CrniĐavo
Elita
- Poruka
- 17.474
Sad vise na organsku. Ali preduvjet za nju je duhovna. Barem meni. Nikada me nijedan muskarac nije privukao samo "izvana".
Kažeš duhovna privlačnost, a misliš na materijalni ili duhovni potencijal?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad vise na organsku. Ali preduvjet za nju je duhovna. Barem meni. Nikada me nijedan muskarac nije privukao samo "izvana".
Kažeš duhovna privlačnost, a misliš na materijalni ili duhovni potencijal?
Ovim pitanjem me podcjenjujes. Laku noc.
Da li je Marija Magdalena videla u Isusu materijalni ili duhovni potencijal, šta misliš?
Laku noć.
Ja ne mogu vidjeti (ma koliko gledala) materijalni potencijal ako prvo ne osjetim duhovni. I ne zovem se Marija Magdalena. I ne poznam Isusa. A ni Mariju.
Vino stvara prividne zice. Onaj ko mi pogodi zicu bez vina, s njim bih uz vino istinski uzivala. P.S. Dobar si strelac![]()

Mora da si pop a crkva prazna, pa su se smanjili prihodi. Zar moras da propagiras "dom molitve"; zasto nisi pozvao pastvu da se kod kuce pomole bogu, a ne kod tebe u crkvu. Da li zato sto kad dodje u taj, tzv. dom molitve mora i da ostavi koju crkavicu? Je li to vera? Zasto ne organizujes javnu kuhinju za gladne i nemocne?Budimo iskreni prema sebi. Ako to nismo, kako neko može očekivti da budemo prema drugom. Kojoj god hrišćankoj denominaciji da pripadamo, priznajmo da bi nas prilično uvredilo, da nam neko kaže: NISI TI NIKAKAV HRIŠĆANIN!!
Po nauci Hristovoj, koju sledimo i po kojoj znamo, oni koji sebe Hrišćanima smatramo, postoje samo dva gospodara, Bog i Đavo.Samo jednom možemo pripadati.Ili smo Božiji, ili Đavolovi!!!TREĆEG NEMA!!!
Kažite, koliko će Nas, ili Vas u dan nedeljni, po običaju svom, kao prvi Hrišćani, otići u crkvu Hristovu, Dom molitve, i zahvaliti se Bogu svom za sve što nam daje, zahvaliti se za žrtvu sina svog, koju dade za spasenje naše i naš život večni?
Koliko nas će otići u Dom molitve, zahvaliti Bogu svom?
Kom gospodaru mi to pripadamo?
Dobro jutro Hrišćani, i oni koji to niste!!!
Mora da si pop a crkva prazna, pa su se smanjili prihodi. Zar moras da propagiras "dom molitve"; zasto nisi pozvao pastvu da se kod kuce pomole bogu, a ne kod tebe u crkvu. Da li zato sto kad dodje u taj, tzv. dom molitve mora i da ostavi koju crkavicu? Je li to vera? Zasto ne organizujes javnu kuhinju za gladne i nemocne?

"Mudar čovek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede."...Konfučije
Deca, koja su često hvaljena, postaju lošija, ne bolja.
Ne moraš skočiti sa solitera, da bi naučio nešto.

Zašto lupetaš...Nisi roditelj i nemaš elementarnog znanja o odgoju malog deteta.Isto tako, ne moraš biti roditelj, da bi poznavao zakone vaspitanja,
kao što ne moraš biti ptica, da bi poznavao zakone aerodinamike.

Kazes Djeca koja su cesto hvaljena. A vjerovatno mislis Djeca koja su bezrazlozno hvaljena.
Mislim deca koja su često hvaljena, sa razlogom ili bez, hvala je hvala, a često je često.
Kada je dete često hvaljeno, i samim tim naviklo na hvalu, šta bude kada izostane hvala?
Ako je hvaljeno iz navike, to je lazni poticaj koji, kad izostane, daje djetetu prevlast, alat za manipulaciju. Ako je pohvala zasluzena, ma koliko cesta bila, kad izostane, poticaj je da se potrudi pohvalu zasluziti.

Pitanje je bilo, šta bude, kada je pohvala česta, pa neka je i zaslužena, kada pohvala izostane?
Ali veliku razliku pravi to (ne)zasluzena... Ako ciljas na agresiju, ljutnju, bijes, samozivost, da, ima toga. Ali naglasavam, samo kad pohvaljujes nezasluzeno. Osjete djeca puno vise nego mi mislimo. Neverbalnu komunikaciju najbolje upijaju. Ton glasa puno im vise znaci nego rijec koja je izgovorena.

Po nauci Hristovoj, koju sledimo i po kojoj znamo, oni koji sebe Hrišćanima smatramo, postoje samo dva gospodara, Bog i Đavo.Samo jednom možemo pripadati.Ili smo Božiji, ili Đavolovi!!!TREĆEG NEMA!!!

Nije valjda da misliš da oni koji ne veruju u boga veruju u djavola...![]()
Nije valjda da misliš da oni koji ne veruju u boga veruju u djavola...![]()
Dobro vece Jerohince! Falio si (mi) nocas. Djavo i ja 1 na 1... Pogledaj vrijeme... Ljuta nesanica.
mislim da je hteo da kaže da verovao ili neverovao u đavola - možeš biti njegov sluga.
a bome i obrnuto.