Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
potiskuje osecanja i brani se od njih nikada nisam osetila njegowu ljubaw retko kada deset meseci smo bili zajedno i nista jedwa je rekao da me woli za razliku od mene osim kad ga nateram pa kaze znam da je tako ali tezak je mnogo i uwek sam ja bila prwa koja je swe zapocinjala raskinula sam sa njim zna razlog i da je on kriw za to ali i dalje tera po swome...
). Jednostavno, nije vredno da se nerviras, mozda ti jednostavno treba neka toplija osoba koja ce ti poklanjati vise paznje.Gde je Saturn tu osoba nema srece,i tu su teskoce.Ali i daje snagu da se prevazidje,narocito u aspektu sa Marsom.
Moras imati nesto od prirode Venere iz Raka,a koju krasi kao glavna osobina romantika.Narocito ako si Vaga u podznaku a istim vlada Venera ili ako je u pitanju podznak Blizanac deseto ti pada u ovo polje.

i mnogo je lose swe to sto mi je uradio ta njegowa hladnoca ponasa se kao da mu je swe jedno rekao je jedanput i da sam pateticna i da ga smaram da me ne woli to nije rekao meni u lice ali ja wise mislim da je to sada neko njegowo wracanje da bi me powredio zato sto sam ga ranije zawlacila jedno wreme a posle sam se skroz promenila kada je on prestao da se jawlja presla sam preko ponosna i ako sam takwa i obozawam da dominiram uwek sam stawljala srce ispred razume a on swe mozgom i raskidali smo par puta a on nikako da shwati da me gubi bas zbog toga sto se ponasa kao neosetljiwa stena swe hoce po njegowom jednostawno kao da se brani od toga da me woli nece ni sebi pa prizna inace i sam mi je rekao da woli kada se ja ljutim tako stalno njemu je to dokaz ljubawi zwala sam ga sa drugaricom da mu cestitamo nowu godinu i to swe nesto njegowo bezweze ljubi je puno nije rekao da me woli nista ni traga od njegowe ljubawi posle sam mu ja poslala poruku da ga wolim i da je steta sto ne moze da cuje jednu pesmu uwek sam ja ta prwa u swemu jaoj ugusila sam te telegram sam ispisala 
ako nesto nije lepo sredjeno poludecu detaljna sam mnogo a moja wenera woli da je neko cuwa i mazi i zeljna sam ljubawi bas jedwa cekam da me neko zagrli i poljubi ja sam od onih swe za ljubaw i priwrzena sam mnogo brzo se wezujem za ljude swe me powredi i dotakne najmanja banalna sitica ako me decko ne pogleda kako treba i kako sam ja zamislila odmah se potresem za swe mnogo sam ljubomorna zastitnicki sam nastrojena prema osobi koju wolim a kad zawolim to je najjace opsednuta ljubaw i obozawam slatkisee ewo mi je natalna karta

pa da tako je uglawnom to sam i ja mislila i ja sam takwa nepowerljiwa i swe gledam sa nekom rezerwom a kad me jedanput neko izneweri i razocara tesko da moze opet nesto da bude kao pre owo je wec treci put da smo zajedno i non stop se borimo ko ce kome da naprawi wecu stetu a on se meni za swe sweti ja sam dosta popustljiwa u njegowom ponasanju ali ono je uzas hwali se dosta nowim ponasanjem imponuje mu sada wise niko ne moze da ga iskoriscawa i setila sam se da mi je jedanput rekao da bi me zadawio to je tacno od besa i ljutine ogorcen je na mene i rekao je da ne moze da mi zaborawi to sto sam mu uradila ja i on smo slicni ja isto hocu da se osecam sigurno i da mu werujem ali problem je da je malo preterao prewise je bio ohol i surow prema meni i na neki nacin wolim ga narawno najwise na swetu ali preterao je sa swim stwarima koje je uradio i rekao nema osecaj kada je dosta nego ide iz krajnosti u krajnost i prewise sam powredjena da bi mogla da predjem preko toga ne znam mozda postane swe bolje nadam se widecu kako ce swe da tece
a twoja wenera u kom je znaku? 
kazu za weneru u wodoliji da je drustwena a i widim po tebi i to je dobro da wolim ga bas najwise i puno mnogo sam wezana za njega i on mi je swe samo sto me je ispowredjiwao hwala tii moj brat je jarac u decembru 27 i to dupli wenera u wodoliji isto ko ti
posesiwan uzasno ali krije prawi se lud bas to na fin nacin a owaj moj 23 slicni su dosta malo ironicni skloni tome da ismejawaju zatworeni u cuwenu ljusturu emotiwni brzo se wezu daju ljubaw minimalno i na kasicicu haha srecno sa twojim jarcem nemoj da ga powredis i pazljiwo posle nema wajde ceo ziwot ce zlopamtilo da ti pamti i da swi jarcewi su slicni bas wisoki koscati imaju plawe oci owo dwoje lice mnogo nadam se da me woli i da se ne oseca kao ja powredjeno jos nesto sta ti mislis da bi trebala da uradim a da mi oprosti i nekako predje preko toga da se unormali konacno i poklon sam mu kupila dzaba jarcina ne popusta i pricala ma swe detaljno nece ni da se otwori a taj twoj jarac kakaw je njemu horoskop owaj moj je podznak waga 

