Veccika
Zainteresovan član
- Poruka
- 451
Hey Veccika ,hvala puno,nisam te samo razumeo za svedoke,''ako apliciramo pre vencanja'' znaci ona dolazi sad za neki mesec,kad dodje napravicemo uze porodicno vencanje i kad zavrsimo sa tim onda predajemo za parter vizu,jel mislis svedoci su potrebni i kad se vencamo?ako mislis kum i kuma sto ce biti na vencanju za svedoke,neko kaze da je potrebno po dvoje sa moje strane i dvoje sa njene strane da daju izjave,jel tako? imamo dosta slika jer je ona bila prosle godine u srb i bili smo na letovanju zajedno,imamo unazad chatovanje vec 3 godine svaki dan...prosle godine smo se videli ,i sad dolazi opet i tu cemo se vencati..sto se tice dokaza stvarno ima dosta,to nece biti problem nikakav,jer slali smo dosta poklona medjusobno,i cuvao sam vestern union uplatnice da mi je slala,jer sam citao na forumu da oni to gledaju,i da li si imala sa tvojim muzem zajednicki racun u banci?? kako to moze da se izvede da napravimo,hvala ti na pomoci..
Izvini Bonbinho na kasnom odgovoru a pre par min sam ti poslala i privatnu poruku .Nas dvoje nismo imali zajednicki racun pre mog dolaska i bilo je u nasem slucaju ne moguce jer ja nisam bila u Au pre dobija Parter vize.Ono sto je bilo bitno i sto su nam trazili je to da se vidi kako on meni povremeno salje neki novac i brine o meni i taj transfer od njegove banke mojoj.Veliki pozdrav