VERA...ŠTA JE TO...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Budeš sa nekim ko je dobar u krevetu i posle toga češ znati da ne možeš da se zaljubiš u njega...:dontunderstand:

Pogotovo ako to nije ono...sa bilo kim...i pogotovo ako je još i zgodan pa recimo i situiran...

Nešto mi tu nije najasnije...

Ne, ne, ne... Prvo upoznam nekog, pa ako mi je taj neko privlacan, onako mislim ima neke hemije, ali kroz to koliko sam ga upoznala sam skontala da nije neko za koga bih mogla emotivno da se vezem. Narocito vodim racuna da to bude i neko ko se nece zaljubiti u mene, da ne bi bilo povredjenih. To je neki kao drugarski odnos samo sa seksom, jasne su granice i ocekivanja. I mislim da to nema veze sa polom, vec sa karakterom. Ne ulazim cesto u takve odnose, ali se desavalo. I samo jednom sam se zeznula u proracunu.

Nisam rekla da je prvi koji naidje i da je bilo ko, vec da je seks radi seksa bez mogucnosti razvijanja neceg dubljeg. I to vrlo svesno. To je bukvalno kao da biras zivi vibrator. :D

Nisam ni rekao da si tako rekla. Bitno je da ...nije bilo ko...To stavi u kontekst da žena ne može da vodi seks sa bilo kim bez da nešta, nešta ne oseti prema tom muškarcu, barem neku privlačnost. Pa ne možeš imati seks sa nekim prema kome imaš averziju na samu njegovu pojavu...

Nisam ni rekao da si tako rekla. Bitno je da ...nije bilo ko...To stavi u kontekst da žena ne može da vodi seks sa bilo kim bez da nešta, nešta ne oseti prema tom muškarcu, barem neku privlačnost. Pa ne možeš imati seks sa nekim prema kome imaš averziju na samu njegovu pojavu...

Pa nismo pricali o tome, jer mislim da ni muskarac ne moze da ima seks sa nekom u takvom kontekstu. Pricali smo o samom seksu radi seksa. Mozda se nismo razumeli najbolje. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back