- Poruka
- 77.680
Od viska glava ne boli
Brat pokusava da me odvoji od kompa, hoce da igra nesto, ali se ja ne dam...![]()
брате немој бити ђубре
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od viska glava ne boli
Brat pokusava da me odvoji od kompa, hoce da igra nesto, ali se ja ne dam...![]()
Sa dobrom mackom svaki je mesec februarnema avaj
Neverovatno je to koliko zene mogu da budu podatne i nalozene samo zbog tog sarma i da kazemo, mozga. Ako sljaka dobra hemija, tesko da ce biti avaj.![]()

Viš kako su se skupili, to je zbog onog vokabulara s pocetkla veceri, osjete oni to, nanjusili su nas![]()
Pod onim ...avaj...sam podrazumevao fizički izgled u smislu mlitavog stomaka, uskih ramena, male visine i male dužine i tako toga.![]()
Pa kad je to uvek i svima zanimljivo, hvala nebesima.Straobalno i zabrinjavajuce bi bilo da se sa toliko entuzijazma pristupa pricama o samoubistvima.
![]()

Inteligencija
I humor![]()
Pa to se odma sve vidi....to spada u inteligenciju![]()

Pod onim ...avaj...sam podrazumevao fizički izgled u smislu mlitavog stomaka, uskih ramena, male visine i male dužine i tako toga.![]()
Pa to se odma sve vidi....to spada u inteligenciju![]()
Pa stomacic me ne bi razocaraoKako moja drugarica jedna rece "to je kao da skakuces po oblacima"
![]()

I brzopletost![]()

м знам да ти се несвиџам од почетка
а нарочито кад споменух кревет![]()

LJIS je mala maca u odnosu na ovo![]()
![]()
Krevet je neprikosnoven![]()
Nisam bila na toj temi, ali koliko sam skontala, tamo je klasicno muvakanje i podivljali hormoni. Ovde je malo zdravija atmosfera. Mnogo zdravija![]()
Nisam bila na toj temi, ali koliko sam skontala, tamo je klasicno muvakanje i podivljali hormoni. Ovde je malo zdravija atmosfera. Mnogo zdravija![]()
Covjek moze da se uplasi samo sebe samog....

јесте само што од ове теме направисмо конак васкрсења
A kako li je onima što imaju strah u smislu erotofobije...strah od fizičke ljubavi...
Zamisli da te takav šarmira...![]()
Ne moras ako ne zelis
![]()