VERA...ŠTA JE TO...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne, ne, ne... Prvo upoznam nekog, pa ako mi je taj neko privlacan, onako mislim ima neke hemije, ali kroz to koliko sam ga upoznala sam skontala da nije neko za koga bih mogla emotivno da se vezem. Narocito vodim racuna da to bude i neko ko se nece zaljubiti u mene, da ne bi bilo povredjenih. To je neki kao drugarski odnos samo sa seksom, jasne su granice i ocekivanja. I mislim da to nema veze sa polom, vec sa karakterom. Ne ulazim cesto u takve odnose, ali se desavalo. I samo jednom sam se zeznula u proracunu.

Ipak je moje uverenje bilo ispravno pa neću morati da ga preispitujem. Takav seks je i meni veoma poznat iskustveno i to kako ti kaza mal te ne iz drugarskog odnosa.

Ma Dju me je malo rastresla sa onim njenim...živi vibrator...:hahaha1:

Pa znas kako, to je bio najpriblizniji primer, mada sam svesna da to izgleda onako robotski i bezosecajno. Ja nekako kapiram sta zelim, ali necu da dozvolim sebi da me to sto zelim zaslepi toliko pa da ne vidim realnost, tj. necu da pravim od nekoga u svojoj glavi nesto sto nije, pa da se zaljubljujem u svoju projekciju. Kako nevesta kaza, to te samo osakati. Ne kazem, prosla sam i kroz takve situacije, ali nekako mislim da sad tako nesto ne moze da mi se desi, jer sam kroz svaki svoj zaj-eb naucila nesto vise o sebi i sta je to sto zelim. E ako tako nesto nije na vidiku, necu ni siliti sebe, ali dok se takvo nesto ne pojavi, mogu da ispunim vreme i, jelte, svoje potrebe fizicke prirode sa nekim ko je ok i ko mi je privlacan, ali za koga znam da ne mogu da se vezem (naravno, da bude i obrnuto, da ne bi bilo povredjenih). Ali opet, ni tako nekog ne trazim, nego ako se desi, pa eto, sto da ne, lepo meni, lepo njemu. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back