Venera

• Začetnik teme Začetnik teme cITAT
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

U kom znaku Vam je Venera?

• Ovnu

• Biku

• Blizancima

• Raku

• Lavu

• Devici

• Vagi

• Skorpionu

• Strelcu

• Jarcu

• Vodoliji

• Ribama

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Moze biti...jak i dominantan Saturn koji je zaledio jezero...a i deseto je karijera,politika,uspon,planete gore prave opozicije planetama dole,u cetvrtom i petom..eh bedaka..nikad sve da se uklopi pa da ide kako treba..

i nece da pokazuje emocije ni malo z:( potiskuje osecanja i brani se od njih nikada nisam osetila njegowu ljubaw retko kada deset meseci smo bili zajedno i nista jedwa je rekao da me woli za razliku od mene osim kad ga nateram pa kaze znam da je tako ali tezak je mnogo i uwek sam ja bila prwa koja je swe zapocinjala raskinula sam sa njim zna razlog i da je on kriw za to ali i dalje tera po swome...

To ti je jarac :evil:
Evo ja ti kazem, mi jarcevi cesto jednostavno ne mozemo da pokazemo emocije, cak i kad se potrudimo ljudi oko nas imaju utisak da nas boli uvo a nije tako.
Zboh toga ne vole nas znak, a i mene to iskreno nervira. Ponekad osetim da postoji kocnica, koja ne dozvoljava da kazem sve sto mi je na dusi.
A kada i kazem, to ponekad ne deluje toplo. Sta da ti kazem, ne znam ni ja koliko bih trpela jarca(mada mi se svidja jedan :p). Jednostavno, nije vredno da se nerviras, mozda ti jednostavno treba neka toplija osoba koja ce ti poklanjati vise paznje.

Gde je Saturn tu osoba nema srece,i tu su teskoce.Ali i daje snagu da se prevazidje,narocito u aspektu sa Marsom.

Moras imati nesto od prirode Venere iz Raka,a koju krasi kao glavna osobina romantika.Narocito ako si Vaga u podznaku a istim vlada Venera ili ako je u pitanju podznak Blizanac deseto ti pada u ovo polje.

Gde je Saturn tu osoba nema srece,i tu su teskoce.Ali i daje snagu da se prevazidje,narocito u aspektu sa Marsom.

Moras imati nesto od prirode Venere iz Raka,a koju krasi kao glavna osobina romantika.Narocito ako si Vaga u podznaku a istim vlada Venera ili ako je u pitanju podznak Blizanac deseto ti pada u ovo polje.

blizanac sam, podznak devica ;)

i da, ređam gelove za tuširanje po boji, knjiige po veličini, na stolu je sve pod pravim uglom i tako te stvari :D

Poslednja izmena:
Znam da mi treba neko ko je drugaciji od njega ali on je bio takaw ranije emotiwan topao nezan uwek me je razumeo i promenio se uzasno a i moja osecanja swe je pokwario preko nekih stwari jednostawno necu moci nikada da predjem ima uzasno osetljiw ego swe ga powredi skoro sam mu i poklon kupila narawno twrdoglaw je i prewise da bi pokazao da ga je to potreslo ali narawno cim je krenuo kuci jedwa je hodao i wukao se moja drugarica mu je dala to mene nije hteo da widi ali on to ne shwata i nije mu jasno da time ubija I gasi to sto ja osecam prema njemu drugaciji je zbog nekih mojih gresaka od ranije rekao je da sada wise niko ne moze da ga iskoriscawa i zato je postao takaw ranije niko nije cenio to sto je bio dobar pa ni ja i odlucio je da se izmeni tek kada sam pocela da ga gubim shwatila sam da ga wolim najwise na swetu nikada mi nece biti jasno zar ce da nastawi da bude takaw i po cenu toga da me izgubi imam osecaj da i malo glumi oduwek se sakriwao u nekoj njegowoj ljusturi z:( :zpozdrav2:

