VERA...ŠTA JE TO...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Budimo iskreni prema sebi. Ako to nismo, kako neko može očekivti da budemo prema drugom. Kojoj god hrišćankoj denominaciji da pripadamo, priznajmo da bi nas prilično uvredilo, da nam neko kaže: NISI TI NIKAKAV HRIŠĆANIN!!
Po nauci Hristovoj, koju sledimo i po kojoj znamo, oni koji sebe Hrišćanima smatramo, postoje samo dva gospodara, Bog i Đavo.Samo jednom možemo pripadati.Ili smo Božiji, ili Đavolovi!!!TREĆEG NEMA!!!
Kažite, koliko će Nas, ili Vas u dan nedeljni, po običaju svom, kao prvi Hrišćani, otići u crkvu Hristovu, Dom molitve, i zahvaliti se Bogu svom za sve što nam daje, zahvaliti se za žrtvu sina svog, koju dade za spasenje naše i naš život večni?
Koliko nas će otići u Dom molitve, zahvaliti Bogu svom?
Kom gospodaru mi to pripadamo?

Dobro jutro Hrišćani, i oni koji to niste!!!

Budimo iskreni prema sebi. Ako to nismo, kako neko može očekivti da budemo prema drugom. Kojoj god hrišćankoj denominaciji da pripadamo, priznajmo da bi nas prilično uvredilo, da nam neko kaže: NISI TI NIKAKAV HRIŠĆANIN!!
Po nauci Hristovoj, koju sledimo i po kojoj znamo, oni koji sebe Hrišćanima smatramo, postoje samo dva gospodara, Bog i Đavo.Samo jednom možemo pripadati.Ili smo Božiji, ili Đavolovi!!!TREĆEG NEMA!!!
Kažite, koliko će Nas, ili Vas u dan nedeljni, po običaju svom, kao prvi Hrišćani, otići u crkvu Hristovu, Dom molitve, i zahvaliti se Bogu svom za sve što nam daje, zahvaliti se za žrtvu sina svog, koju dade za spasenje naše i naš život večni?
Koliko nas će otići u Dom molitve, zahvaliti Bogu svom?
Kom gospodaru mi to pripadamo?

Dobro jutro Hrišćani, i oni koji to niste!!!
Mora da si pop a crkva prazna, pa su se smanjili prihodi. Zar moras da propagiras "dom molitve"; zasto nisi pozvao pastvu da se kod kuce pomole bogu, a ne kod tebe u crkvu. Da li zato sto kad dodje u taj, tzv. dom molitve mora i da ostavi koju crkavicu? Je li to vera? Zasto ne organizujes javnu kuhinju za gladne i nemocne?

"Mudar čovek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede."...Konfučije

U vezi sa tim ja nikada neću dosegnuti mudrost jer u realnom životu ne mogu, prosto ne mogu izkulirati neke uvrede. Nezamislivo mi je da mi neko na javnom mestu saspe u lice neke uvrede a ja da onako mudro, srozavajući se na nivo neke cape to podnesem.

Nakon tako nečeg ne bih mogao sebe pogledati u ogledalu. Mnogo toga u životu ima neku svoju cenu ali obraz Djavolko, obraz nema cenu.

Ne moraš skočiti sa solitera, da bi naučio nešto.
:dash:
A šta bi to naučio skokom sa solitera, znanja ti tvog...:hahaha:
Isto tako, ne moraš biti roditelj, da bi poznavao zakone vaspitanja,
Zašto lupetaš...Nisi roditelj i nemaš elementarnog znanja o odgoju malog deteta.

kao što ne moraš biti ptica, da bi poznavao zakone aerodinamike.

Koja nebuloza...ptica koja može da leti poznaje zakone aerodinamaike...:hahaha::hahaha::hahaha:

mislim da je hteo da kaže da verovao ili neverovao u đavola - možeš biti njegov sluga.

a bome i obrnuto.

Malo ne razumem kako recimo ja mogu biti sluga djavolov ako ne verujem u njegovo postojanje...

Tensi pazi ovako. Ako bi bilo tako kako si ti napisao, proizilazilo bi da je djavo mnogo moćniji od boga. Da bi bio božiji sluga preduslov je da u boga veruješ. Ako neko ne veruje u boga ne može mu biti sluga, zar ne...

A ako neko ne veruje u djavola a biva mu sluga onda je to...moć djavolova koju bog nema.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back