Nemoj sada ono roditelji u množini. U tvom slučaju nema tate. Parazitiraš samo na račun mame.
Kakve veze ima Tvoj odgovor sa mojim pitanjem.
Dakle, po Tebi, svi oni ljudi, radno sposobni, koji jedu ono što jedu i njihovi roditelji, Ti su paraziti.
I onda u parazitiranje kod mame...
Zašto Tebe boli, kada dete jede ono što jede i njegov roditelj?
Koliko često Tebe posećuju Tvoja deca?
Ne smeta meni to što paraziriaš kod tvoje mame već ti ukazujem da je realan život jedna stvar a da je parazitiranje kod mame nešta drugo.
Ne brate, Ti ne možeš da prihvatiš da svako ima slobodu da živi onako kako želi, pa onda osuđuješ sve one, koji ne žive poput Tebe, i lepiš im deklaracije ovakve i onakve. A gle, onomad si rekao da veruješ u slobodu. Pa u kakvu slobodu Ti veruješ, kada ne možeš da prihvatiš slobodu kod drugih ljudi, da žive onako, kako oni žele, pritom ikome ne čineći ikakvo zlo?
Inače i ja nemam ništa više od tebe. Čisto prežiuvljavam ali ne kao parazit. Onako iskreno sin bi mi omogućio da imam nešta jesti ali ja to ne mogu da dopustim iako sam zašao preko 60 te.
Vidim jasno da Ti pod imanjem podrazumevaš samo ono što je materijalno.
Napunio si 60 godina, i još uvek nisi spoznao da je to materijalno, o kome pričaš, propadljivo, a nisi radio na tome da stekneš ono što je duhovno i nepropadljivo, pa sada u samome sebi osećaš mržnju prema svemu onome, što sam nemaš, jer si celoga života jurio i robovao materijalnom, a sada se i pored svega toga osećaš prazan, pa zato pogrdnim nazivima nazivaš one, koji jedu ono što jedu i njihovi roditelji, samo zbog toga što ne žele da robuju materijalnom, kao što si Ti robovao materijalnom.
U suštini, Ti želiš da se i drugi muče, kao što si se i Ti mučio.
Onda ti o životu pojma nemaš.
Pa nauči me, šta znači, kada kažeš da ubijam pravo svoje majke da se oseti ženom?
Tačno tako. Jer je tebi važno samo da imaš na gotovo a na račun nekog drugog uokvirujući tvoj egoizam u priču o ljubavi tvoje majke.
Da li bi Ti, da si mi roditelj, uskratio hranu?