Ja sam law u horoskopu mesec u lavu sunce u lawu mars u raku i wenera u raku i bas sam takwa ne mogu da budem sa nekim kome nisam centar sweta i swe na swetu zeljna sam paznje i ne bi mi dosadilo da mi na swakih pet minuta gowori da me woli ako nije takaw naljuti me brzo ali i prodje kada je on u pitanju swe razumem i pretrpim uwek sam bila puna razumewanja za njega podrzawam ga u swemu stitim ga i bas sam htela da se oseti sigurno pored mene i pazim sta mu pricam i samo sam bila okrenuta njemu i stalno dokaziwala i recima i delima podjednako nema sta nisam uradila i pricala ma swe pokusawala na sto jedan nacin hoce da ja njemu pruzam a on ne daje nista z:(( i mnogo je lose swe to sto mi je uradio ta njegowa hladnoca ponasa se kao da mu je swe jedno rekao je jedanput i da sam pateticna i da ga smaram da me ne woli to nije rekao meni u lice ali ja wise mislim da je to sada neko njegowo wracanje da bi me powredio zato sto sam ga ranije zawlacila jedno wreme a posle sam se skroz promenila kada je on prestao da se jawlja presla sam preko ponosna i ako sam takwa i obozawam da dominiram uwek sam stawljala srce ispred razume a on swe mozgom i raskidali smo par puta a on nikako da shwati da me gubi bas zbog toga sto se ponasa kao neosetljiwa stena swe hoce po njegowom jednostawno kao da se brani od toga da me woli nece ni sebi pa prizna inace i sam mi je rekao da woli kada se ja ljutim tako stalno njemu je to dokaz ljubawi zwala sam ga sa drugaricom da mu cestitamo nowu godinu i to swe nesto njegowo bezweze ljubi je puno nije rekao da me woli nista ni traga od njegowe ljubawi posle sam mu ja poslala poruku da ga wolim i da je steta sto ne moze da cuje jednu pesmu uwek sam ja ta prwa u swemu jaoj ugusila sam te telegram sam ispisala z:)

i ja sam takwa mc u dewici isto swe po welicini i bojama z:D ako nesto nije lepo sredjeno poludecu detaljna sam mnogo a moja wenera woli da je neko cuwa i mazi i zeljna sam ljubawi bas jedwa cekam da me neko zagrli i poljubi ja sam od onih swe za ljubaw i priwrzena sam mnogo brzo se wezujem za ljude swe me powredi i dotakne najmanja banalna sitica ako me decko ne pogleda kako treba i kako sam ja zamislila odmah se potresem za swe mnogo sam ljubomorna zastitnicki sam nastrojena prema osobi koju wolim a kad zawolim to je najjace opsednuta ljubaw i obozawam slatkisee ewo mi je natalna karta
natalna saska.jpg
:zpozdrav:

ewo jos nesto za nas
Izuzetno saosecajne i sentimentalne osobe. Ljubazne su i odane. Privržene su domu i porodici i u njima nalaze svoje najvece zadovoljstvo. Ne vole da se zameraju drugim ljudima i cesto im je potrebno da imaju nekog pored sebe na koga se mogu osloniti. Pitomog su karaktera i zbog toga mogu trpeti zloupotrebe od drugih. U sebi imaju duboko ukorenjen osecaj ljubavi.

Romanticne su i nežne. Prva ljubav vecno živi u njima. Usled svoje prevelike sentimentalnosti veoma se teško suzdržavaju i zato cesto doživljavaju erotske krize. Odani su i odgovaraju im samo dugotrajne i stabilne veze, znaju da iskazuju posesivnost.. Maštaju o idealnoj ljubavi i lako padnu pod uticaj partnera kome je samo seks ili neka korist na pameti. Ljubavne rane lece u sebi. Smisao njihove ljubavi je ljubav sama po sebi, zatim porodica i dom.

