Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo bi zanimljivije opisati aspekte te Venere, ovako je šturo i uopšteno, jer ne znam ni kojom kućom vlada.
Ova Venera voli udobnost, počevši od bogate trpeze do sexualnih susreta ( ako nije aflikovana tj u lošim aspektima-onda ih uspešno i ostvaruje). U Biku, ova planeta jeste ,,kod kuće" tj soj na svome, ali nema onu prefinjenu crtu kao recimo u Vagi (takođe u sedištu)ili suptilnu kao egzaltirana u Ribama. Ovde je reč o potrebi za sigurnošću, udobnošću, komforom Venera je ovde plodna, osim šarma, može dati gojaznost (opet ako je aflikovana od Juptera recimo-neumerenost u jelu i piću, problemi sa štitnjačom...) Uglavnom neaflikovana ili bar ne teže aflikovana daje postojana osećanja, ima razvijen osećaj dodira, senzualna je dok uživa u luksuzu. Osoba može biti hedonista.
Ono što jeeto bitno, svaka Venera u Biku teži ostvarenju udobnosti-a da li je ostvaruje govore njeni aspekti...Ove osobe nekada treba razdrmati, jer umeju da stagniraju, bez obzira na potencijal.
moja je u vagi, al neš ne prepoznajem tu 'prefinjenu crtu', naime sirova je poprilično...
možda je samo drugi vide.![]()
Moja Venerica je u Biku u 5. kuci pravi sextil sa Mesecomi opoziciju sa Plutonom
![]()
I nije to naivan aspekt, pazi sa kim ljubavišeš.
Neptunka@ manje više to, tajna veza ne mora obavezno biti problem, aludirala sam na nekanalisanu energiju strasti, koja lako može biti magnetna privlačnost, agresija, dominantno prezahtevni partner...I da-ljubomora.
Uglavnom, preporučljivo je bar izbegavati muškarce koji kroz svoju profesiju imaju plutonovsku priču, možda se okrenuti sexitilu u simbolici Meseca ili nekoj drugoj planeti sa povoljnim aspekto ka Veneri, dakle mogućnosti postoje![]()
moja je u vagi, al neš ne prepoznajem tu 'prefinjenu crtu', naime sirova je poprilično...
možda je samo drugi vide.![]()
pa da, mi astrolozi sve vidimo.... narocito kada setaju plutoncici oko nje
moja je danas na suncu, sunce na vladaru sedmog![]()