Venera

• Začetnik teme Začetnik teme cITAT
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

U kom znaku Vam je Venera?

• Ovnu

• Biku

• Blizancima

• Raku

• Lavu

• Devici

• Vagi

• Skorpionu

• Strelcu

• Jarcu

• Vodoliji

• Ribama

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Zasto je tezak slucaj?

To sto si malo ozbiljnija, i pazljiva prema kome pokazujes osjecaje, ne mislim da je nesto lose. :cmok2:
Mozda je malo tesko udovoljiti tvojim visokim standardima, izbirljiva ali eto...nije ni to nesto strasno.
Vjerujem da si i pomalo hladna, ali sve se zagrije ako neko dovoljno zara upotrijebi.

Skromno misljenje jedne pocetnice, sorry, ako sam nesto ruzno, pogresno rekla.:brus:

Zasto je tezak slucaj?

To sto si malo ozbiljnija, i pazljiva prema kome pokazujes osjecaje, ne mislim da je nesto lose. :cmok2:
Mozda je malo tesko udovoljiti tvojim visokim standardima, izbirljiva ali eto...nije ni to nesto strasno.
Vjerujem da si i pomalo hladna, ali sve se zagrije ako neko dovoljno zara upotrijebi.

Skromno misljenje jedne pocetnice, sorry, ako sam nesto ruzno, pogresno rekla.:brus:

Pocetnice, svaka cast! Samo tako nastavi!:super:

pa evo ovako.....ja imam VEOMA jaku veneru u skorpiji...da bih bila s nekim deckom u vezi,MORA da me privuce seksualno...znaci moraaaa...nema kod mene ono kao ma kakav fizicki izgled,bitno je ono unutra..naravno veoma je bitna i ta neka intelektualna povezanost itd itd ali je kod mene takodje veoma vazan fizicki izgled...jendostavno mora da me privuce da bih ga uopste poljubila....e onda ako se zaljubim ja pocnem da istrazujem SVE o njemu:sta voli,sta ne voli,s kim se druzi,kakve su mu drugarice,kakva mu je bivsa(to obavezno),gde izlazi,sta voli da pije..znaci bukvalno me SVE zanima.......i na pr. dok setamo ja gledam dal ga neka gleda il on neku,naravno ne pravim scene al me to izjeda...ali problem je kod mene sto NIKAD nisam volela....ja mogu da se zaljubim u njih 100 al nijednog ne mogu da volim..najduza veza mi je 6 meseci i s tim likom sam dobrovoljno bila mesec dana,tad mi se kao i svidjao ali ostalih 5 meseci sam bila iz sazaljenja..velika greska ali nema veze sad to.......mnooooogo sam ljubomorna,jos sam ja i skorpija u horoskopu plus venera u skorpiji...merkur, sunce, venera, jupiter, i pluton su mi u skorpiji...zlo i naopako!!!! i imam takodje raznorazne opsesije al su bezopasne :D za sad... xD e da...i svakog decka sa kojim sam bila sam ja ostavila,ne hvalim se ovim nego ocu da kazem da oni u meni vide neku ne znam ni ja kakvu privlacnost,bukvalno svaki mi je to rekao a ja stvarno nista ne radim da bi ih ne znam kako privukla,to nekako samo od sebe... a oni mene,cim ih izgustiram, prestanu da privlace..i to me jaaako nervira jer nikako ne mogu da budem u dugoj normalnoj vezi....svaka je sacuvaj me boze...i tacno je ono ili volim ili ne, nema izmedju.....e i da...jaaaaako brzo prebolim,kako se brzo zaljubim tako se brzo i odljubim.....i volim agresivne muskarce,ove malkonje ne mogu ocima da gledam a kamoli da budem s njima,mozda to ima veze sa venerom u skorpiji al ko ce ga znati.....ja se izvinjavam sto napisah roman al sam morala da otvorim dusu iako je ovo neka kraca verzija svega :D

Kakvog uticaja ima na muskarce u znaku jarca u decembru?

Muskarac - jarac, ali i znak jarac je neko ko namice pare. Posvecen je zaradi i karijeri. Ako ti imas tu kombinaciju, mislim da bi dobro mogal da profitiras kao sponozorusa ili prostitutka, a posebno kod jarceva, jer su oni zatucani, a zeljni da se prikazu kao neki neodoljivi muskarci. Mozes to i kod lavova da uspes, samo sto su oni praznih djepova. Srecno, oderi jarca! ;)

carte.jpg
owo mu je natalna karta z:poz:

Back