VENERA U RAKU – idealna za brak, romantična, osećajna

Venera je ovde u Vodi pa je jako povredljiva i ranjiva. Ovo su izuzetno osećajne i nežne žene koji vole da se brinu o partneru, da ga zaštite, da dele njihove probleme. U odnosima su pune razumevanja sa suprotnim polom. Vole da im se otvoreno pokažu emocije i neće im dosaditi da im svakih pet minuta kažeš da ih voliš. Ove osobe su pomalo stidljive i ne prilaze direktno, nikada ne preuzima inicijativu jer voli da bude osvojena. Mogu biti jako posesivne pa čak i gušeće. Vrlo su romantične, blage, popustljive, tolerantne i sa svima su u dobrim odnosima. Violi bračni život.
Porodična sreća je centralno pitane u njenom životu: stvoriti topao dom, atmosferu. Žene s’ ovom pozicijom dobro kuvaju i brinu se o domu, i generalno znaju da zadovolje potrebe partnera. One traže čoveka koji će biti dobar otac njihovoj deci. Muški privlače majčinski tip žene. Kada komuniciraju, to se odnosi na emocije, a manje na mentalni nivo. Ali odnos neće postojati ukoliko nije prisutna lojalnost prema porodici. Cela njena životna priča se odnosi na porodicu i ono okolo nje, a ne nesto izvan nje, stoga ima malo potrebe za druženjem. Ako ovu osobu uvredite povlači se jer je jako osetljiva i povredljiva. Kloni se bezosećajnih ljudi. Duboko emotivno se vezuje za posao. Profesionalno to se može ispoljiti kao potreba da brine, odgaja ili služi druge. Brižna je prema ekonomisanju. A može biti i prisutan talenat za poslove sa svojinom-vlasništvom. Lojalnost i sigurnost su važni kriterijumi u karijeri, a to znači da je zarad njih spremna da se posveti i tako i da radi. Zato je osnovno da u okruženju postoji sigurnost i harmonija koju će još više podići. Kako su porodične vrednosti značajne, lako može da se desi da joj dom-kuća budu karijera.

Venera u Raku IZRAŽAVA LJUBAV: nežno, saosećajno, zaštitnički, jakih osećanja. Otvoreno pokazuje emocije. Osoba može biti jako posesivna pa čak i gušeća. Uvek ulazi u veze sa emocijama. Vodi računa o svom partneru, štiti ga i deli njegove probleme. OVA OSOBA BI TREBALA BITI IDEAL BRAČNOG PARTNERA.

BRAK: privržena je, osećajna i nežna, koja voli da se brine o partneru, da ga zaštiti, da deli njihove probleme. U odnosima je puna razumevanja sa suprotnim polom, ali takodje, jako ranjiva i nesigurna. Obično u braku preuzme ulogu roditelja partneru (muškarac postaje otac ženi). Ovde je Venera pokazatelj velike plodnosti. Brak osobu čini srećnom, kao i porodica i deca.

HARMONIJA: osoba mora da se oseti delom celine kako bi joj bilo ugodno jer je preosetjiva. Pokazatelj je velike ljubavi prema roditeljima. Mir i harmonija svuda pa i u kući, lep odnos sa svakim. Vrlo je romantična, blaga, popustljiva, tolerantna, i sa svima u dobrim odnosima.

UMETNOST: naklonost muzici.

NOVAC: obično od roditelja nasledi neku vrednost ili se sama obogati u drugom delu života, ekonomična je i ume sa parama.

ZDRAVLJE: sklonost gojaznosti, tromost.

NA SENTIMENTALNOM PLANU je pomalo stidljiva ili pasivna, ne prilazi direktno nikada ne preuzima inicijativu - OVA ŽENA VOLI DA BUDE OSVOJENA. Ovaj tip žena je idealan bračni partner ukoliko nadje poštenog i iskrenog! Često ulazi u odnose sa starijima.

KAKVA ŽENA MUŠKARCA PRIVLAČI NA LJUBAVNOM PLANU: nežna, romantična, receptivna, popustljiva, ženstvena. Uvek očekuje da žena popusti, da bude nežna i blaga ali i da joj prepusti vodjstvo..

Tajna

Ovo je divna Venera, sve sto si napisala stoji. Emotivnost na kub. Odlicne Majke, domacice, kuvarice, narocito dobro mese kolace i hleb.

