Eto toliko od mene :) da je uredu nije ali sta bih sad.

Kod mene je slicna situacija,samo sto sam ja dosla na turisticku u Aus,vjencali smo se,i trazili mi vjencani list,potpisanu molbu za promjenu vize (u oktobru smo predali za vjerenicku) i traZili par slika sa vjencanja,sve to mailom da posaljem i to je to..proces se racuna otkad sam predala za onu vizu..

- - - - - - - - - -[/COLOR

Konacno :)
Sve cestitke i ugodan let ;)

Wuhu ako se ne doplacuje. Verenicka me kostala 2230e bez lekarskog pregleda.. Tada sam procitala na sajtu da cu platiti razliku kada se udam.. Srecno svima :)

Wuhu ako se ne doplacuje. Verenicka me kostala 2230e bez lekarskog pregleda.. Tada sam procitala na sajtu da cu platiti razliku kada se udam.. Srecno svima :)

Ako dodjes na vjerenicku koja vazi 9mjeseci pa kasnije se vjencas i predas za bracnu onda mislim da se doplacuje nesto,a ovako ako nisi usla na vjerenicku vec prije trazis promjenu onda se ne placa. Nisam 100% sigurna sa je tako ali jedno 90% jesam :)
A ja platila 1700€ bez ljekarskog....

Malo me sada buni kriterijum po kojem rešavaju vize... Hm... :sad2:
Kaona, je l' su te pismeno obavestili ili mail-om?[/QUOT

Nazvala me sluzbenica Branka i rekla mi, i onda mi je poslala i mail, da mi je viza odobrena, tu je jos pisao i datum do kojeg moram uci u AU... :) Zelim svima da uskoro dobiju... PRESRECNA SAM... :D
Hvala puno :) A do kada su ti dali rok da udjes u Australiju?

Hvala puno :) A do kada su ti dali rok da udjes u Australiju?

Mene je malo zbunio mail kad su mi poslali za visu da je odobrena jer su poslali puno toga koje nije ni bitno kad krenem nego kad tamo dodem ahhaha pa sam se malo zabrinila sainta53 jeli mi trebamo ponijeti samo one papire gdje pisu nasi podatci i odobrenje jer nestavljaju vizu u pasos.

Mene je malo zbunio mail kad su mi poslali za visu da je odobrena jer su poslali puno toga koje nije ni bitno kad krenem nego kad tamo dodem ahhaha pa sam se malo zabrinila sainta53 jeli mi trebamo ponijeti samo one papire gdje pisu nasi podatci i odobrenje jer nestavljaju vizu u pasos.

Zaista ne znam.... Videcu kad budem bio dobio vizu! :) Mene je zabrinulo to sto izgleda idu preko reda...Ja jos nisam dobio vizu a predao sam 15.10.2012...a Evo nasa draga Kaona je dobila a predala posle mene.... Ne kapiram kako. Bas sam se zabrinuo...

Hval puno na cestitkama... :D Iskrena da budem nisam jos ocekivala da cu dobiti vizu, al sam presrecna sto sam je dobila, ne znam kojim redom idu, znam da ima onih koji su pre mene predali, a da jos nisu dobili, ja nisam popunjavala onaj form80, vidim da je neko pisao da je to u vezi drzavljanstva, ja imam dvojno drzavljanstvo, al mi to nisu trazili... Putujem negde u julu, ranije ne mogu, jel nisam ocekivala da cu dobiti pre avgusta, pa se nisam pocela ni pakovati... Dali su mi rok za ulazak do 16.11.2013. Zelim svima da sto pre dobiju, pogotovo ovima koji su predali pre mene... SRECNO! :D

Hval puno na cestitkama... :D Iskrena da budem nisam jos ocekivala da cu dobiti vizu, al sam presrecna sto sam je dobila, ne znam kojim redom idu, znam da ima onih koji su pre mene predali, a da jos nisu dobili, ja nisam popunjavala onaj form80, vidim da je neko pisao da je to u vezi drzavljanstva, ja imam dvojno drzavljanstvo, al mi to nisu trazili... Putujem negde u julu, ranije ne mogu, jel nisam ocekivala da cu dobiti pre avgusta, pa se nisam pocela ni pakovati... Dali su mi rok za ulazak do 16.11.2013. Zelim svima da sto pre dobiju, pogotovo ovima koji su predali pre mene... SRECNO! :D
Ceeestitam Kaona! :klap: Da li je taj datum odnosno rok za useljenje dan do kada ti vazi potvrda o nekaznjavanju ili lekarski? Meni su rekli da prema tome gledaju do kada ce da daju rok za ulazak! Ugodan let i svako dobro! :bye:

Super! :) Uzivaj jos malo pre odlaska...I javi se... :D Hvala i tebi na podrsci,nadam se da cemo se i mi radovati ovih dana! :)
Pozz

Back