VERA...ŠTA JE TO...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgleda da nisam bio u stanju da skapiram metaforičnost ovog kako si napisao...

Ti viidš metaforu kad nema metafore..

Nije sve crno tako ni cjela ova tema nije crna kako bi ti htio prikačiti...

Ali gluposti koje nemaju veze s temom ima jako.

Ovo si ti pretvorio u privatni chat a slične teme si minirao spamiranjem ....

To ti je formula lakrdije tvoje kojom se ti hvališ.

Ali gluposti koje nemaju veze s temom ima jako.

Kada je ova tema u pitanju, malo je toga što na neki način ne može imati veze sa njom.

Ovo si ti pretvorio u privatni chat a slične teme si minirao spamiranjem ....

Ima onih koji otvore temu i onda ih jednostavno nema...To što sam ja skoro uvek tu ne znači da je ovo moj privatni čat.

A koju sam to temu ja minirao spamiranjem, svega ti...Da li si primetio koliko tema ima na kojima nikada ništa napisao nisam...

To ti je formula lakrdije tvoje kojom se ti hvališ

I šta sada...kako ovo da shvatim a da ne bude ono...crno belo...:think:

Malo ovog...

rostilj.jpg

pa malo ovog...

46824683494634943e28b522965529_orig.jpg

povodom trećeg rodjendana ....ove teme...

Prosto ne mogu da verujem da će tema započeti svoju četvrtu godinu.
е вала
срећан јој рођендан

Zahvaljujem se svima koji su svako na svoj način u manjoj ili većoj meri oživotvoravali ovu temu doprinoseći da ''izadje iz pelena''.

I šta reći...idemo dalje...

''Neki ljudi nikad ništa ne zapaze. Život im se tek tako događa. Provedu ga u nečemu što je malo više od neke vrste tupog trajanja, i sa srdžbom i ozlojeđenošću odbijaju sve ono što bi ih moglo izvesti iz te lažne vedrine."​
Frank Herbert​

Zahvaljujem se svima koji su svako na svoj način u manjoj ili većoj meri oživotvoravali ovu temu doprinoseći da ''izadje iz pelena''.

''Neki ljudi nikad ništa ne zapaze. Život im se tek tako događa. Provedu ga u nečemu što je malo više od neke vrste tupog trajanja, i sa srdžbom i ozlojeđenošću odbijaju sve ono što bi ih moglo izvesti iz te lažne vedrine."​
Frank Herbert​

Taj mudriijaš sebe opisao a koga bi drugo..

Frank Herbert​

A u kontekstu sa brojem izdanja lokalnih novina, ili ko zna, dužinom brade npr. :think:

Da li je tvoj život samo puka forma...šta je smisao tvog života, šta te ispunjava, šta te čini oživotvorenim i zadovoljnim...

Skidanje maske, ambalaže i uživanje u suštini, u stvarnom svetu, koliko god to zrno istine, stvarnosti izgledalo na oko malo, a ne u svetu senki, iluzija, velikih na oko
Čini me zadovoljnim kada vidim osvešćene ljude, velike duše, bez straha, pažljive prema svemu, tj. smirene, lepe, harmoniče unutrašnjosti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back