Verenička i Partner viza - Australija

Pozdrav svima, evo jos jednog konkurenta za dobijanje Partner vize. OK znam da ispunjavam uslove ( 1. sklopio sam brak sa suprugom koja ima Australijsko drzavljanstvo prosle godine u decembru; 2. Od skoro smo ponosni roditelji malom dečaku )

Dakle moje pitanje je jeste li sami podneli prijavu za dobijanje vize, ili ima neko ko tu prijavu podnosi umesto vas tj. agent koji samo pomaže oko popunjavanja zahteva ili ko sve to radi umesto vas. I ako bi ste mi nekog preporucili samo recite.
Kad smo se upoznalli 2010-e pokusao sam da dobijem turisticku vizu ali nista, pa smo se prosle godine vencali.

Sami bro. I nek je sa srecom :D

Pozdrav svima, evo jos jednog konkurenta za dobijanje Partner vize. OK znam da ispunjavam uslove ( 1. sklopio sam brak sa suprugom koja ima Australijsko drzavljanstvo prosle godine u decembru; 2. Od skoro smo ponosni roditelji malom dečaku )

Dakle moje pitanje je jeste li sami podneli prijavu za dobijanje vize, ili ima neko ko tu prijavu podnosi umesto vas tj. agent koji samo pomaže oko popunjavanja zahteva ili ko sve to radi umesto vas. I ako bi ste mi nekog preporucili samo recite.
Kad smo se upoznalli 2010-e pokusao sam da dobijem turisticku vizu ali nista, pa smo se prosle godine vencali.

Dragi Deki!

Moj savjet je da sami popunite formulare,posto agenti uzimaju dosstaaaaaaa para..... recimo oko 3 000 dolara,a pri tome ti opet popunjavas formulare, ili njemu dajes informacije koje on tamo upisuje, sam vaidis sve apire, tako da stvarno ne vidim svrhu.... Pretpostavljam da supruga dobro zna engleski,znaci formulare u ruke, skupite papire,i polako .... :) Pozurite,izgleda da od iduce godine poskupljuje cijena viza na 2 700 dolara,tako sam procitao,pa preporucujem za ne odugovlacite! Mislim da vizu sigurno dobijas, i to mozda prije nego ostali,zbog bebe! Pozdrav,i puno srece!

Priljatelji moji, moja verenica je danas dobila vizu!!!!!!!

Predati su papiri 16. marta. Svima zelim svu srecu, vidimo se drugari !!!

Bravo, Zoltane! Ja bih volio da se nadjemo nekad, ali ja i zena cemo biti u Sidneju! :( Mozda ako svratimo do Melburna.... Ili vi do Sidneja! :) Javi ako si zainteresovan,mogu da ti posaljem email na PM.... Svaku srecu vam zelim,i da sve lijepo prodje!

P.S: Ako je tvoja supruga imala ljekarski osmog maja, mislim da smo se upoznali! :)

Back