veliki veliki problem

retarde imam dve particije po 80 GB i rekli ste mi da formatiram jer ste GLUPI KO QURAC i ja vas nisam posluso nego sam jednostavno obriso folder windows i instalirao opet i ssve shljaka, da sam vas poslusao, sjebo bih se, al ja sam pametan pa nisam slusao vas glupe jer ste glupi a glumite neke intelektualce i ti popaje vise popeo si mi se na qurac naduvaj mi jaja vishe mrsh ne posecujem vishe ovu temu jer mi ne treba pomoc resio sam sve tako da ne moras ni da pises vise nista jer ja to necu procitati tako da mrsh

druze ti si bas velepacijenat , to sto si ti radio i napisao, je skroz idiotski, to ti sad radi, ali koliko dugo . . . to sami Bog zna . . . http://ugljesha.uni.cc/pkocic/xp-instalacija.zip skini pa procitaj kako se sta radi

Sa C: presnimis sve vazne podatke na D:
Formatiras C: i instaliras Win
Sve OK

Tvoja varijanta dovodi do toga da masa fajlova ostaje nepotrebno na kompjuteru(jer nije formatiran) iako nije iz operativnog sistema. Da li ce zasmetati samo ce vreme pokazati....I pitanje je da li je Win instaliran ili samo repair noaj sakati stari;)

To je sto se tice teme, a tvog blago psihoticnog stanja uma mozemo na drugoj temi;)

Sve lepse od lepse.
1. Jedini WIN koji je sve to lepo radio je WIN 98
2. Svi ostali WIN-ovi kod reinstalacije prvo brisu (menjaju) Documents and settings, System32, MBR (ako znas sta je), win.ini .... itd.
3.Na jednom hardu moze raditi i vise istih OS-a ako te je volja i ako te to ne zbunjuje.
4. Kada jedn XP poludi (a to se cesto desava) naj bezbolnija varijanta FORMAT C:\ i sve iz pocetka.
5. Pre toga sacuvas sve podatke (DATA), podesavanja, mejlove, adrese islicne stvari, pa cak i podesavanja za igrice raznijeh vrsta.
6. SOFTWARE kod nas nikada nije bio problem. Za 1000 din max. kupis sve sto ti treba ili koristis WIN XP LAST EDITION 14 ili 15 koji osim OS-a ima drajvere, HIRENS, ACRONIS i milion programa za WIN XP. pa biraj.
7. Sistemska particija (C particija) ne mora da bude veca od 15 GB. I na njoj se moze instalirati sav potreban softver, a i to pretice i to dosta.
8. Kada instaliras sve sto ti treba, ocisti system i registry bazu od raznog djubreta.
9. Iskoristi ACRONIS, napravi BACKUP cele particije pa ako se system srusi, lako ga povratis.
10. Ako ti nista od toga ne odgovara, prodaj masinu, kupi iglu pa udari po vilerovim goblenima.
Pozzz...

Back