Izuzetan mir i zenstvenost. Vrlo promenljivog raspolozenja. Mnogo zavisi od polozaja MO. Vrlo su zaljubljive, ali ukoliko se prepuste jednom muskarcu verne su izuzetno.

Vole da ugadjaju pa su to zene kod kojih dodjete a one vas hrane i napijaju, pa kad vise ne mozete one i dalje gurkaju. Ma jedi, uzmi jos malo.

Zrtvovace se za tudju udobnost i zadovoljstvo.

Obozavaju decu i cesto ih razmaze. Stalno obasipanje poljupcima i paznja je na njima cak i kad su odrasli i napustili dom.

Neki astolozi tvrde da je to cak Venerina egzaltacija, ali nije zbog jednog nedostatka koji ova pozicija nosi, a to je sklonost da se ne zadrzi devojacka zenstvenost kad se postane majka. Zene postaju toliko okupirane decom i domacinstvom da se trude toliko oko sebe.

Lepa i prijatna kuca i dom, dobar odnos sa majkom...

Procitala sam : )
Njemu je verovatno trebalo na pocetku veze malo vremena da se otvori i opusti, i onda kad je stekao poverenje u tebe, osetio se sigurno da pokaze svoja osecanja.
E onda se desilo nesto najgore po jednog nesigurnog jarca, a to je, da je bio na neki nacin izigran i povredjen. Zbog toga je sad opet stavio oklop oko sebe. Ta hladnoca ga jednostavno stiti da opet ne bude povredjen. Treba sad verovatno da prodje dosta vremena dok se on opet ne opusti i pokaze svoja osecanja. Samo, ako se jednom osetio izigran, on ce uvek biti na oprezu.
Prosle godine sam ja shvatila da me jedna prijateljica iskoristava, i prsla sam, svasta sam joj rekla, nismo se cule neko vreme dok me ona nije zvala da se pomirimo. Pomirile smo se ali se ja uvek drzim na nekoj distanci od nje, nije kao nekad.
Sa zodiijackog aspekta haha posto je ovo astrologija, vi ste bas dva jaka horoskopska znaka i to je borba. On je zajeban i tvrdoglav, nece lako preci preko toga. Ali ako je i dalje sa tobom, mislim da ima neke sanse. Mozda se sveti tako, mozda ceka kad ce biti opet siguran da pokaze osecanja.

jaoj bas ti hwala lakse mi je kad si mi objasnila z:) pa da tako je uglawnom to sam i ja mislila i ja sam takwa nepowerljiwa i swe gledam sa nekom rezerwom a kad me jedanput neko izneweri i razocara tesko da moze opet nesto da bude kao pre owo je wec treci put da smo zajedno i non stop se borimo ko ce kome da naprawi wecu stetu a on se meni za swe sweti ja sam dosta popustljiwa u njegowom ponasanju ali ono je uzas hwali se dosta nowim ponasanjem imponuje mu sada wise niko ne moze da ga iskoriscawa i setila sam se da mi je jedanput rekao da bi me zadawio to je tacno od besa i ljutine ogorcen je na mene i rekao je da ne moze da mi zaborawi to sto sam mu uradila ja i on smo slicni ja isto hocu da se osecam sigurno i da mu werujem ali problem je da je malo preterao prewise je bio ohol i surow prema meni i na neki nacin wolim ga narawno najwise na swetu ali preterao je sa swim stwarima koje je uradio i rekao nema osecaj kada je dosta nego ide iz krajnosti u krajnost i prewise sam powredjena da bi mogla da predjem preko toga ne znam mozda postane swe bolje nadam se widecu kako ce swe da tece :zroll: a twoja wenera u kom je znaku? z:)

Moja je u vodoliji, ja bih trebala da tezim nekoj slobodnoj ljubavi, ali nije tako. Zapravo sam jako posesivna ali na fin nacin. Valjda, moj vladar ascendenta mars, je u opoziciji sa plutonom koji vlada osmom pa imam osobine skorpije sto se tice muskaraca. Sad sam slobodna, ali mi se svidja jedan jarac xD Videcemo sta ce biti ove godine na ljubavnom planu.
Nadam se da ce te se ti i tvoj decko opet zbliziti, cini mi se da ga bas volis. A verovatno i on tebe, cim ste jos uvek zajedno.

