Велики и у поразу!

• Začetnik teme Začetnik teme Blau
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ономад сам слушао пријатеља како потеже и дрвље и камење на једну малу што наводно свима даје а њему није дала.
Форумашице дал је сваки педдер који вам се не пода?
Форумаши јел свака куррва која нам не дадне?

Бејах одбијен пар пута,остадох покуњен али Велик и у поразу те нисам трућао и оговарао те жене.
svaka cast sto nisi ogovarao,a sto se forumasa tice zabole me cosak od stola za doticne jer i da ja sad trazim kombinacije po sajtovima a ne radim to ne bih nista nasla ovde jer boze moj citiracu jednog lika "cimanje mi je da se vozim X kilometara samo da bih te *ebao".

ја сам возом до Словеније тамо смо код Љубљане водили жестоке борбе а онда смо на Купи испрашили четврту армију па се повукли у правцу Клагенфурта где су нас енглези предали али сам избегао па сам побего у Минхен.

Mi smo se predali u Italiji, blizu Palmanove, pa odatle prebaceni u Cezenu.

svaka cast sto nisi ogovarao,a sto se forumasa tice zabole me cosak od stola za doticne jer i da ja sad trazim kombinacije po sajtovima a ne radim to ne bih nista nasla ovde jer boze moj citiracu jednog lika "cimanje mi je da se vozim X kilometara samo da bih te *ebao".

јесте,свашта има овде....

- - - - - - - - - -

Mi smo se predali u Italiji, blizu Palmanove, pa odatle prebaceni u Cezenu.

лагано,значи био си у Еболију ? :)

Ономад сам слушао пријатеља како потеже и дрвље и камење на једну малу што наводно свима даје а њему није дала.

Бејах одбијен пар пута,остадох покуњен али Велик и у поразу те нисам трућао и оговарао те жене.

Naravno da je svaka koja mi nije dala *****.

Ima takvih slucajeva koji se bukvalno raspadaju za nekim i kad shvate da stvarno nema nista od toga, ospu paljbu.
Jadno.

imas racio luzera
ne postoji ta koja ne da
sve sto treba je da ti hoces
ako ti hoces malo se sta koja pita

recimo ljudfi koji su oduvek bili pobednici ,Amerikanci npr,nikad ne muljaju i ne mesetare u trecem ili prvom licu kada hoce da doznaju ili da ostvare nesto
uvek su direktni
ti recimo moras da se ponasas kao sisica jer si tezak luzer
yebali te turci,yebu te stranci,yebe te ko stigne,uvek si u podredjenom polozaju imas osecaj nizeg inferiornog bica....jedini na Balkanu koji su slicni Amerima su Albanci..ti si vise ko Jesha.....kilav mali okruzen opasnostima sa svih strana i mora da muljas i pravis filmice da bi opstao..jer si veoma slab i to ti je mehanizam opstanka

zato luzer poput tebe tako razmislja..mulja laje coporise se i ostale glupoti svojstvene malim jadnicima
pobednik recimo ima hod koji kazuje kako razmislja mnogim je jadnim luzerima to trn u oku jer su mali misevi
to ne mos fejkujes,ili jesi ili nisi dzabe ti sva montaza los si reziser :lol:

:lol:

Poslednja izmena:
prob je jedino sto kad su te Jeshe dresirale,mudro su precutali,da kod njih to prolazi jer su veoma inteligentni,a ti si - ti..zato i jesi komicki shupak ,providno,lako citljivo stivo ,nekom samo treba da se prohte i ti padas u svoj prirodan polozaj,dole na sve 4,jednostavno to je stav koji tebi prilici,man' se ti hoda koji ti ne dolikuje,delujes izvestaceno usiljeno smesno :lol:

Poslednja izmena:
zasto recimo kod kekereca preovladava misljenje da su ameri kao nacija glupi :lol:

jer oni se ne bave i ne razmisljaju kao lukavi luzeri..nema kod njih muljanja zavlacenja samo direktno,sto luzeri tumace kao naivnost
tako rezonuje pobednik nema potrebe da bude lukav to je odlika slabica koje nije taslacio samo ko nije hteo :lol:

tema
qrva je samo ona za koju kazu da to jeste oni koji je drndali
dakle ne cifra koliko je njih tu jadnicu resetalo,mogla je samo 2-3jci da da i ako oni svi kazu da je drolja onda to i jeste
mogla da ih ima i 100 ,ako je njima ona bila zena a ne qrvica oni bi to tako i rekli
dakle ko te ye8o kaze ti sta jesi i to je relevantno a ne onaj koji nije
sve ostale kvalifikacije i tumacenja je muljanje inferiornih muljavih muljaca
istina je jedna lukavaca miseva kolko oces
to ti je sta ti je :lol:

Poslednja izmena:
Pravi muškarac nikada ne priča,
i to ako je bilo.
Par puta sam i video da to žene
izuzetno cene, i tako dobijete jednog
prijatelja više.

Pričaju samo seljačine,
bez uvrede za seljake,
tj.ljude koji žive na selu i pošteno
žive od svoga rada.
znaci oni koji taslace mucenice i posle pricaju kako ih drndali su seljacine
a ko ih terao da se cepe takvim pajserima
doduse ima i onih koji lukavo cute al to je samo zato da bi cepili te jadnice jos vise
opipavaju puls pa lukavo profitiraju
a sta znam,ako bar moras biras izmedju tih dileja, seljacine su bar postenije one bar kazu kako jeste dok ovi potonji su sline koji muljaju da dodatno usicare

- - - - - - - - - -

smeshno, ja ne trazim ja uzimam... jer JA!
to hebise turcine :hahaha1:

Back