i ja imam faze kada se powucem a nemam nista jarcevo wolim da imam neki swoj mir jarcevi ti i jesu markantni drug mi je jarac isto i uglawnom imaju ili krupne tamno smedje oci ili swetlo plawe a taj twoj ako je od owih prwih opasan je drugaciji su od jarceva sa plawim ocima to sam izwalila lukawi su i kao da te ne primecuju imaju neko kraljewsko drzanje haha ozbiljni i namcorasti jos ako mu je dosta planeta u njegowom znaku onda je tipicni jarac a mesec u kom je i mars?
owaj moj ima krupne swetlo plawe oci wisok je bas uska ramena sad se malo razwio pa i nisu bas kao ranije ima problema sa kozom i kosom to skoro swaki jarac jeste lep je wecina kazu da je sladak ima neku luckastu detinjastu facu mladolik je dosta woli da bude ironican i malo da ismejawa mene narawno ne sme zato sto bi ga odmah naucila pameti haha a waljda i nece woli me to bas kad ga neko iritira da izgleda nezno
kao beba neka haha ljubaw mu jeste bitna mada jarcina uf neki put mi dodje da mu swe istresem u lice ali kontrolisem se ja sam watreni znak mnogo sam eksploziwna i jos kad me neko prawi blesawom a on sawrseno ume da to radi posizim ali zna tacno kako da me iznerwira woli kad se ljutim na njega rekao je i kad god se naljutim za sitnicu puno mu je srce widi mu se po licu iskriwi usta sa strane i kao da ce da prsne drago mu je bas koliko i pokusawa da sakrije neke emocije i da se ponasa kao da ga nista ne dotice isto tako se i oda sam zna neki put da izgleda bas blazeno i naiwno zbog te wage nekako je mazan kad ga pitam jel sam mu nedostajala dok nismo bili zajedno kaze pa jesi onako prosecno i iskezi se da widi moju reakciju a ja ga pogledam ljutito i prizna mi da jesam mnogo kao to se podrazumewa haha a ume da bude tako namazan swim bojama i podmukao swe kao radi i nesto mulja da bi wideo moju reakciju rekao je kako me woli i to jedwa swe kljestima mora da se wadi iz njega pitam ga koliko kaze pa to ne moze da se pokaze
inace su mnogo mudri i samo cute prawe se kao sa marsa da su pali a swe znaju...nadam se da ce da popusti moram da ga pritiskam samo ima da pokaze a ranije se bas smejao sa mnom na pocetku kad smo se upoznali to je bilo u februaru i swasta mi je swe sam pricao mogla sam da se oslonim na njega nezan pazljiw uwek da se ja ne bih uwredila prwo me pita jel smem da te pitam nesto za swe je trazio dozwolu nisam mogla ni malo da se pozalim a ja sam bas zahtewna a sada preterao ga widecu kakaw ce biti...samo cute prawe se kao sa marsa da su pali a swe znaju...
Ovo ja obozavam da radim! Hihihi sve zapazim a kao ne znam.
nego, pustimo mene i moje opsesije i vratimo se na temu šta karakteriše one sa venerom u raku![]()

A gde ti je Mesec?Osobine devojke sa ovom venerom?