ti onda nisi bas tipicni jarac :) kazu za weneru u wodoliji da je drustwena a i widim po tebi i to je dobro da wolim ga bas najwise i puno mnogo sam wezana za njega i on mi je swe samo sto me je ispowredjiwao hwala tii moj brat je jarac u decembru 27 i to dupli wenera u wodoliji isto ko ti :) posesiwan uzasno ali krije prawi se lud bas to na fin nacin a owaj moj 23 slicni su dosta malo ironicni skloni tome da ismejawaju zatworeni u cuwenu ljusturu emotiwni brzo se wezu daju ljubaw minimalno i na kasicicu haha srecno sa twojim jarcem nemoj da ga powredis i pazljiwo posle nema wajde ceo ziwot ce zlopamtilo da ti pamti i da swi jarcewi su slicni bas wisoki koscati imaju plawe oci owo dwoje lice mnogo nadam se da me woli i da se ne oseca kao ja powredjeno jos nesto sta ti mislis da bi trebala da uradim a da mi oprosti i nekako predje preko toga da se unormali konacno i poklon sam mu kupila dzaba jarcina ne popusta i pricala ma swe detaljno nece ni da se otwori a taj twoj jarac kakaw je njemu horoskop owaj moj je podznak waga :)

Jesam drustvena, ali imam neke faze kad se povucem. Mada cak i kad se povucem moram da komuniciram bar preko interneta( venera u vodoliji). :lol:
Haha jeste, i ja sam visoka, plave oci, ali malo podsecam izgledom na vagu, izgledam nezno, jer mi venera aspektuje saturn i mars(dve glavne planete). Ovaj moj jarac je isto visok, ali je crn, markantan, lepo gradjen. Venera mu je u vodoliji, puno planeta u jarcu, znaci pravi predtavnik.
Izgleda ozbiljno,dostojanstveno.
Ovaj tvoj mora da je lep, podznak vaga. Taj podznak vage, bi trebalo malo da ublazi tu tvrdu prirodu, trebalo bi malo da bude nezniji. Njemu je ljubav sigurno jako bitna, zato ce on vremenom da popusti. Nemas sta posebno da radis, samo da sacekas da prodje neko vreme dok shvati da moze da ti veruje.

jaoj lepo si ti mene oraspolozila :) i ja imam faze kada se powucem a nemam nista jarcevo wolim da imam neki swoj mir jarcevi ti i jesu markantni drug mi je jarac isto i uglawnom imaju ili krupne tamno smedje oci ili swetlo plawe a taj twoj ako je od owih prwih opasan je drugaciji su od jarceva sa plawim ocima to sam izwalila lukawi su i kao da te ne primecuju imaju neko kraljewsko drzanje haha ozbiljni i namcorasti jos ako mu je dosta planeta u njegowom znaku onda je tipicni jarac a mesec u kom je i mars? :) owaj moj ima krupne swetlo plawe oci wisok je bas uska ramena sad se malo razwio pa i nisu bas kao ranije ima problema sa kozom i kosom to skoro swaki jarac jeste lep je wecina kazu da je sladak ima neku luckastu detinjastu facu mladolik je dosta woli da bude ironican i malo da ismejawa mene narawno ne sme zato sto bi ga odmah naucila pameti haha a waljda i nece woli me to bas kad ga neko iritira da izgleda nezno :D :) kao beba neka haha ljubaw mu jeste bitna mada jarcina uf neki put mi dodje da mu swe istresem u lice ali kontrolisem se ja sam watreni znak mnogo sam eksploziwna i jos kad me neko prawi blesawom a on sawrseno ume da to radi posizim ali zna tacno kako da me iznerwira woli kad se ljutim na njega rekao je i kad god se naljutim za sitnicu puno mu je srce widi mu se po licu iskriwi usta sa strane i kao da ce da prsne drago mu je bas koliko i pokusawa da sakrije neke emocije i da se ponasa kao da ga nista ne dotice isto tako se i oda sam zna neki put da izgleda bas blazeno i naiwno zbog te wage nekako je mazan kad ga pitam jel sam mu nedostajala dok nismo bili zajedno kaze pa jesi onako prosecno i iskezi se da widi moju reakciju a ja ga pogledam ljutito i prizna mi da jesam mnogo kao to se podrazumewa haha a ume da bude tako namazan swim bojama i podmukao swe kao radi i nesto mulja da bi wideo moju reakciju rekao je kako me woli i to jedwa swe kljestima mora da se wadi iz njega pitam ga koliko kaze pa to ne moze da se pokaze :) inace su mnogo mudri i samo cute prawe se kao sa marsa da su pali a swe znaju...nadam se da ce da popusti moram da ga pritiskam samo ima da pokaze a ranije se bas smejao sa mnom na pocetku kad smo se upoznali to je bilo u februaru i swasta mi je swe sam pricao mogla sam da se oslonim na njega nezan pazljiw uwek da se ja ne bih uwredila prwo me pita jel smem da te pitam nesto za swe je trazio dozwolu nisam mogla ni malo da se pozalim a ja sam bas zahtewna a sada preterao ga widecu kakaw ce biti...

samo cute prawe se kao sa marsa da su pali a swe znaju...
:lol: Ovo ja obozavam da radim! Hihihi sve zapazim a kao ne znam.
Jao ja se palim na jarceve, pogotovo sad posle ove price. Meni se svidja taj pomalo hladan dostojanstven izgled. To sto su mocni, uvek drze sve konce u rukama, nikad jarac nece ostati jadan i bedan. Neces ti njih preveslati, cak i ako su dobri, mnogo su mudri i pazljivi. Cesto dospevaju na vodece funkcije i budu autoritet. Evo predsednik nam je jarac. A i ono sto mi se svidja, je sto su uvek stidljivi. Onaj ko ih ne poznaje dobro nece to primetiti. ali ispod dostojanstva, i tog odbrambenog mehanizma se krije stidljiva osoba koja uvek sebi i drugima hoce da pokaze koliko vredi, da je svi cene. Cak i popularni, lepi jarci imaju neku dozu nesigurnosti, a to je slatko jer pokazuje da su samo ljudi, osecajni i nezni. <3 Kao i ovaj moj, ima sve sto se pozeleti moze ali sam primetila da je stidljiv.
Mesec mu je u biku, sto naglasava zemljani element u horoskopu. Praktican, materijalno orijentisan, istrajan. Nema puno vatre u horoskopu, izgleda totalno smireno, elegantno, stabilno, kao pravi gospodin, pravi muskarac, oslonac.

jaoj i ja se palim kad ih widim takwe sa tim drzanjem ledenim uf :D da i owaj moj je stidljiw prwi put kada sam mu prisla ukocio se haha 3:D i swe nesto nesigurno ispalo mi je u horoskopu kada sam racunala nesto da me priwlace jarcewi a wodolije ne...

:lol:
nego, pustimo mene i moje opsesije i vratimo se na temu šta karakteriše one sa venerom u raku :mrgreen:

Ne mozemo da te pustimo kad ti hoces,osobe sa ovakvom konstelacijom planeta moraju da budu popularne i da se o njima pise,da si javna licnost pisali bi tabloidi,ovako moras dopustiti da se nesto napise i na forumu :fotograf:

Cudi me da nisi moderator,ovo ti je sigurno bilo ponudjeno,ako nije trebala bi da budes precednica foruma,to bi bilo na dobro svih.

Saška@ ne znam koji to astrolozi tvrde, ali prilično je nebulozno reći da je Venerina egzaltacija u Raku. Pripazi na ishranu. Bitno je hde ti je Mesec i šta radi. Ako Venera ima bilo kakav aspekt sa Jupiterom, eto preterivanja u jelu ili druge krajnosti-nejelu. Ova Venera voli da uživa, ali je pomalo zatvorena-mada to ne mogu da tvrdim ne znajući njene aspekte i dispoziciju :)

Back